هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@danial-hosseiny میشه کمکم کنی من چطور باید داستانای شاهنامه رو بخونم در حالی که خود شاهنامه رو خوندنی نمیفهممش؟🥺
Blue28
سلام بر تو.
واللا هم سایت زیاد هست هم کتاب.
شرحای خیلی خیلی زیادی بر شاهنامه نوشته شده میتونی اونا رو بخونی. گوگل هم که بکنی باز زیاد هست.
من خودم خب شعر رو میخونم و خیلی جاها هی نیازه برگردم ببینم چی شد و اینا... ولی باز لغتنامهها میتونن توی خود شعر خوندن موثر باشن دیگه.
در کل پیشنهاد میکنم اگه سمت شرح و نثر شاهنامه رفتی، شعرش رو هم بخونی. -
Blue28
سلام بر تو.
واللا هم سایت زیاد هست هم کتاب.
شرحای خیلی خیلی زیادی بر شاهنامه نوشته شده میتونی اونا رو بخونی. گوگل هم که بکنی باز زیاد هست.
من خودم خب شعر رو میخونم و خیلی جاها هی نیازه برگردم ببینم چی شد و اینا... ولی باز لغتنامهها میتونن توی خود شعر خوندن موثر باشن دیگه.
در کل پیشنهاد میکنم اگه سمت شرح و نثر شاهنامه رفتی، شعرش رو هم بخونی. -
Blue28
موفق باشی
سؤالی هم بود بپرس منم در حد سواد خودم کمکت میکنم -
Narges_
از اونجایی که مثل تو بلد نیستم پیامو قسمت قسمت کنم، (عین بابابزرگا که تازه گوشی دست گرفتن) مجبورم اینجوری جواب بدم
ترجیحا جلوی کسی که داره ادبیات بهت درس میده نگو «وایب». بنده خدا سکته میکنهما صرفا همون کلمه رو میخونیم. سخت نگیر. مثلا خود من از کلمهٔ «وحشتناک» درمواقع متفاوتی استفاده میکنم. میگم مثلا فلانی وحشتناک خوبه. خلاصه که خیلی نمیخواد توضیح بدی. راحت باش
تو نیز هم@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_
از اونجایی که مثل تو بلد نیستم پیامو قسمت قسمت کنم، (عین بابابزرگا که تازه گوشی دست گرفتن) مجبورم اینجوری جواب بدمعه منم بلد نبودم
بزنین روی اون چیزی که شبیه 2 تا ویرگول برعکسه(نقل قول)
بعدش اون پیامایی که کنارش مثلث داره رو کاری نداشته باشین
رو کیبورد بزنین رو چیزی که باعث میشه بیاین خط پایینی(2خط بیاین پایین بعدش چیزی که لازم میدونینو بنویسن)
ترجیحا جلوی کسی که داره ادبیات بهت درس میده نگو «وایب». بنده خدا سکته میکنه
من کسی هستم که هم فارسی رو دوست داره هم انگلیسی
بیاین سخت نگیریم
اومد بگم مود
ولی اونم فارسی نیستما صرفا همون کلمه رو میخونیم. سخت نگیر. مثلا خود من از کلمهٔ «وحشتناک» درمواقع متفاوتی استفاده میکنم. میگم مثلا فلانی وحشتناک خوبه. خلاصه که خیلی نمیخواد توضیح بدی. راحت باش
چه جالب
تو نیز هم
-
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم از فردام بهترم
اِ ! چرا؟
Blue28 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
فککنم خوبن
خوبه. یه بیست روز دیگه ام خوب بمونن تموم میشه انشالله