دینامیک
-
سلام
با دینامیک مشکل دارم
اگه بخوام حذفش کنم چه بخشایی یا فرمولایی رو باید بلد باشم که تو فصل های دیگه به مشکل بر نخورم ؟به جز طلوعی دینامیک کدوم اساتید خوبه ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
سلام
با دینامیک مشکل دارم
اگه بخوام حذفش کنم چه بخشایی یا فرمولایی رو باید بلد باشم که تو فصل های دیگه به مشکل بر نخورم ؟به جز طلوعی دینامیک کدوم اساتید خوبه ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیارنوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@meysam_bahrami نیرو ممساوی جرم ضربدر شتاب
تکانه رو هم بلد باش ( دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مهم میبود تو بقیه فصول ) -
@meysam_bahrami نیرو ممساوی جرم ضربدر شتاب
تکانه رو هم بلد باش ( دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مهم میبود تو بقیه فصول )@dr-sobhan در دینامیک گفته است:
@meysam_bahrami نیرو ممساوی جرم ضربدر شتاب
تکانه رو هم بلد باش ( دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مهم میبود تو بقیه فصول )متشکرم :
-
سلام
با دینامیک مشکل دارم
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار@meysam_bahrami سلام.دینامیک یه دونه فرمول معروف داره که f=ma هستش.بقیه دینامیک تجزیه نیرو ها و کار کردن با بردار ها هست.توی فصلای دیگه بیشتر از نظر ساختن رابطه های جدید از فرمول معروف دینامیک استفاده میشه و به ندرت سر و کارت با تجزیه نیروها و زاویه ها می افته.مثلا تو حرکت دایره ای رابطه نیرو با سرعت خطی و سرعت زاویه ای یا توی حرکت نوسانی رابطه نیروی نوسان ساز از طریق رابطه اف مساوی ام در آ بدست میاد.فقط توی اونگ یه تجزیه نیروی کوچیک انجام میشه.پس خیالت راحت باشه فصلای دیگه رو بخون.
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه فیلم های اقای طلوعی رو دیده باشی تست بزنی خیلی هم فصل سختی نیس دینامیک از مبحثای ÷ر تست هس حذفش نکن هنوز تا کنکور بیشتر از 4 ماه وقت داری هر روز 1 ساعت تست بزنی ازش خیلی پیشرفت میکنی
اگه هم نتونی حرکت دایره ای رو ماهواره رو بخون چون فرمولای حرکت دایره ای با نوسان یکیه