مشاوره - تاثير معدل كتبي در كنكور سال ١٣٩٦
-
emad71
از متن مشاوره :
اگر شما معدلت مناسب نیست ، نمرت مناسب نیست امسال گذشته رو رها کن بشین سر درست منظم بخون و دونه دونه دونه دونه مشکلاتت رو بشین تو اون درس حل کن و این رو بدون چون تاثیر مثبتیه اگر امسال نتیجه ی مناسب بدست بیاری نتیجه ضعیف پارسالت تاثیر منفی در درصد شما نخواهد داشت . -
سلام
و عرض ادب و احترام .با این توضیحات اگر کسی حسابان رو18/75 و عربی رو 19 گرفته (باتوجه به اینکه میدونه برای شرکت در امتحان مجدد نیاز نیست وقت زیادی رو صرف کنه ) نیاز نیست در امتحان مجدد شرکت کنه؟؟NGU
سلام برداشت من از متن این بود که 20 بهتر از 19 هست ولی با 19 هم میشه به نتیجه رسید
اگر میدونید که نیازی نیست کلی وقت بذارید 19 رو به 20 تبدیل کنید خوب امتحان بدید بکنیدش 20
اما اگ میدونید به وقت زیادی نیاز هست با همون 19 ادامه بدید -
emad71
من با معدل 10.52 و نخوندن درس تو سه ماه اخر شدم 10000 منطقه 3 ریاضی
دیگه میل خودتونه اگر میتونید با زمان کم نمرتونو ببرید بالا که ببرید
اگر زمان زیادی میخواید هم به نظرم وقتتونو بذارید رو کنکور خیلی بهتره -
سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم چطور میتونم برنامه مطالعاتی داشته باشم ؟ برنامه ای که دقیق باشه و بتونم با اون برای کنکور 96 کاملا آماده باشم.ممنونم از زحمات شما.
@mhnsh سلام به زودی برنامه مطالعاتی مشاوران آلا بر روی سایت و کانال قرار میگیرد
-
سلام خدمت همه دوستان و جناب آقای امینی
من ویس ایشون رو گوش دادم و به نظرم کامل و کافی نبود . دلیل این نظر من هم به خاطر این هست که امسال یعنی در سال 95 رشته هایی هست که پذیرش آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی هست . پس دوستان ، اگر معدل دیپلم شما کمه بهتره ترمیم کنید چون احتمال این وجود داره که در سال بعد یعنی سال 96 تعداد رشته هایی که پذیرش آنها صرفا بر اساس سوابق تحصیلی صورت میگیره ، افزایش چشم گیری داشته باشه.
موفق و موید باشید
فرزاد حافظی داوطلب کنکور 95 -
سلام
و عرض ادب و احترام .با این توضیحات اگر کسی حسابان رو18/75 و عربی رو 19 گرفته (باتوجه به اینکه میدونه برای شرکت در امتحان مجدد نیاز نیست وقت زیادی رو صرف کنه ) نیاز نیست در امتحان مجدد شرکت کنه؟؟NGU
به نظر من نمره های شما خیلی خوبه و لازم نمیبینم مجدد شرکت کنی
موفق باشی