هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H ببین ادیان در تعریفات و حرفایی که میزنن چیز بدی نگفتن! اگه بخوایم عه روی ادیان مقایسه کنیم، آدم بد روی کره زمین وجود نداره! آدمایی که دینشان یچیزی هست ره نمیشه با دینشان قضاوت کرد! گرچه توی ادیان حرفای نادرستی هم گفته شده و اشکالات هست ولی ای طرز مقایسه اشتباس
Matin Mousavi 1
اگر توی این موضوع، نظر اسلام و دین زرتشت نزدیک به هم بود حرفت درستهحرفایی که میزنن چیز بدی نگفتن
دلیل اینکه گفتم دینشون رو مقایسه کنیم همین بود. اتفاقا اعتقادی که مردم زرتشتی زمان ساسانیان داشتن، چیز بدی گفته بود... (خلاصه اش اینه که عملا زن رو یک کالا میدونست و در کنارش روابط بسیار نامعقولی بینشون رواج داشته. مفصلش هم الان مجالش نیست. بعضی از منابعی که براساسشون این رو میگم: کتابای "ایران در زمان ساسانیان"، "زن در حقوق ساسانی"، "وندیداد" و...) و نظر اسلام هم که به نظرم مشخصه (مخصوصا برای مردمی که در صدر اسلام بودن و فاصله چندانی با زندگی پیامبر اکرم نداشتن). به همین دلیل میگم بهترین راه بررسی نظرات دو دین درباره این موضوعه. یعنی بیشتر از اینکه از مسلمونا این حرکت بر بیاد (که اون نظرات رو درباره کرامت زن و اسیر داره)، از مردم زرتشتی اون منطقه که قبلا گفتم بر میومده
یعنی این داستانی که فرستادی، فارغ از اینکه منابعی که از کتاب ها دیدم، برعکس متن تو رو گفته بود، حتی اگر نظر اسلام و دین زرتشت "زمان ساسانیان" رو هم با هم مقایسه کنیم باز خیلی بعیده که اون متنی که فرستادی صحت داشته باشه. چون چه بخوایم چه نخوایم پیروان یه دین، از دینشون منفک نیستن (ممکنه خودشون یه جاهایی از راه دین خودشون منحرف بشن ولی مسیر کلیشون یکیه) همونطور که مثلا در ایران فعلی که تقریبا همه مسلمون هستن، ممکنه یه سری افراد برای ازدواج خطبه عقد نخونن. ولی درصد بسیار بالایی خطبه عقد رو برای مزدوج شدن لازم می دونن و می خونن (این مثال رو زدم برای اینکه بگم رفتار پیروان یه دین رابطه مستقیمی با خود دینشون داره و اینکه کلا معتقدان به یه دین رو از خود دین جدا کنیم درست نیست. بله یه جاهایی هم یه سری افراد مسلمون، به اسلام عمل نمیکنن. در این شکی نیست)
البته قبلا هم گفتم و تو هم بهش اشاره کردی. یه روش خیلی خوب دیگه هم برای فهمیدن صحتش، خوندن منابع موثق درباره این اتفاقه -
زمان خوندنش حدودا یک دقیقه میشد، در ده ثانیه منفی دادین؟
دمتون گرم -
بچهها، وقتی مثلن میگع فنر رو به اندازه ۰/۱ میکشیم، من نمیدونم این ۰/۱ دامنه هست یا اون مسافتی که قراره طی شه. از کنکور یه چیزی یادمه که مثلا عددی که میداد رو تقسیم بر ۲ میکردیم برای دامنه
نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه
@_Mahdieh
نه اینجا لازم نیست نصف کنی ،اون واسه طول پاره خط بود -
officer k سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
میدونم که باعث ناراحتیتون شدم
و من عذر میخام از شما
و ممنونم که به درستی با من برخورد کردید
و این نشونه ی بالغ بودن و پختگیتون هست
موفق ترین باشینCpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k سلام
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنونم. همچنین.
میدونم که باعث ناراحتیتون شدم
و من عذر میخام از شما
و ممنونم که به درستی با من برخورد کردید
و این نشونه ی بالغ بودن و پختگیتون هست
موفق ترین باشینبعضی شرایط پیشمیان به هر حال
مهم اینه چجوری ازشون عبور کردیم و آخرش چی یاد گرفتیم=)
گذشته گذشت=)
شما هم اگه از حرف هام ناراحت شدید عذر میخوام -
@_Mahdieh
نه اینجا لازم نیست نصف کنی ،اون واسه طول پاره خط بودپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@_Mahdieh
نه اینجا لازم نیست نصف کنی ،اون واسه طول پاره خط بودآره آره، از کجا فهمیدی خب؟ که این طول پاره خط منظورش نیست؟