سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
نقاط ابتدا و انتها هم پیوستن؟
-
موضوع رو ریاضی تجربی زدم چون مباحث مشترکه
یجا توی حسابان ۲ ما گفته تابع رادیکال ایکس، در صفر(نقطه ابتدا) پیوسته نیست، درحالی که همین تابعو توی حسابان ۱ گفته پیوسته است
آقای ثابتی هم گفته پیوسته است(هرچند تدریسشون یکم قدیمیه)
الان یکی به من بگه نقاط ابتدا و انتها پیوسته هستند یا نه؟
(میدونم که توی بعضی شکل ها پیوسته نیستن، من منظورم درحالتی هست که تابع کاملا پیوسته باشه)
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
سلام
تابع رادیکالی در دامنه خودش پیوسته هست اما در ریشه زیر رادیکال پیوسته نیست چون شرط اینکه ما بگیم تابع در نقطه به طول ایکس پیوسته هست اینه که حد چپ و راست تابع تو اون نقطه برابر باشه.
تو تابع رادیکال ایکس هم حد راست وجود داره هم حد چپ وجود نداره چون اصلا دامنه تابع به ما اجازه نمیده که بخوایم حد چپ بگیریم.
ولی خب این تابع در دامنه خودش پیوسته هست.
امیدوارم کمکتون کرده باشه -
@ghost-1 سلام
یعنی منظورتون اینه تابع توی کل دامنه اش پیوسته است(پیوستگی در بازه)، ولی فقط در نقطه ابتدا(x=0) پیوستگی نداره؟ -
Boltzmann
@ghost-1
ممنونم -
خلاصه به نقاط مرزی تابع ناپیوسته گفته نمیشه و اگه مثلا تو یه سوال گفتن فلان تابع تو چند نقطه پیوسته هست حتی نقاط مرزی رو هم حساب میکنیم اگه پیوستگی یک طرفه داشته باشن
چون پیوستگی همواره در محدودۀ دامنه بحث میشه
بعدشم خیلی بده اینجا تا به خودت میای نمیتونی یه ویرایش بزنی...هی باید پست جدید بفرستی