سوال حد .حل تستی
-
سلام بچه ها میشه روشتون رو برای حل اینجور سوالا بگید ...
من فراموش کردم . خود کتاب مهر و ماه هم خوب توضیح نداده
ممنون میشم
دانش-آموزان-آلاء همیار @dr-sobhan @Dr-Bernosi VictorKeke paripari -
خب تابع که مشخصه هرعددی که ایکس بهش میل میکنه رو برو روی نمودار پیدا کن مثلا ۲ازسمت راست برو روی محور ایکس عدد ۲ رو پیداکن بعد از طرف راست نزدیک شو به عدد ۲ حالا اگه ازهمونجا یه خط موازیه محور ایگرگ رسم کنی نمودارو تو یه نقطه قطع میکنه اون میشه جواب
-
خب تابع که مشخصه هرعددی که ایکس بهش میل میکنه رو برو روی نمودار پیدا کن مثلا ۲ازسمت راست برو روی محور ایکس عدد ۲ رو پیداکن بعد از طرف راست نزدیک شو به عدد ۲ حالا اگه ازهمونجا یه خط موازیه محور ایگرگ رسم کنی نمودارو تو یه نقطه قطع میکنه اون میشه جواب
sattaralipour در سوال حد .حل تستی گفته است:
راجع به اینا نمیشه ها
چون اف ایکس اینا چندجمله ایه -
sattaralipour در سوال حد .حل تستی گفته است:
راجع به اینا نمیشه ها
چون اف ایکس اینا چندجمله ایهsabatj
نه بعدجایگذاری باید دقت کنی چند جمله ای علامتش سمت راست میشه یا سمت چپ حالا عدد بدست اومده رو باهمون روش قبلی میری -
sabatj
نه بعدجایگذاری باید دقت کنی چند جمله ای علامتش سمت راست میشه یا سمت چپ حالا عدد بدست اومده رو باهمون روش قبلی میریsattaralipour در سوال حد .حل تستی گفته است:
sabatj
نه بعدجایگذاری باید دقت کنی چند جمله ای علامتش سمت راست میشه یا سمت چپ حالا عدد بدست اومده رو باهمون روش قبلی میریمیشه روی برگه حلتون رو بنویسید ؟
-
sabatj در سوال حد .حل تستی گفته است:
بچه ها خودم متوجه شدم حله
برید به کارتون برسید ببخشید مزاحم شدمtamom در سوال حد .حل تستی گفته است:
sabatj در سوال حد .حل تستی گفته است:
بچه ها خودم متوجه شدم حله
برید به کارتون برسید ببخشید مزاحم شدمباور کنید
-
همه سوالا که راه تستی ندارن، خیلی وقت ها تو حد یا مشتق مجبور میشیم از تعریف یا راه حلای طولانی استفاده کنیم ، اما رتجب این سوال گزینه اخرش که x به سمت 0 میره اگر صفر رو جایگذاری کنید میشه صفر به توان دو که همواره 0 از راسته و اگه منهای 2 بشه میشه منفی 2 از چپ پس حدو تو عدد -2 از چپ بررسی میکنین ،و همینطور سایر گزینه ها
-
-
-
همه سوالا که راه تستی ندارن، خیلی وقت ها تو حد یا مشتق مجبور میشیم از تعریف یا راه حلای طولانی استفاده کنیم ، اما رتجب این سوال گزینه اخرش که x به سمت 0 میره اگر صفر رو جایگذاری کنید میشه صفر به توان دو که همواره 0 از راسته و اگه منهای 2 بشه میشه منفی 2 از چپ پس حدو تو عدد -2 از چپ بررسی میکنین ،و همینطور سایر گزینه ها
-
@mahdis127 در سوال حد .حل تستی گفته است:
بذارید من عکس جواباشو بفرستم
یکم گیج شدم
-
sabatj
آخری یعنی قسمت ج درست نیس بقیه که درسته!! -
sabatj
آخری یعنی قسمت ج درست نیس بقیه که درسته!!sattaralipour در سوال حد .حل تستی گفته است:
sabatj
آخری یعنی قسمت ج درست نیس بقیه که درسته!!اولیه هم منفی 2 چپه شما راست گرفتید
-
الف)وقتی ایکس به سمت دو مثبت میره، منفی ایکس به سمت منفی دو منفی میره. (اگر دلیل این رو نمیدونید بگید).وقتی
بخوایم حد اف وفتی داخل اف به سمت منفی دو منفی میره رو پیدا کنیم، در شکل معلومه که جواب 3 هست.ب)وقتی ایکس به سمت منفی یک منفی میره، جواب ایکس باضافه یک در هر صورت میشه حدود صفر، و چون در شکل تابع در اطراف صفر پیوسته هست، جواب منفی دو هست.
ج) وقتی ایکس به صفر نزدیک میشه، چه از طرف منفی چه از طرف مثبت، در هر صورت وقتی به توان دو برسه میشه عددی ریز و مثبت، و وقتی این عدد رو منهای دو بکنیم، جواب میشه منفی دو مثبت، و حد در شکل برای منفی دو مثبت برابر یک هست.
اعداد رو نمیتونم بنویسم، قاطی میشه، از طرفی نرم افزار رو گوشیم ادا میده نمیتونم عکس آپلود کنم، برای درک نوشته هام بهتره همزمان با متن روی کاغذ به صورت عددی بنویسید. اگر مشکلی بود باز بگید.
-
الف)وقتی ایکس به سمت دو مثبت میره، منفی ایکس به سمت منفی دو منفی میره. (اگر دلیل این رو نمیدونید بگید).وقتی
بخوایم حد اف وفتی داخل اف به سمت منفی دو منفی میره رو پیدا کنیم، در شکل معلومه که جواب 3 هست.ب)وقتی ایکس به سمت منفی یک منفی میره، جواب ایکس باضافه یک در هر صورت میشه حدود صفر، و چون در شکل تابع در اطراف صفر پیوسته هست، جواب منفی دو هست.
ج) وقتی ایکس به صفر نزدیک میشه، چه از طرف منفی چه از طرف مثبت، در هر صورت وقتی به توان دو برسه میشه عددی ریز و مثبت، و وقتی این عدد رو منهای دو بکنیم، جواب میشه منفی دو مثبت، و حد در شکل برای منفی دو مثبت برابر یک هست.
اعداد رو نمیتونم بنویسم، قاطی میشه، از طرفی نرم افزار رو گوشیم ادا میده نمیتونم عکس آپلود کنم، برای درک نوشته هام بهتره همزمان با متن روی کاغذ به صورت عددی بنویسید. اگر مشکلی بود باز بگید.
VictorKeke در سوال حد .حل تستی گفته است:
(اگر دلیل این رو نمیدونید بگید)
من دقیقا همینو نمیدونم
این میشه جوابش ... که چون پشت ایکس علامت - داریم هم خود عدد هم سمتش تغییر پیدا میکنه ؟
من اینجوری متوجه شدم درسته یا غلط ؟ -
VictorKeke در سوال حد .حل تستی گفته است:
من دقیقا همینو نمیدونم
این میشه جوابش ... که چون پشت ایکس علامت - داریم هم خود عدد هم سمتش تغییر پیدا میکنه ؟
من اینجوری متوجه شدم درسته یا غلط ؟sabatj هر وقت تو علامت چپ و راست دچار مشکل سدید واسه خودتون عدد بذارین مثلا عبارت x-2 وقتی xبه سمت 1 از راست میره ، شما اول 1 رو میذارین جای x میشه -1 حالا برای تشخیص چپ و راستش یه عدد بزرگتر از 1 مثلا 1.5 بذارین تو عبارت میبینین که -0.5 میشه پس از -1 بزرگتره پس -1 از راست میشه جواب
-
البته تو همسایگی 1 ،1.5 عدد بزرگی محسوب میشه من واسه مثال از این عدد استفاده کردم در واقع همسایگی 1 خیلی کوچیکه
-
کتاب مهرو ماهم همینکارو میکنه فقط به جای عدد کوچیک مثبت میذاره اپسیلون