کمک
-
سلام
همین اول خیلی ازتون ممنونم که وقت میزارید و ادامه متن رو میخونید
من سال دومی که کنکور دادم و به اون چیزی که میخواستم و هدفم بود نرسیدم چند تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگر میتونید بهم کمک کنید
اول اینکه من تغییر رشته دادم ( در رشته قبلیم دروس محاسباتی اصلا وجود نداشت حتی ریاضی هم نداشتیم) و در دورس تخصصی تجربی تسلط کافی رو ندارم درسنامه هم زیاد خوندم و وقت زیادی گذاشتم ولی فایده ای نداشت به نظرتون درسته برای همه دروس تخصص از کلاس استفاده کنم ؟ چون واقعا ضعیف هستم
به نظرتون اساتید ماز بهتر هستند یا تاملند؟
ایا اشتراک الماس گزینه مناسبی هست و کسانی که اشتراک ماز رو داشتند چطوری پیش میرفتن با کلاس یا با ازمون و به طور کلی برنامشون چطوری بود ایا کلاس های شروع از مهرشون مناسبه ؟
و ایا میشه با این کلاس ها و انجام تکالیفی که میدن به پیشرفت خوبی رسید ؟
ایا منابعی که معرفی میکنند بازدهی خوبی داره چون نظر مشاوران در انتخاب منابع باهاشون فرق داره و چیز های دیگری رو معرفی میکنند؟
به طور کلی خودتون با چه منابعی پیش رفتید و نتیجه بخش بود ؟
برای مرور ها با برنامه استاد پیش میرفتین یا فقط از برنامه ازمون ها پیروی میکردین ؟
رمز موفقیت در هر درس برای شماچی بوده؟
و این رو هم اضافه کنم که که سال یازدهم تقریبا چیزی نخوندم فقط ۲فصل شیمی بدون مسائل و زیست به جز بخش هایی از فصل ۷ به نظرتون این دوماه رو چه کار کنم بهتره ؟
چون امسال مجبورم برم دانشگاه باید همراه با دانشگاه درس بخونم ممنون میشم تجربیاتتون رو درباره برنانه ریزی ، اولویت بندی ، تعداد درسی که مناسبه، کنکوری خوندن موقع امتحانات و هر چیزی که به نظر خودتون مفید هست رو بگید ؟
بچه ها امسال من نه دوست کنکوری نه مشاور و نه معلم هیچ کدوم رو نداشتم و واقعا نمی خوام یک سال دیگه رو از دست بدم واقعا اگر می تونید کمکم کنید واقعا نمیدونم پشت کنکور موندن برلی بار سوم درست هست یا نه ،نمیدونم میتونم یا نه ، خیلی شک دارم لطفا راهنماییم کنید -
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-۱۴۰۲
آدمک @f-nalist
@xanom Reza-H jahad_121 Ainoor پرستو بابایی @ -
ari_14 @Sally Gharibe Gomnam
Akito Zahra2020 @Venus655
@mr-vinyzo -
من آدم خفنی نیستم ولی خب چیزی که از نظر خودم درسته رو میگم
تاثیر قطعی معدل ۶۰ درصد یه جوک نیست
شما پایه تون ضعیفه بهترین توصیه ام تمرکز روی امتحانات نهاییه
چون معدل ۱۹ رو میشه راحت تر از رنج ۵۰ درصد توی کنکور بدست آورد -
سلام
حقیقتش من رشتم ریاضیه
و تماما از تدریس های رایگان آلا استفاده کردم(البته کتاب تست برای تمرین هم داشتم)
شیمی تنها درسی بود که معلم نداشتم و از کتاب خیلی سبز پیش رفتم و خیلی هم راضی ام
گفتید میخواید همراه با دروس دانشگاهی برای کنکور هم بخونید، خب راستشو بخواین من تجربه خاصی تو این زمینه ندارم که کمکتون کنم
آدمک و آینور هم منشن کردین، یادمه ایشون دانشجو بودن و برای کنکور میخوندن، راهنمایی هاشون به کارتون میاد
راجع به روش درس خوندن، اگه هیچ ایده ای ندارید که چطوری درس های تخصصی رو بخونید، بنظرم یه سر به کلکسیون روش های مطالعه توی سایت کانون بزنید، یه ایده دستتون میاد، چیزی که مهمه اینه که شما روش درس خوندن مخصوص خودتون رو پیدا کنید
مثلا بین اطرافیان خودم خیلی کم هستن کسایی که با فیلم و کتاب درسی بتونن درسو یاد بگیرن، ولی من فقط با این روش میتونستم درسو یاد بگیرم و بازدهی خوبی داشته باشم
سعی کنید قلقش رو به دست بیارین -
سلام
من سال دومی که کنکور دادم و به اون چیزی که میخواستم و هدفم بود نرسیدم چند تا سوال داشتم خیلی ممنون میشم اگر میتونید بهم کمک کنید
اول اینکه من تغییر رشته دادم ( در رشته قبلیم دروس محاسباتی اصلا وجود نداشت حتی ریاضی هم نداشتیم) و در دورس تخصصی تجربی تسلط کافی رو ندارم درسنامه هم زیاد خوندم و وقت زیادی گذاشتم ولی فایده ای نداشت به نظرتون درسته برای همه دروس تخصص از کلاس استفاده کنم ؟ چون واقعا ضعیف هستم
ایا اشتراک الماس گزینه مناسبی هست و کسانی که اشتراک ماز رو داشتند چطوری پیش میرفتن با کلاس یا با ازمون و به طور کلی برنامشون چطوری بود ایا کلاس های شروع از مهرشون مناسبه ؟
ایا منابعی که معرفی میکنند بازدهی خوبی داره چون نظر مشاوران در انتخاب منابع باهاشون فرق داره و چیز های دیگری رو معرفی میکنند؟
برای مرور ها با برنامه استاد پیش میرفتین یا فقط از برنامه ازمون ها پیروی میکردین ؟
و این رو هم اضافه کنم که که سال یازدهم تقریبا چیزی نخوندم فقط ۲فصل شیمی بدون مسائل و زیست به جز بخش هایی از فصل ۷ به نظرتون این دوماه رو چه کار کنم بهتره ؟
چون امسال مجبورم برم دانشگاه باید همراه با دانشگاه درس بخونم ممنون میشم تجربیاتتون رو درباره برنانه ریزی ، اولویت بندی ، تعداد درسی که مناسبه، کنکوری خوندن موقع امتحانات و هر چیزی که به نظر خودتون مفید هست رو بگید ؟
بچه ها امسال من نه دوست کنکوری نه مشاور و نه معلم هیچ کدوم رو نداشتم و واقعا نمی خوام یک سال دیگه رو از دست بدم واقعا اگر می تونید کمکم کنید واقعا نمیدونم پشت کنکور موندن برلی بار سوم درست هست یا نه ،نمیدونم میتونم یا نه ، خیلی شک دارم لطفا راهنماییم کنید@Parisa-Azimi در کمک گفته است:
سلام
سلام عزیزم
وقتت بخیراول اینکه من تغییر رشته دادم ( در رشته قبلیم دروس محاسباتی اصلا وجود نداشت حتی ریاضی هم نداشتیم) و در دورس تخصصی تجربی تسلط کافی رو ندارم درسنامه هم زیاد خوندم و وقت زیادی گذاشتم ولی فایده ای نداشت به نظرتون درسته برای همه دروس تخصص از کلاس استفاده کنم ؟ چون واقعا ضعیف هستم
خودتون کاملا امتحان کردین که میشه یادگیری داشته باشین؟ یعنی خودخوان پیش رفتین؟
و اینکه میگین دروس محاسباتی اصلا نبوده
بنظر راه بهتریه که دبیر داشته باشین تا از پایه بهتون آموزش بده یسری دروس رو..
ولی قبل از ثبت نام کلاس بازم با یه مشاور صحبت کنینبه نظرتون اساتید ماز بهتر هستند یا تاملند؟
ایا اشتراک الماس گزینه مناسبی هست و کسانی که اشتراک ماز رو داشتند چطوری پیش میرفتن با کلاس یا با ازمون و به طور کلی برنامشون چطوری بود ایا کلاس های شروع از مهرشون مناسبه ؟فک میکنم ایشون @f-nalist در مورد ماز بیشتر اطلاعات داشته باشن و بتونن کمک کنن
استفاده از کلاس باید با فعالیت خودتون همراه باشه
اگه خودتون فعال باشین و موقع تدریس مثال ها رو حل کنین و تمرینات حل کنین
و همچنین تست زیاد کار کنین بله میتونه مفید باشه
البته در صورت انتخاب دبیر مناسبتون..چون امسال مجبورم برم دانشگاه باید همراه با دانشگاه درس بخونم ممنون میشم تجربیاتتون رو درباره برنانه ریزی ، اولویت بندی ، تعداد درسی که مناسبه، کنکوری خوندن موقع امتحانات و هر چیزی که به نظر خودتون مفید هست رو بگید ؟
خب با دانشگاه خوندن باید خیلی ریز و دقیق برنامه ریزی کنین ساعت های بیکاری رو جز به جز بدونین و بعد با توجه به اونها برنامه رو هماهنگ کنین
شاید یروز کلاس زیاد باشه و نتونین خیلی بخونین تو روزی که تعداد کلاسا کمه اون تایم رو جبران کنین..
بنظرم شما دو ماه تابستون رو وقت دارین و میتونین پایه اتون رو توی هر درس بهتر کنین تا طی سال با مشکلات کمتری مواجه بشین..
و اینکه بنظر من اگه میتونین تابستون رو مشاور بگیرید که با سطح خودتون بهتون برنامه بده و کمک کنه برنامه ریزی درست رو یاد بگیرید و همین اول مسیر رو اصولی براتون پیش ببره
و اینکه قبل از انتخاب مشاور تحقیق کنید بپرسین
(من با گروه رویان کلاب مشاوره داشتم و خیلی خوب برنامه رو با شرایطم تطبیق میدادن خواستین ازشون سوال کنین) -
@Parisa-Azimi در کمک گفته است:
سلام
سلام عزیزم
وقتت بخیراول اینکه من تغییر رشته دادم ( در رشته قبلیم دروس محاسباتی اصلا وجود نداشت حتی ریاضی هم نداشتیم) و در دورس تخصصی تجربی تسلط کافی رو ندارم درسنامه هم زیاد خوندم و وقت زیادی گذاشتم ولی فایده ای نداشت به نظرتون درسته برای همه دروس تخصص از کلاس استفاده کنم ؟ چون واقعا ضعیف هستم
خودتون کاملا امتحان کردین که میشه یادگیری داشته باشین؟ یعنی خودخوان پیش رفتین؟
و اینکه میگین دروس محاسباتی اصلا نبوده
بنظر راه بهتریه که دبیر داشته باشین تا از پایه بهتون آموزش بده یسری دروس رو..
ولی قبل از ثبت نام کلاس بازم با یه مشاور صحبت کنینبه نظرتون اساتید ماز بهتر هستند یا تاملند؟
ایا اشتراک الماس گزینه مناسبی هست و کسانی که اشتراک ماز رو داشتند چطوری پیش میرفتن با کلاس یا با ازمون و به طور کلی برنامشون چطوری بود ایا کلاس های شروع از مهرشون مناسبه ؟فک میکنم ایشون @f-nalist در مورد ماز بیشتر اطلاعات داشته باشن و بتونن کمک کنن
استفاده از کلاس باید با فعالیت خودتون همراه باشه
اگه خودتون فعال باشین و موقع تدریس مثال ها رو حل کنین و تمرینات حل کنین
و همچنین تست زیاد کار کنین بله میتونه مفید باشه
البته در صورت انتخاب دبیر مناسبتون..چون امسال مجبورم برم دانشگاه باید همراه با دانشگاه درس بخونم ممنون میشم تجربیاتتون رو درباره برنانه ریزی ، اولویت بندی ، تعداد درسی که مناسبه، کنکوری خوندن موقع امتحانات و هر چیزی که به نظر خودتون مفید هست رو بگید ؟
خب با دانشگاه خوندن باید خیلی ریز و دقیق برنامه ریزی کنین ساعت های بیکاری رو جز به جز بدونین و بعد با توجه به اونها برنامه رو هماهنگ کنین
شاید یروز کلاس زیاد باشه و نتونین خیلی بخونین تو روزی که تعداد کلاسا کمه اون تایم رو جبران کنین..
بنظرم شما دو ماه تابستون رو وقت دارین و میتونین پایه اتون رو توی هر درس بهتر کنین تا طی سال با مشکلات کمتری مواجه بشین..
و اینکه بنظر من اگه میتونین تابستون رو مشاور بگیرید که با سطح خودتون بهتون برنامه بده و کمک کنه برنامه ریزی درست رو یاد بگیرید و همین اول مسیر رو اصولی براتون پیش ببره
و اینکه قبل از انتخاب مشاور تحقیق کنید بپرسین
(من با گروه رویان کلاب مشاوره داشتم و خیلی خوب برنامه رو با شرایطم تطبیق میدادن خواستین ازشون سوال کنین)Ainoor بله امسال شیمی و زیست و فیزیک رو خودم خوندم و با درسنامه پیش رفتم کلی هم تست حل کردم ولی پیشرفت نسبت به سال قبل در حد ۵ درصد ۱۰ درصد بوده و فایده چندانی نداشت
-
سلام
حقیقتش من رشتم ریاضیه
و تماما از تدریس های رایگان آلا استفاده کردم(البته کتاب تست برای تمرین هم داشتم)
شیمی تنها درسی بود که معلم نداشتم و از کتاب خیلی سبز پیش رفتم و خیلی هم راضی ام
گفتید میخواید همراه با دروس دانشگاهی برای کنکور هم بخونید، خب راستشو بخواین من تجربه خاصی تو این زمینه ندارم که کمکتون کنم
آدمک و آینور هم منشن کردین، یادمه ایشون دانشجو بودن و برای کنکور میخوندن، راهنمایی هاشون به کارتون میاد
راجع به روش درس خوندن، اگه هیچ ایده ای ندارید که چطوری درس های تخصصی رو بخونید، بنظرم یه سر به کلکسیون روش های مطالعه توی سایت کانون بزنید، یه ایده دستتون میاد، چیزی که مهمه اینه که شما روش درس خوندن مخصوص خودتون رو پیدا کنید
مثلا بین اطرافیان خودم خیلی کم هستن کسایی که با فیلم و کتاب درسی بتونن درسو یاد بگیرن، ولی من فقط با این روش میتونستم درسو یاد بگیرم و بازدهی خوبی داشته باشم
سعی کنید قلقش رو به دست بیارینAkito خیلی ممنون
-
@Sally ممنون که وقت گذاشتین
-
Ainoor بله امسال شیمی و زیست و فیزیک رو خودم خوندم و با درسنامه پیش رفتم کلی هم تست حل کردم ولی پیشرفت نسبت به سال قبل در حد ۵ درصد ۱۰ درصد بوده و فایده چندانی نداشت
@Parisa-Azimi خب پس اگه همه ی راه ها رو امتحان کردین و نتیجه نداده
فیلم براتون مناسب ترینه..
فقط در مورد دبیرا بپرسین قشنگ و نحوه ی تدریسشون رو ببینین که باهاشون ارتباط میگیرین
در سطح شما درس میدن
متوجه میشین کاملا
بعد شروع کنین به دیدن فیلم -
سلام
بچه ها امسال من نه دوست کنکوری نه مشاور و نه معلم هیچ کدوم رو نداشتم و واقعا نمی خوام یک سال دیگه رو از دست بدم واقعا اگر می تونید کمکم کنید واقعا نمیدونم پشت کنکور موندن برلی بار سوم درست هست یا نه ،نمیدونم میتونم یا نه ، خیلی شک دارم لطفا راهنماییم کنید@Parisa-Azimi
سلام روزتون بخیر
من در زمینه درس شیمی چند نکته رو میگم و
دبیر هم پشنهاد می کنم برسی کنید با هرکدوم بهتر یادگرفتید پیش بریدشیمی دو بخش مهم داره که بهم دیگه هم مربوط هست
مفاهیم حفظیات ش و مسائل
برای مفاهیم و حفظیات حتما حتما کتاب رو جزع الویت هاتون باشه و دقیق برسی کنید همه جا شو
و خب در مفاهیم سعی کنید طبق نظر استادی که انتخاب می کنید خوب با کلاس پیش برید
و تا خوب مفهموم رو یادنگرفتید مبحث رو کنار نزارید چون داخل شیمی مخصوصا مباحث پایه اگر خوب یاد نگرفته باشید در ادامه در یادگیری مباحث بعدی هم به مشکل می خوردید و در ادامه احساس ضعف در خیلی از مباحث و به مشکل می خورید.برای مسائل هم اول از همه چی استوکیومتری نیاز هست خیلی تمرین کنید روی این مبحث
اول شهم نیاز نیست با مسائل متوسط حتی شروع کنید
از مسائل خیلی راحت شروع کنید و تمرین کنید به مرور برید سمت مسائل سطح بالا تر
مثلا حتی اگر اولش با تبدیل جرم به مول هم شروع کنید اشکالی نداره همین روی خوب حل کنید تا دستتون رون بشه وقتی پایه رو قوی ثبت کنید و یادبگیرد ذهنتون اماده می شه برای مسائل دیگهو خب مسائل هم با دبیر خوب کارکنید به خوبی می تونید توی این زمینه هم پيشرفت کنید
و حتما دقت داشته باشید اگر مفاهیم و حفظیات رو دست کم بگیرید و کار نکنید در مسائل هم به مشکل می خوریداگر شیمی تون خیلی ضعیفه پیشنهاد من کلاس های سالیانه استاد بابایی از تاملند هست
بعد که شیمی تون پایه خوب ی پیدا کردید و اگر دارید
بعدش نکته و تست استاد مرادی از کلاسینو
ایشون هم خیلی دبیر خوبی هستند و نکته و تست شون خیلی خوبه.اینا رو مد نظر داشته باشید و دبیر ها رو هم برسی کنید.
و اینکه اگر جایی تو شیمی سختتون شد ازش دست نکشید و پیگیرش باشید شده یک چند روز مثلا سراغ اون مسئله و مبحث نرید ولی بعد ش دوباره برگردید روش فکر کنید.هرچی تمرین داشته باشید و تکرار بهتر توی ذهنتون موندگار میشه.
موفق باشید -
@Parisa-Azimi خب پس اگه همه ی راه ها رو امتحان کردین و نتیجه نداده
فیلم براتون مناسب ترینه..
فقط در مورد دبیرا بپرسین قشنگ و نحوه ی تدریسشون رو ببینین که باهاشون ارتباط میگیرین
در سطح شما درس میدن
متوجه میشین کاملا
بعد شروع کنین به دیدن فیلمAinoor خیلی ممنون خیلی لطف کردین
-
@Parisa-Azimi
سلام روزتون بخیر
من در زمینه درس شیمی چند نکته رو میگم و
دبیر هم پشنهاد می کنم برسی کنید با هرکدوم بهتر یادگرفتید پیش بریدشیمی دو بخش مهم داره که بهم دیگه هم مربوط هست
مفاهیم حفظیات ش و مسائل
برای مفاهیم و حفظیات حتما حتما کتاب رو جزع الویت هاتون باشه و دقیق برسی کنید همه جا شو
و خب در مفاهیم سعی کنید طبق نظر استادی که انتخاب می کنید خوب با کلاس پیش برید
و تا خوب مفهموم رو یادنگرفتید مبحث رو کنار نزارید چون داخل شیمی مخصوصا مباحث پایه اگر خوب یاد نگرفته باشید در ادامه در یادگیری مباحث بعدی هم به مشکل می خوردید و در ادامه احساس ضعف در خیلی از مباحث و به مشکل می خورید.برای مسائل هم اول از همه چی استوکیومتری نیاز هست خیلی تمرین کنید روی این مبحث
اول شهم نیاز نیست با مسائل متوسط حتی شروع کنید
از مسائل خیلی راحت شروع کنید و تمرین کنید به مرور برید سمت مسائل سطح بالا تر
مثلا حتی اگر اولش با تبدیل جرم به مول هم شروع کنید اشکالی نداره همین روی خوب حل کنید تا دستتون رون بشه وقتی پایه رو قوی ثبت کنید و یادبگیرد ذهنتون اماده می شه برای مسائل دیگهو خب مسائل هم با دبیر خوب کارکنید به خوبی می تونید توی این زمینه هم پيشرفت کنید
و حتما دقت داشته باشید اگر مفاهیم و حفظیات رو دست کم بگیرید و کار نکنید در مسائل هم به مشکل می خوریداگر شیمی تون خیلی ضعیفه پیشنهاد من کلاس های سالیانه استاد بابایی از تاملند هست
بعد که شیمی تون پایه خوب ی پیدا کردید و اگر دارید
بعدش نکته و تست استاد مرادی از کلاسینو
ایشون هم خیلی دبیر خوبی هستند و نکته و تست شون خیلی خوبه.اینا رو مد نظر داشته باشید و دبیر ها رو هم برسی کنید.
و اینکه اگر جایی تو شیمی سختتون شد ازش دست نکشید و پیگیرش باشید شده یک چند روز مثلا سراغ اون مسئله و مبحث نرید ولی بعد ش دوباره برگردید روش فکر کنید.هرچی تمرین داشته باشید و تکرار بهتر توی ذهنتون موندگار میشه.
موفق باشیدjahad_121 من فقط مفاهیم و حفظیات کار کردم ولی به سطح خوبی نرسیدم در امتحان نهایی هم بیشتر از مسائل نمره از من کم شد سال اول خیلی بی دقتی کردم و کلا منفی زدم به خاطر همین خیلی وقت گذاشتم و اول صبح با شیمی شروع می کردم هنوز این منفی زدن درست نشده و تقریبا نصف اونایی که در کنکور زدم منفی شد و نصف درست
-
jahad_121 من فقط مفاهیم و حفظیات کار کردم ولی به سطح خوبی نرسیدم در امتحان نهایی هم بیشتر از مسائل نمره از من کم شد سال اول خیلی بی دقتی کردم و کلا منفی زدم به خاطر همین خیلی وقت گذاشتم و اول صبح با شیمی شروع می کردم هنوز این منفی زدن درست نشده و تقریبا نصف اونایی که در کنکور زدم منفی شد و نصف درست
@Parisa-Azimi
به نظرم باید اصولی از پایه و با کلاس یک دبیر پیش برید و هم مفاهیم و هم مسائل هم هم زمان کار کنید
بعدم ازمون کار کنید که بتونید یادبگیرید چطور با سوالات برخورد کنید که منفی نزنید و مدریت ازمونتون خوب بشه
جوری که بگردید اون سوالا ها که بلد هستید و مطمئن هستید رو بزنید تا زیاد منفی نشه.
موفق باشید -
Akito خیلی ممنون
@Parisa-Azimi
-
Ainoor خیلی ممنون خیلی لطف کردین
-
سلام
بچه ها امسال من نه دوست کنکوری نه مشاور و نه معلم هیچ کدوم رو نداشتم و واقعا نمی خوام یک سال دیگه رو از دست بدم واقعا اگر می تونید کمکم کنید واقعا نمیدونم پشت کنکور موندن برلی بار سوم درست هست یا نه ،نمیدونم میتونم یا نه ، خیلی شک دارم لطفا راهنماییم کنید@Parisa-Azimi
سلام دوست عزیز خداقوت
بهتر هست دانشجو نشوید زیرا حضور شما در سر کلاس ها اجباری می شود و از طرفی دیگر امتحانات میان ترم و پایان ترم و روابط دانشجویی قطعا مزاحم شما خواهد بود و شما را از هدفتون دورتر میکند.اگر میخواید پشت کنکوری بمونید به عنوان تجربه خودم ابتدا خودتون از تمام خواشی و تبلیغات کنکور دور کنید قرارع یکسال بخونید نقطه ضعف های پارسالتون پیدا کنید اپلیکیشن های ارتباطی حذف کنید .....
درباره دبیر چه اشکالی داره کلاس انلاین برید من اکثر دبیرها دیدم برای پایه ضعیف فیزیک کامران معرفی میکنم و شیمی مرادی و زیست فرهمندنیا و ریاضی کرمی تماشا کنید دوست عزیز اینها فیلمهایشان داخل تلگرام هست نیازی نیست حساسیت داشته باشید فیلم های پارسال ببینید چرا میگم انلاین نزید چون آنلاین به مراتبط وقت بیشتری میگیرع سر کلاس ی بخشی نفهمیدی نفهمیدی دوبارع باید ببینی وقتت میره تازه گاهی اساتید وسط سال فوق العادع میزارن برنامه ازمونت بهم میخورع و یا وسط سال سرعت اساتید اکثرا در تدریس میرع بالا
و خب وسط سال شما هم خسته میشید .....
حداقل به عنوان کسی که تجربه این مسیر کرده خواهش میکنم ازمون هم شرکت کنید حتما خضوری برید نپیچونید ازمون ها رواز همین الان شروع کنید در تابستان عر چقدر تونستید از پایه بخونید نیاز نیست همه تست های اون کتاب داخل تابستون بزنید اما برای کمک درسی برای فیزیک چهار جلدی خیلی سبز که دو جلد پایه هست عکس نیوتون و میمون روشه و دو جلد دیگه دوازدهم با پاسخنامه و برای شیمی مبتکران دهم تک جلدی و مبتکران یازدهم تک جلدی و مبتکران دوازدهم دوجلدی(البته ببینید استاد مرادی خودش جلسه اول چی پیشنهاد میده که تکالیف انجام بدی) برای ریاضی از جامع خیلی سبز شروع کن بعد وارد جامع نشر الگو و بعد ای کیو شو (نظر استاد کرمی ببین سر کلاس خودش میگه)و برای زیست قطعا ببین فرهمند چی معرفی میکنه ولی قطعا ای کیو بزن