مشاوره - تاثير معدل كتبي در كنكور سال ١٣٩٦
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دانش اموزای کنکوری علی الخصوص الایی های عزیز محمد علی امینی راد هستم مشاور و برنامه ریز تحصیلی عزیزان میخوایم در مورد نحوه تاثیر معدل کتبی نهایی در کنکور سال 1396 صحبت کنیم و میخوای مببینیم که اگر کسی این معدل نهایی رو به نحو احسن نتونسته کسب کنه یا درسی یا همه دروس رو خراب کرده چقدر شانسش برای موفق شدن تو کنکور پایین میاد.
من این رو همیشه برای شاگردام با یک مثال خیلی ساده توضیح دادم.
مثال اینه : فرض کنید شما دو تا ماشین دارید یکی باکش 100 لیتر جا میگیره یکی 125 لیتر.100 لیترش بنزینه 25 لیترش مکمله
اقا فرقی داره شما 40 لیتر توی کدوم باک زده باشی ؟ نه
یعنی چه کسی که 25 درصد تاثیر نهایی مثبت رو داره و چ کسی که اون تاثیر رو ندارد اگر کنکور روخوب نتونه پشت سر بگذاره و درصد قابل قبولی رو کسب نکنه موفق نخواهد بود
ببین جی میخوام بگم ؟ میخوام بگم اگر شما از اون 25 درصد هیچی هم کاسب نباشی اگر امسال بشینی با پشتکار با برنامه منظم خوب درستو بخونی ، ی درصد قابل قبولی توی کنکور بدست بیاری خیلی به نسبت سایر رقبات عقب نمیفتی
اما این رو هم بگم خدمتتون تاثیر معدل نهایی رو در حرفای من هیچ چیز نبینید لطفا میخوام بگم اگر خراب کردی نهایی رو الان شانس جبران داری و برای موفق شدن و ورود به دانشگاه های خوب همین امسال و کسب درصد بالا در کنکور سراسری کافیست و اگر کسی امسال تلاش بکنه، زحمت بکشه از اون طرفم معدل کتبیش بالا باشه میزان موفقیت برای اون دانش اموز قطعا بهتره ولی الزاما معدل کتبی بالا دلیل موفقیت و معدل کتبی پایین دلیل عدم موفقیت نخواهد بود.
جمع بندی میکنم :
اگر شما معدلت مناسب نیست ، نمرت مناسب نیست امسال گذشته رو رها کن بشین سر درست منظم بخون و دونه دونه دونه دونه مشکلاتت رو بشین تو اون درس حل کن و این رو بدون چون تاثیر مثبتیه اگر امسال نتیجه ی مناسب بدست بیاری نتیجه ضعیف پارسالت تاثیر منفی در درصد شما نخواهد داشت .
پس تا میتونید برای بدست اوردن ارزوهاتون تلاش کنید و هیچوقت تحت هیچ شرایطی به هیچ کس اجازه ندید آرزوهای قشنگتون رو خراب کنه
موفق و موید باشید
خدانگهدارسلام
و عرض ادب و احترام .با این توضیحات اگر کسی حسابان رو18/75 و عربی رو 19 گرفته (باتوجه به اینکه میدونه برای شرکت در امتحان مجدد نیاز نیست وقت زیادی رو صرف کنه ) نیاز نیست در امتحان مجدد شرکت کنه؟؟ -
emad71
از متن مشاوره :
اگر شما معدلت مناسب نیست ، نمرت مناسب نیست امسال گذشته رو رها کن بشین سر درست منظم بخون و دونه دونه دونه دونه مشکلاتت رو بشین تو اون درس حل کن و این رو بدون چون تاثیر مثبتیه اگر امسال نتیجه ی مناسب بدست بیاری نتیجه ضعیف پارسالت تاثیر منفی در درصد شما نخواهد داشت . -
سلام
و عرض ادب و احترام .با این توضیحات اگر کسی حسابان رو18/75 و عربی رو 19 گرفته (باتوجه به اینکه میدونه برای شرکت در امتحان مجدد نیاز نیست وقت زیادی رو صرف کنه ) نیاز نیست در امتحان مجدد شرکت کنه؟؟NGU
سلام برداشت من از متن این بود که 20 بهتر از 19 هست ولی با 19 هم میشه به نتیجه رسید
اگر میدونید که نیازی نیست کلی وقت بذارید 19 رو به 20 تبدیل کنید خوب امتحان بدید بکنیدش 20
اما اگ میدونید به وقت زیادی نیاز هست با همون 19 ادامه بدید -
emad71
من با معدل 10.52 و نخوندن درس تو سه ماه اخر شدم 10000 منطقه 3 ریاضی
دیگه میل خودتونه اگر میتونید با زمان کم نمرتونو ببرید بالا که ببرید
اگر زمان زیادی میخواید هم به نظرم وقتتونو بذارید رو کنکور خیلی بهتره -
سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم چطور میتونم برنامه مطالعاتی داشته باشم ؟ برنامه ای که دقیق باشه و بتونم با اون برای کنکور 96 کاملا آماده باشم.ممنونم از زحمات شما.
@mhnsh سلام به زودی برنامه مطالعاتی مشاوران آلا بر روی سایت و کانال قرار میگیرد
-
سلام خدمت همه دوستان و جناب آقای امینی
من ویس ایشون رو گوش دادم و به نظرم کامل و کافی نبود . دلیل این نظر من هم به خاطر این هست که امسال یعنی در سال 95 رشته هایی هست که پذیرش آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی هست . پس دوستان ، اگر معدل دیپلم شما کمه بهتره ترمیم کنید چون احتمال این وجود داره که در سال بعد یعنی سال 96 تعداد رشته هایی که پذیرش آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی صورت میگیره ، افزایش چشم گیری داشته باشه.
موفق و موید باشید
فرزاد حافظی داوطلب کنکور 95 -
سلام
و عرض ادب و احترام .با این توضیحات اگر کسی حسابان رو18/75 و عربی رو 19 گرفته (باتوجه به اینکه میدونه برای شرکت در امتحان مجدد نیاز نیست وقت زیادی رو صرف کنه ) نیاز نیست در امتحان مجدد شرکت کنه؟؟NGU
به نظر من نمره های شما خیلی خوبه و لازم نمیبینم مجدد شرکت کنی
موفق باشی