هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
یه پنج دقیقه دیگه باید حرکت کنیم برگردیم:/
-
Hhh Hh خودمم اول میخواستم با ترمز دستی رانندگی کنم، همینجور که پام رو کلاچ بود و منتظر بودم ماشینا رد شن پامو بردارم، استادم یهو گفت ترمز دستیت بالاست ممد، باید اول چراغای پشت فرمونو چک کنی
-
این بنده خدام داره شیشه تمیز میکنه هی میگه الان دنیا رو چطور میبینی ممد
-
Hhh Hh واقعا خداروشکر
یبار با بابام بودم و ماشین خاموش کرد، احساس کردم هر لحظه است که منو پرت کنه تو خیابون -
پارک دوبل که آسونه
مشکل اصلی دنده عقب و پارک عادیه
چون اصلا اصلا اصلا ابعاد ماشین تو دستم و نیست و دنده عقب که میام هر لحظه ممکنه ماشین بره تو جوب:/ -
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای توضیحات اعتراض چی بنویسم؟؟؟
-
هویججج
اره فضای فانتزی رمانتیک و یکم کمدی خیلی نازی داره یه جاهایی هم ظریف و قشنگ یکسری مفاهیم از "سرنوشت" رو نشون داده و بیان کرده:)
با توجه به شناختی که ازت دارم فکر می کنم خوشت بیااد -
هویججج
اره فضای فانتزی رمانتیک و یکم کمدی خیلی نازی داره یه جاهایی هم ظریف و قشنگ یکسری مفاهیم از "سرنوشت" رو نشون داده و بیان کرده:)
با توجه به شناختی که ازت دارم فکر می کنم خوشت بیااد -
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای توضیحات اعتراض چی بنویسم؟؟؟
@mr-vinyzo هرچه دل تنگت میخواهد
این متنو کانال مدیکال استوز گذاشته
بچه برا اعتراض میتونید از این متن استفاده کنیدکارشناس محترم؛ نمره ثبت شده در کارنامه بنده کمتر از حد پیش بینی شده توسط اینجانب می باشد. لطفا پاسخبرگ اینجانب را مجددا بازنگری و اصلاح بفرمایید. با تشکر
@medical_stus
-
گرمه لعنتی
دلم میخواد برم خونه پارچ آبو سر بکشم بشینم پشت کامپیوترم و به اتلاف وقتم ادامه بدم -
آقای راننده، پاشو بیا بریم دیه استراحت کافیه
-
Hhh Hh واقعا خداروشکر
یبار با بابام بودم و ماشین خاموش کرد، احساس کردم هر لحظه است که منو پرت کنه تو خیابون -
Akito
باباها🥲...
تا حدی حق دارن
نمیدونم چه قانون نانوشته ایه که وقتی کنار اونا میشینیم به بدترین شکل ممکن رانندگی میکنیم ... بخاطر استرسش ...Hhh Hh دقیقا...
-
پارک دوبل که آسونه
مشکل اصلی دنده عقب و پارک عادیه
چون اصلا اصلا اصلا ابعاد ماشین تو دستم و نیست و دنده عقب که میام هر لحظه ممکنه ماشین بره تو جوب:/ -
Akito
️
-
@mr-vinyzo هرچه دل تنگت میخواهد
این متنو کانال مدیکال استوز گذاشته
بچه برا اعتراض میتونید از این متن استفاده کنیدکارشناس محترم؛ نمره ثبت شده در کارنامه بنده کمتر از حد پیش بینی شده توسط اینجانب می باشد. لطفا پاسخبرگ اینجانب را مجددا بازنگری و اصلاح بفرمایید. با تشکر
@medical_stus
-
این پست پاک شده!