b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام
ولی من واسه انتشارات زنگ زدم گفت3تا کتاب دارن استاد ولی اسماشو نگفت ولی در کل نباید 4تا باشه؟یکی شیمی2یکی شیمی3 یکی شیمی پیش 1 یکیم شیمی پیش2؟؟
الان استاد سر کلاس این سه تا کتابو درس میدن یا یه کتاب جامع دارن؟؟؟ -
@M.nasir من فیلمای استاد آقاجانی رو دیدم.واقعا عالیه
-
این پست پاک شده!
-
سلام کتاب شیمی 2 اسناد چنده قیمتش؟
-
alibaradaran
سلام با ۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ تماس بگیرید ببینید چقدر هست با پول پستش
الان کتاب در دسترسم نیست اما چاپ پارسال فک کنم ۲۳ یا ۲۶ تومن بود ببخشید اگر اظتباه بود -
@M.nasir سلام اقاجانی رو از دست نده
-
سلام دوستان امسال دقیق کدوم کتابو استاد اقاجانی میخوان بگن بخریم؟فاریا موج ازمون؟
-
فیلمای امسالشون ضبط میشه؟روسایت نمیاد؟میخوام برم کتابامو بخرم اگه میشه ازشون بپرسین دقیقا کدوم کتابو بخریم؟
-
زمانشو نمیدونین؟
-
دلی کانال استاد آقاجانی : • فیلم های جدید شیمی کنکور شریف از هفته آینده فیلم برداری خواهد شد و هرهفته تعدادی مبحث از شیمی کنکور پوشش داده خواهد شد. (البته تغییرات ساختاری نسبت به فیلم های سال گذشته خواهیم داشت.)
امیدواریم همچون پارسال شیمی کنکور با استقبال بالایی مواجه می شود و انتظار داریم به دلیل رایگان بودن این طرح و وقت و هزینه ای که این طرح برای مجموعه دست اندرکاران آلاء دارد، هر دانش آموز حداقل به 5 نفر از دوستان خود پیشنهاد مستقیم مشاهده فیلم ها رو بدهد. (از طریق اطلاع رسانی دهان به دهان، اس ام اس، ارسال لینک فیلم ها و ...)
(دوستانی که علاوه بر این ها، بخشی از فیلم های تدریس یا عکس یا نوشته ای در این مورد رو در صفحات اجتماعی منتشر می کنند لطف و قدردانی خود را به این مجموعه ابراز کرده اند)ما هم مجموعه ای بی نظیر و کاملا نتیجه گرا را برای تان در نظر گرفته ایم.
-