برنامه ریزی تابستون دهم
-
سلام من امسال میخوام برم دهم و نمیدونم این تابستون چطور برنامه ریزی کنم و چقدر بخونم . اصلا نمیدونم چجوری شروع کنم . شما چی پیشنهاد میکنین
-
-
تمرکزت رو یادگیری باشه
سعی کن از اول همه چیز رو خوب یاد بگیری جایی نفهمیدی استادت رو عوض کن یا کلاس خصوصی برو
چون دیگه مثل قبلنا نیست بشه پشت کنکور موند با این اوضاع ترمیم معدل :///
و تو طول سال هم تشریحی کار کن هم تستی به نسبت ۷۰ درصد -
سلام من امسال میخوام برم دهم و نمیدونم این تابستون چطور برنامه ریزی کنم و چقدر بخونم . اصلا نمیدونم چجوری شروع کنم . شما چی پیشنهاد میکنین
هستی 0
سلامم
تابستون تخصصی هات رو تا هر جا که رسیدی بخون و ازشون تست بزن
و توی سال هم در کنار اختصاصیا حتماااا عمومی هارو کار کن اصلا نذار برای فروردین و اردیبهشت
و توی سال هم تشریحی کار کن هم تستی ولی بیشتر تمرکزت روی تشریحی باشه
و مهم ترین چیز اینکه خوب یاد بگیری و همه درسا (هم اختصاصی هم عمومی) رو آروم آروم بخونی و برای شب امتحان نذاری -
هستی 0
سلامم
تابستون تخصصی هات رو تا هر جا که رسیدی بخون و ازشون تست بزن
و توی سال هم در کنار اختصاصیا حتماااا عمومی هارو کار کن اصلا نذار برای فروردین و اردیبهشت
و توی سال هم تشریحی کار کن هم تستی ولی بیشتر تمرکزت روی تشریحی باشه
و مهم ترین چیز اینکه خوب یاد بگیری و همه درسا (هم اختصاصی هم عمومی) رو آروم آروم بخونی و برای شب امتحان نذاری@_-Zahra-K
مرسی چه کتابایی بهترن ازشون تست کار کنم ؟ -
هستی 0 سلام وقتت بخیر گل
تازه میخای بری دهم
و میدونی ک شما امتحان نهایی هم دارین
تابستون عمومی های دهمت رو کار کن
میتونی براشون فیلم ببینی( فیلم کنکوری نه بلکه فیلم تشریحی و یا فیلم های نهایی)
اینجوری طی سال ک میری مدرسه دوباره عمومی ها برات مرور میشن و تو مدرسه هم از عمومی ها نمره خوبی میگیری
تخصصی ها هم ک طی سال روشون کار میکنی
تو چونن دهمی نیاز ب تست زدن از الان نداری
فقد نیاز ب این داری ک خیلی خوب یاد بگیری و امتحانات تشریحی از امتحانات معلم ها گرفته تا امتحانات خرداد ک نهایی هستند رو ۲۰ بگیری
و این با خوندن و کار کردن خیلی خیلی زیاد بخ دست میاد
پس همونجور ک گفتم عمومی ها رو تابستون بخون با فیلم
تخصصی هارو با معلم های مدرست و خودت -
هستی 0
سلام اگر بتونی تا نصفی از تخصصی و عمومی هاتو کامل پیش خوانی کنی که چه بهتر اگرم عمومی کامل نشد باز تا هرجا که تونستی با یادگیری کامل و پیش خوانی برو جلو که اگر دیگه سال شروع شد و معلم درس داد تو وقت برا تشریحی خوندن و یادگیری نذاری و یه راست بری سراغ تست
اصلا هول نشو برای خرید کتاب تست و کلا تستی خوندن. عجلهای نیست یه موقع میری مدرسه معلم صحبتی میکنه یا با همکلاسی ها حرفی زده میشه اونجا دستت میاد چی بخری. یه موقع بعدا هزینه نکنی پشیمون بشی. فقط حتمااا تست زدنو از امسال شروع کن و حداقل تمام تلاشتو بکن برا ۴ درس تخصصی یه کتاب رو کامل زده باشی. تست های مهمش رو هایلایت کن که برای مرور و سال کنکور خیلی به دردت میخوره. تابستون برنامه ات رو بذار تشریحی و یادگیری کامل