Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. انتخاب رشته ❤️
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

انتخاب رشته ❤️

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
270 دیدگاه‌ها 21 کاربران 2.1k بازدیدها 15 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • _ Reza __ آفلاین
    _ Reza __ آفلاین
    _ Reza _
    دانشجویان پیراپزشکی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

اینجا هر سوال یا خبری یا اطلاعات مفید از انتخاب رشته دارید قرار بدید که اطلاعاتمون بالا بره
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    تجربیا
    ریاضیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
    13
    • بابونــــهب آفلاین
      بابونــــهب آفلاین
      بابونــــه

سلام روز بخیر.
      امروز یه خانمی تماس گرفت و گفت امسال انتخاب رشته فرق می کنه و چند مرحله ایه...
      بعدم گفت دفترچه های فرعی جدیدا اومده و رشته های دارای اصلاحیه
      من که متوجه نشدم. اگر میدونه کسی بگه چه فرقی کرده

‌‌‌‌‌

Anzw 18A Hamid.sH 2 پاسخ آخرین پاسخ
      7
      • بابونــــهب بابونــــه

سلام روز بخیر.

Anzw 18A آفلاین
        Anzw 18A آفلاین
        Anzw 18
        تجربی
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Anzw 18 انجام شده

@_maya @Hamid-s🙏 🙏 🙏

• در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
        6
        • بابونــــهب بابونــــه

سلام روز بخیر.

Hamid.sH آفلاین
          Hamid.sH آفلاین
          Hamid.s
          فارغ التحصیلان آلاء

@_maya
          سلام چنین چیزی صرفا برای فریب اولیا و جذب دانش آموز هست
          سعی کنید اگر هر کس اشکال و سوالی داشت منو تگ کنه سعی میکنم سوالات رو پاسخ بدم
          هر ابهامی داشتید بپرسید
          خودم هم براتون خبرهای درست و اطلاعات میزارم

بابونــــهب د 2 پاسخ آخرین پاسخ
          8
          • Hamid.sH آفلاین
            Hamid.sH آفلاین
            Hamid.s
            فارغ التحصیلان آلاء

🔴 قوانین مهم انتخاب رشته !!

✅ اگر در مجموعه رشته های انتخابی خود شانس قبولی در چند رشته را داشته باشید، سازمان سنجش اولین رشته را که دارای شرایط قبولی هستید به عنوان رشته قبولی اعلام می کند که امکان تغییر نیز ندارد

✅شما امکان ۸ بار ویرایش رشته های انتخابی خود را در سایت دارید و پس از آن امکان جابجایی در رشته های انتخابی در فرم انتخاب رشته نیست

✅ افرادی که در کنکور هنر شرکت کرده اند، برای انتخاب آن دسته از رشته هایی که آزمون عملی دارند باید حتما قبل از انتخاب در آزمون عملی آن رشته شرکت
            کرده باشند.

1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • Hamid.sH آفلاین
              Hamid.sH آفلاین
              Hamid.s
              فارغ التحصیلان آلاء

✅ سهمیه جدید تو کنکور 1403

👎سهمیه منطقه
              ✅درست فقط سه تا سهمیه منطقه داریم سهمیه منطقه 1 ( استان )سهمیه منطقه 2 (شهرستان) سهمیه منطقه 3(روستا)

✅ولی درجه مختلف سهمیه داریم مثلاً روستا خوزستان که سهمیه منطقه 3 هست با روستا تهران که سهمیه منطقه 3 هست فرق داره به همین دلیل سهمیه منطقه شما بستگی به جمعیت و... محل شما داره

😳سهمیه ایثارگران و جانبازان
              ✅ما فقط سهمیه 5 درصد و 25 درصد اطلاع داریم ولی اینجوری نیست

➕سهمیه 5 درصد شامل◀️ 10 درصد و 15 درصد
              ➕سهمیه 25 درصد شامل ◀️20 درصد و 30 درصد هست

✅مثلا یک نفر پدرش فقط دوران جنگ چند ماه الی چند سال تو جنگ بوده سهمیه 5 درصد بهش میدن و یک نفر پدرش همون مقدار تو جنگ و دستشم ترکش و به اینم سهمیه 5 درصد میدن
              درست هر دو سهمیه 5 درصد نام برده شده ولی تاثیرش فرق داره و همین فرق باعث میشه سهمیه مختلف داشت باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
              7
              • Hamid.sH Hamid.s

@_maya
                هر ابهامی داشتید بپرسید

بابونــــهب آفلاین
                بابونــــهب آفلاین
                بابونــــه

@Hamid-s درسته
                خودم هم همین فکرو میکردم
                چون اصرار میکردن متد ما جدیده و بهترین انتخاب رشته رو داریم

‌‌‌‌‌

Hamid.sH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • بابونــــهب بابونــــه

@Hamid-s درسته
                  خودم هم همین فکرو میکردم
                  چون اصرار میکردن متد ما جدیده و بهترین انتخاب رشته رو داریم

Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.sH آفلاین
                  Hamid.s
                  فارغ التحصیلان آلاء

@_maya
                  به حرف اطراف کار نکرده باشین و فعلا منتظر خود دفترچه و نتایج اولیه بمونید👌🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • _ Reza __ آفلاین
                    _ Reza __ آفلاین
                    _ Reza _
                    دانشجویان پیراپزشکی

🌠انواع دوره های تحصیلی :

➡️دوره روزانه : تحصیل در رشته های تحصیلی دوره روزانه رایگان بوده و دانشجویان دوره روزانه از تسهیلات، امتیازات و امکاناتی که توسط وزارتین علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سایر نهاد ها ارائه می‌شود می‌توانند استفاده کنند

➡️دوره ی نوبت دوم (شبانه) : دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مجری دوره های دوم نوبت دوم (شبانه) مسئولیتی در قبال ارائه خوابگاه ، وام تحصیلی ، سرویس ایاب و ذهاب و تسهیلات رفاهی به دانشجویان را ندارند . لذا به داوطلبان توصیه می‌شود انتخاب رشته ی خود را بومی نموده و رشته_شهر محل سکونت خود را انتخاب نمایند.دانشجویان نوبت دوم (شبانه) تابع مقررات آموزشی دانشجویاندوره روزانه خواهند بود . همچنین از دانشجویان این دوره بر اساس مقررات شهریه دریافت می‌شود

➡️موسسات آموزش غیرانتفاعی : به فارق التحصیلان این موسسات مدرک مربوط برابر ضوابط وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعطا خواهد شد . دانشجویان می‌توانند از وام تحصیلی مطابق با آیین نامه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در صورت تخصیص بودجه به موسسه از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور استفاده نمایند . همچنین از دانشجویان این دوره بر اساس مقررات شهریه دریافت می‌شود.

➡️دوره های پردیس خودگردان به منظور گسترش آموزش عالی کشور و فراهم نمودن شرایط لازم برای تحصیل در داخل کشور به جای خارج از کشور ، برخی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی داخل با توجه به ضوابط مربوط مبادرت به پذیرش دانشجو می‌نمایند.  پذیرش دانشجو در این دوره ها به روش متمرکز صورت خواهد گرفت . همچنین از دانشجویان این دوره بر اساس مقررات شهریه دریافت می‌شود .

➡️دوره های ظرفیت مازاد : بر اساس مصوبات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، آن دسته از دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی که فاقد پردیس خودگردان می‌باشند ، مجاز هستند طبق ضوابط مصوب دانشجوی ظرفیت مازاد پذیرش نمایند .

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    7
                    • Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.sH آفلاین
                      Hamid.s
                      فارغ التحصیلان آلاء

⭕️ معرفی دانشگاه امام صادق (ع)

🔹دروسی که اینجا تدریس میشه تلفیقی از دروس دانشگاهی و دروس حوزویه
                      🔹سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد پیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری داره
                      🔹دانشگاه امام صادق پردیس دو جداگانه خواهران و برادران داره
                      🔹در پردیس برادران، از کنکور سراسری در مقطع کارشناسی ارشد پیوسته دانشجو پذیرفته میشه یعنی کسی که از کنکور قبول میشه باید تا شش الی هفت سال درس بخونه و ارشد بگیره
                      اما در پردیس خواهران، از کنکور سراسری در مقطع کارشناسی پیوسته دانشجو پذیرفته میشه
                      🔹بازار کارش هم خوبه
                      تو وزارت‌های خارجه، ارشاد، کشور، قوه قضائیه و صداوسیما اقبال زیادی هست برای فارغ التحصیلای این دانشگاه
                      🔹هیچ هزینه ای برای تحصیل خوابگاه غذا
                      و همه امکانات علمی آموزشی رفاهی و تفریحی به صورت رایگان در اختیار دانشجو قرار میگیره
                      🔹یه دانشگاه سیاسی هست و اگر حوصله بحث‌های سیاسی رو ندارید بهتره جاهای دیگه رو انتخاب کنین
                      🔹تقریباً مستقله حتی نحوه پذیرش دانشجو در این دانشگاه از روال سازمان سنجش جداست
                      🔹محل هردو پردیس در شهر تهران هست
                      🔹مراحل قبولی در دانشگاه:
                      ۱_ثبت نام و پرداخت هزینه اولیه
                      ۲_بررسی معدل و دعوت به مصاحبه و گزینش
                      ۳_ تحقیقات محلی : میان شهرتون از دوستان، مدرسه و محله پرس و جو می کنن
                      ۴_ انتخاب رشته
                      ۵_اعلام نتایج نهایی، باتوجه به نمره کسب شده در مصاحبه، گزینش، تحقیقات، و رتبه در کنکور سراسری
                      ۶_ثبت نام در دانشگاه و شروع کلاس‌ها
                      🔹نکته: شما توی دفترچه انتخاب رشته، رشته‌های دانشگاه امام صادق رو نمی‌بینید، چون همونطور که گفتم روال پذیرش از سازمان سنجش جداست
                      بعداز اعلام نتایج اولیه و مشخص شدن رتبه کنکور، سایت دانشگاه براتون باز میشه و از بین رشته‌های موجود تعدادی رو انتخاب و اولویت بندی می‌کنید
                      📍ضمناً : دانشجوهای این دانشگاه، در بدو ورود به دانشگاه استخدام دولت نمیشن، در دوران دانشجویی حقوق پرداخت نمیشه و تضمینی برای استخدام یا معافیت از سربازی بعد از فارغ التحصیلی نیست
                      🔹رشته‌های کارشناسی ارشد پیوسته مخصوص برادران
                      الهیات و معارف اسلامی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، علوم قرآن و حدیث، حقوق و معارف اسلام، علوم سیاسی و معارف اسلامی، معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات، معارف اسلامی و مدیریت، معارف اسلامی و اقتصاد: مخصوص دیپلمه‌های تجربی و ریاضی
                      🔹رشته‌های کارشناسی مخصوص خواهران
                      فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، معارف اسلامی و علوم تربیتی، حقوق

🔴توصیه می‌شود متقاضیان دانشگاه فوق با مطالعه دقیق شرایط پذیرش دانشگاه و سایر موارد مورد نیاز به تکمیل ثبت نام خود اقدام نمایند چون بایستی جهت تکمیل بایستی کارت اعتباری خریداری نمایید.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      7
                      • Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.sH آفلاین
                        Hamid.s
                        فارغ التحصیلان آلاء
                        این پست پاک شده!
                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • _ Reza __ آفلاین
                          _ Reza __ آفلاین
                          _ Reza _
                          دانشجویان پیراپزشکی

🔣دروغ هایی که موقع انتخاب رشته بهت میگن:

1️⃣⬅️آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان بدون کنکور نیست ! آموزش ابتدایی بدون کنکور ،توی دانشگاه آزاده که استخدام آموزش و پرورش نداره !

2️⃣⬅️ همه کد رشته های دانشگاه تهران ،شریف ، امیرکبیر، شهیدبهشتی و با کنکور و فقط کد رشته زبان اردو دانشگاه تهران بدون کنکوره! اگه دیدین وسی با رتبه بالا دانشگاه تهران قبول شده ،پردیس های مولی بوده !

3️⃣⬅️ توی کنکور سهمیه های متفاوتی وجود داره که شما ازش مطلع نیستین ! مثلا یه سال ممکنه برای دانش آموزای یه منطقه محروم یا زلزله زده ، کد رشته جداگانه اختصاص بدن پس اگه دیدین یه نفر با ۲۵ هزار علوم آزمایشگاهی قبول شده احتمالا از این سهمیه داشته ......

4️⃣⬅️ یه سری از کد رشته ها و دانشگاه ها مصاحبه دارن ! گاهی اوقات ممکنه ۲ تا دانش آموز با رتبه ۲۵۰۰ و ۳۰۰۰ دعوت به مصاحبه بشن ! رتبه ی ۲۵۰۰ توی مصاحبه رد بهش ولی رتبه ی ۳۰۰۰ قبول بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          7
                          • _ Reza __ آفلاین
                            _ Reza __ آفلاین
                            _ Reza _
                            دانشجویان پیراپزشکی

⭕اولویت بندی فرم انتخاب رشته :

⭕مشاور شما بسته به سهمیه و محتویات کارنامه و رتبه و ترازی که بدست آوردید و نوع دانشگاهی که انتخاب می‌کنید
                            ⭕کد رشته محل‌های انتخابی شما رو در سه حالت زیر اولویت بندی و برای هرکدام از حالتها با توجه به شرایطتون تعداد مناسب کد رشته محل رو در فرم انتخاب رشتتون ثبت میکنه
                            ⭕از اولیت (۱تاx) رشته های و دانشگاه هایی که خوشبینانه (ایده آل) هستند رو در فرم انتخاب رشته ثبت میکنه
                            ⭕از اولویت (x تا y) رشته ها و دانشگاه هایی رو که واقع بینانه (منطقی) هستند و در فرم انتخاب رشتتون ثبت میکنه
                            ⭕از اولویت (y تا ۱۵۰) رشته ها و دانشگاه های بدبینانه (قطعی) هستند رو در فرم انتخاب رشتتون ثبت میکنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            5
                            • _ Reza __ آفلاین
                              _ Reza __ آفلاین
                              _ Reza _
                              دانشجویان پیراپزشکی

✅کدوم دانشگاه ها خوابگاه ندارند ؟

🟥بجنورد
                              🟩جیرفت
                              🟥خوارزمی
                              🟩دریانوردی و علوم دریایی چابهار سید جمال الدین اسد آبادی
                              🟥خواجه نصیر الدین طوسی علوم اقتصادی تهران
                              🟩علوم بهزیستی و توانبخشی تهران
                              🟥علوم کشاورزی و منابع طبیعی
                              ساری
                              🟩قم
                              🟥کوثر بجنورد
                              🟩گلستان
                              🟥گیلان
                              🟩لرستان
                              🟥مازندران
                              🟩مراغه
                              🟥آیت الله بروجردی
                              🟩بناب
                              🟥سلمان فارسی کازرون
                              🟩صنعتی اراک
                              🟥صنعتی بابل
                              🟩صنعتی سیرجان
                              🟥صنعتی قم
                              🟩صنعتی کرمانشاه
                              🟥صنعتی کرمانشاه
                              🟩صنعتی هویزه علوم و فناوری مازندران

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              6
                              • _ Reza __ آفلاین
                                _ Reza __ آفلاین
                                _ Reza _
                                دانشجویان پیراپزشکی

@Hamid-s درود آقا حمید اگه از سوالای زیر اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمکم کنید
                                امکان تأسیس مطب برای پزشکی تعهدی جدیدا فکر کنم هست درسته ؟!
                                سربازی هم جزو دوره خدمت میشه ؟! منظورم اینه دو سال از خدمت برای سربازی هست ...
                                اگه اطلاعات بیشتری هم داری ممنون میشم بهم بگی

5
                                • _ Reza __ _ Reza _

Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.s
                                  فارغ التحصیلان آلاء

_ Reza _ در انتخاب رشته ❤️ گفته است:

🟢 شرایط جدید پزشکی تعهدی :

⌛ تعهد ها بصورت ۱/۵ و ۲ برابر هست بین ۱۱ تا ۱۴ سال سربازی هم برای کسایی که نگذروندن با دوره ها و طرح های مختلف باید بگذرونن
                                  ⌛ شرایط انتقالی به نسبت راحت شده اگه مثلا شهری که میخواهید انتقال بگیرید نیاز داشته باشه یا مثلا ازدواج کنید شاید بشه انتقال گرفت
                                  ⌛ در حین تعهد میتونین توی همون شهر مطب بزنید
                                  ⌛ بعد از گذرون نصف تعهد میتونین آزمون تخصص بدین
                                  ⌛ به هیچ عنوان نمیتونین تعهد رو بپیچونید حداقل ۱۱ سال رو بعد تحصیل باید تعهد رو بگذرونید
                                  ....................

🔺کاهش خدمت ده ساله پزشکان تعهدی در مناطق محروم

«پاک‌مهر» عضو کمیسیون بهداشت مجلس:
                                  🔹مدت زمان حضور پزشکان عمومی را از ۳ برابر زمان تحصیل به ۱.۵ برابر (از ۲۱ سال به ۱۱ سال) و پزشکان متخصص را از ۱۲ سال به حدود ۷ سال کاهش دادیم.
                                  🔹دانشجویان پزشکی که تا پیش از این باید حداقل ۱۰ سال از دوره تعهدی خود را می‌گذراندند تا امکان ثبت‌نام برای دوره تخصصی را بدست آورند، با اصلاحات در نظر گرفته شده می‌توانند با گذشت ۷ سال از دوره خدمت‌شان در آزمون تخصص شرکت کنند.
                                  🔹علاوه بر این، با اصلاحاتی که در قانون عدالت آموزشی صورت گرفت، امکان جابجایی دانشجویان تعهدی در بین شهرهای کم‌برخوردار نیز میسر می‌شود.

_ Reza __ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • Hamid.sH Hamid.s

@_maya
                                    هر ابهامی داشتید بپرسید

د آفلاین
                                    د آفلاین
                                    دُژَم

@Hamid-s
                                    سلام آقا حمید ببخشید
                                    پدربزرگ اگه جانباز 70 درصد بوده باشه سهمیه به نوه هاش داده نمیشه؟

6
                                    • د دُژَم

@Hamid-s
                                      سلام آقا حمید ببخشید
                                      پدربزرگ اگه جانباز 70 درصد بوده باشه سهمیه به نوه هاش داده نمیشه؟

Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.sH آفلاین
                                      Hamid.s
                                      فارغ التحصیلان آلاء
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده

@xanom
                                      سلام وقتتون بخیر
                                      برای کنکور فعلا چنین چیزی نیست
                                      ولی مزایایی تو ثبت نام دانشگاه و شهریه میتونه داشته باشه

د 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      7
                                      • Hamid.sH Hamid.s

@xanom
                                        سلام وقتتون بخیر
                                        برای کنکور فعلا چنین چیزی نیست
                                        ولی مزایایی تو ثبت نام دانشگاه و شهریه میتونه داشته باشه

د آفلاین
                                        د آفلاین
                                        دُژَم

@Hamid-s
                                        ممنونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        7
                                        • Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.sH آفلاین
                                          Hamid.s
                                          فارغ التحصیلان آلاء

🔴 3 نوع انتخاب رشته داریم واسه کنکور

🔹انتخاب رشته سراسری :
                                          رشته هاش دو نوع هستن 1-با آزمون 2-با سوابق تحصیلی که تا 150 کدرشته حق انتخاب داری و می توانی از هر دو انتخاب کنی .

🔹انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد :
                                          این انتخاب رشته شامل انتخاب رشته دانشگاه آزاد میشه که برای ورود بهشون رتبه کنکورت مهمه و صرفا با سوابق پذیرش ندارن و 100 کدرشته حق انتخاب داری .

🔹انتخاب رشته با سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد :
                                          تو این انتخاب رشته رتبه کنکورت مهم نیست و فقط نمره امتحانات نهایی مهمه و تا 20 کدرشته حق انتخاب داری .

🔹در نهایت بعد این 3 نوع انتخاب رشته 3 نتیجه قبولی برات میاد که میتونی انتخاب کنی کدومش رو میخوای .

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          7
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 13
                                          • 14
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه