نداشتن تمرکز
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
خسته نباشین✨
دو روزه به شدت تمرکزم بهم ریخته و همش وسط درس فکرم میره جاهای دیگه و اصلا حال و حوصله درسو ندارم وقتی هم که میخونم اون کیفیت و بازدهی همیشگی رو نداره و من الان توی این بازه نهاییا که باید بتونم با کیفیت درس بخونم ولی دو روزه نمیتونم دلیلش چیه؟
راه حلی دارین واسش؟
دهمم و کنکوری نیستم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء -
. ._.Zahra.K marked this topic as a question on
-
خسته نباشین✨
دو روزه به شدت تمرکزم بهم ریخته و همش وسط درس فکرم میره جاهای دیگه و اصلا حال و حوصله درسو ندارم وقتی هم که میخونم اون کیفیت و بازدهی همیشگی رو نداره و من الان توی این بازه نهاییا که باید بتونم با کیفیت درس بخونم ولی دو روزه نمیتونم دلیلش چیه؟
راه حلی دارین واسش؟
دهمم و کنکوری نیستم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء@_-Zahra-K
سلام حقیقتا من خودم کنکوری نیستم ولی اگه از من بپرسین اینجور اتفاقا معمولا بعد یه مدت طولانی درس یا کار یا هر چی میتونه باشه که حقیقتا تنها راهش برای من استراحت دادن خودم یا انجام دادن کاراییه که دوست دارمه
نه اینکه برای یک هفته و نه هم برای یک ساعت مثلا برای یک روز به خودم استراحت میدم
و البته خب تمرکز داشتن هم الان برای کنکوریا یا حتی بقیه پایه ها خیلی سخته ولی با یکم استراحت و بعدش برنامه ریزی خوب همه چی میاد سر جاش -
خسته نباشین✨
راه حلی دارین واسش؟
دهمم و کنکوری نیستم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء@_-Zahra-K از اخبار دور بمون کم کم تمرکزت برمیگرده .فیلمو سریال نبین ...اهنگتو کم کن از حرفای خاله زنکیم پرهیز کن...
-
@_-Zahra-K
سلام حقیقتا من خودم کنکوری نیستم ولی اگه از من بپرسین اینجور اتفاقا معمولا بعد یه مدت طولانی درس یا کار یا هر چی میتونه باشه که حقیقتا تنها راهش برای من استراحت دادن خودم یا انجام دادن کاراییه که دوست دارمه
نه اینکه برای یک هفته و نه هم برای یک ساعت مثلا برای یک روز به خودم استراحت میدم
و البته خب تمرکز داشتن هم الان برای کنکوریا یا حتی بقیه پایه ها خیلی سخته ولی با یکم استراحت و بعدش برنامه ریزی خوب همه چی میاد سر جاش -
@_-Zahra-K از اخبار دور بمون کم کم تمرکزت برمیگرده .فیلمو سریال نبین ...اهنگتو کم کن از حرفای خاله زنکیم پرهیز کن...
-
. ._.Zahra.K has marked this topic as solved on