b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@سهندkonkor ن نمیتونن اخه عناصر واسطه دارای ظرفیت متغیر هستن مثلا ما هم اهن دوبار مثبت داریم هم اهن سه بار مثبت پس یه ترکیب نمیتونیم تشکیل بدیم مفهوم پایدار یعنی فقط و فقط یه ترکیب یونی تشکیل بشه که واسته ها این خاصیت رو ندارن الان اگه توجه کنی واسطه ها چچند یونی اند یعنی مس 1+و2+داریم کرم2+و3+داریم ولی فقط المینیوم3+داریم
-
فاطیما این تعریف تو جزوه یا کتاب هست؟؟ من ندیدم چون!
-
@سهندkonkor پس شاید بگی چونM2O3 هست پس اهن3+ میشه ولی کلا ما فقط و فقط ترکیب یونیFe2O3 میتونیم تشکیل بدیم؟دیگه نمیتونیم با اکسیزن FeO تشکیل بدیم؟مسلما میتونیم اما ما فقط و فقط میتونیم ترکیب یونیAl2O3 تشکیل بدیم و اصلا چیزی به نام AlO وجود نداره پس Al2O3 تکه و فقط با همین شکل با اکسیزن ترکیب میشه
-
فاطیما آخه من کاری با FeO ندارم که مگه خود Fe2O3 پایدار نیست؟؟؟
-
@سهندkonkor ن پایدار نیست این گفته ترکیبش با اکسیزن پایدار باشه یعنی فقط یه ترکیب با اکسیزن تشکیل بده تو به M2O3نداشته باش به صورت سوال فکر کن که گفته با اکسیزن ترکیب پایدار داشته باشه و پایدار یعنی یه بار با اکسیزن ترکیب شه
-
@سهندkonkor استاد سر کلاس داره این نکته رو میگه تو جزوه معلم خودمم. بود
-
فاطیما خیلی ممنون الان فهمیدم...یعنی اون عنصرهایی که دو تا یون دارن نمیشه! یکم ساده تر بگین خب
-
@سهندkonkor
تو صورت سوال گفته انرژی یونش 5 تا عنصر ک از نظر عدد اتمی پشت سر همن و دوره دوم و سومن
خب از اینجا میشه فهمید ک اون سه تا بیشتره O F Ne هستش
اون دوتا کمتره هم میشن Na و Mg ک ترکیبات یونی دوتاییشون میشه
MgO Naf - Na2O - mgF2
من سوالم اینه پراکسیدم ک ( O2 دومنفی) هستش ترکیبش با سدیم و منیزیم چرا ترکیب یون دواتمی نمیشه؟؟؟ -
@سهندkonkor
خخخ ببخشید خودمم فهمیدم یجوری پیچوندم شرمنده -
سلام
ولی من واسه انتشارات زنگ زدم گفت3تا کتاب دارن استاد ولی اسماشو نگفت ولی در کل نباید 4تا باشه؟یکی شیمی2یکی شیمی3 یکی شیمی پیش 1 یکیم شیمی پیش2؟؟
الان استاد سر کلاس این سه تا کتابو درس میدن یا یه کتاب جامع دارن؟؟؟ -
@M.nasir من فیلمای استاد آقاجانی رو دیدم.واقعا عالیه
-
این پست پاک شده!
-
سلام کتاب شیمی 2 اسناد چنده قیمتش؟