یک فکت
-
سلام
با آرزوی تندرستی برای همگی🌹
از تک تکتون میخوام تجربیاتتون رو که خیلی باارزش رو برای تست زنی درسنامه خوانی آزمون مطالعه جزوه نویسی و کلاس بهم بگید
هر تجربه ای که فکر میکنید اگر میدونستید از قبل بهتر عمل میکردین ☺️ -
سلام
با آرزوی تندرستی برای همگی🌹
از تک تکتون میخوام تجربیاتتون رو که خیلی باارزش رو برای تست زنی درسنامه خوانی آزمون مطالعه جزوه نویسی و کلاس بهم بگید
هر تجربه ای که فکر میکنید اگر میدونستید از قبل بهتر عمل میکردین ☺️ -
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
فارغ-التحصیلان-آلاء
@Hamid-s @f-nalist @_-Reza-_ Blue28 پرستو بابایی آدمک -
سلام
از مباحثی که توشون ضعف دارین نترسین و نذارین آخرا بخونینشون،چون دی،بهمن به بعد استرس بیشتر میشه و یادگیری میاد پایین.و اینکه ممکنه خیلی طول بکشه تا تو اون مبحث تسلط پیدا کنین ولی بالاخره میکنین،خود من مبحث جاری رو ۴ ۵ ماه طول کشید تا بتونم همه تستارو حل کنم یکی دوماهم طول کشید تا بتونم سرعتمو ببرم بالا -
@Map-Look سلام عزیزم
اینکه اگه یه مبحث برام سخت بود انقد تست بزنم تا روون بشه
و سرسرکی از مباحث عبور نکنمAinoor سلام عزیزدلم
خوبی؟
میدونی چیه فاطمه بیشترین مشکلی که دارم این اواخر اینکه مثلا سر یه فصل خیلی وقت صرف میکنم
همه ی تستاشو زدم و تحلیل کردم اما بازم میگم این فصلو کامل بلد نیستم یا نکته ای هست که من قطعا ندیدمش
این مورد وقتمو زیادی داره تلف میکنه😕 -
سلام
از مباحثی که توشون ضعف دارین نترسین و نذارین آخرا بخونینشون،چون دی،بهمن به بعد استرس بیشتر میشه و یادگیری میاد پایین.و اینکه ممکنه خیلی طول بکشه تا تو اون مبحث تسلط پیدا کنین ولی بالاخره میکنین،خود من مبحث جاری رو ۴ ۵ ماه طول کشید تا بتونم همه تستارو حل کنم یکی دوماهم طول کشید تا بتونم سرعتمو ببرم بالا -
@Map-Look الان مرداده
من از شهریور شروع کردم ،دی بود فککنم که تازه داشتم نتیجشو میدیدم
یا مثلن معادله مثلثاتی هم مشکل داشتم،اونم انقد خوندم تا به نقطه قوتم تبدیل شد
اینا مال سال دومم بود
ولی یه مشکلی که داشتم سال اول این بود که درسی که نقظه قوتم بودو(شیمی)گذاشتم تقریبن کنار،ینی خیلییی کم میخوندمش.تمرکزمو گذاشتم رو ریاضی و فیزیک.چون از ریاضی بدم میومد خیلی کار نکردمش ولی فیزیکم خوب شد،در آخر ریاضیمم خوب زدم تو کنکور ولی دفترچه ۲ انقد درصدام بد شد که مانع قبولیم شد.شیمی هم چون کار نکردم پسرفت که نه ولی خب بد شد
برای سال دوم درسی که شروع میکردم اول صبح بخونم ریاضی بود.چون انرژیم بیشتر بود و وقتی که درسی که ازش خوشت نمیاد رو میخونی انگیزت برای تموم کردن برنامهت بیشتر میشه. -
@Map-Look الان مرداده
اینا مال سال دومم بود
ولی یه مشکلی که داشتم سال اول این بود که درسی که نقظه قوتم بودو(شیمی)گذاشتم تقریبن کنار،ینی خیلییی کم میخوندمش.تمرکزمو گذاشتم رو ریاضی و فیزیک.چون از ریاضی بدم میومد خیلی کار نکردمش ولی فیزیکم خوب شد،در آخر ریاضیمم خوب زدم تو کنکور ولی دفترچه ۲ انقد درصدام بد شد که مانع قبولیم شد.شیمی هم چون کار نکردم پسرفت که نه ولی خب بد شد
برای سال دوم درسی که شروع میکردم اول صبح بخونم ریاضی بود.چون انرژیم بیشتر بود و وقتی که درسی که ازش خوشت نمیاد رو میخونی انگیزت برای تموم کردن برنامهت بیشتر میشه. -
@Map-Look الان مرداده
اینا مال سال دومم بود
آهان نهاییام از اول سال بخون.از اولِ اول.
ساعت خواب و بیداریت منظم باشه.صبحا زود پاشو حتا اگه جزو کسانی هستی که شبا بازدهی بهتری داری.
از خوابت نزن.به هیچ وجه نزن.
اگر قهوه و نسکافه و اینا مصرف میکنی سعی کن تا کنکور بذاریش کنار.چون استرستو میبره بالا.من خودم فروردین اینا بود دیگه گذاشتمش کنار.بخاطرشم یه هفته اینا صبحا خواب میموندم و کل روز بدنم خسته بود.ولی خب بالاخره عادت کردم.
موقع خرداد که تایم نهاییاست تست زدن رو یادت نره.
اگر مشاور داری تو انتخابش دقت کن.
و در آخر جوری تلاش کن که بگی این همهی من بود.
همینا به ذهنم رسید -
آهان نهاییام از اول سال بخون.از اولِ اول.
ساعت خواب و بیداریت منظم باشه.صبحا زود پاشو حتا اگه جزو کسانی هستی که شبا بازدهی بهتری داری.
از خوابت نزن.به هیچ وجه نزن.
اگر قهوه و نسکافه و اینا مصرف میکنی سعی کن تا کنکور بذاریش کنار.چون استرستو میبره بالا.من خودم فروردین اینا بود دیگه گذاشتمش کنار.بخاطرشم یه هفته اینا صبحا خواب میموندم و کل روز بدنم خسته بود.ولی خب بالاخره عادت کردم.
موقع خرداد که تایم نهاییاست تست زدن رو یادت نره.
اگر مشاور داری تو انتخابش دقت کن.
و در آخر جوری تلاش کن که بگی این همهی من بود.
همینا به ذهنم رسید -
Ainoor سلام عزیزدلم
خوبی؟
میدونی چیه فاطمه بیشترین مشکلی که دارم این اواخر اینکه مثلا سر یه فصل خیلی وقت صرف میکنم
همه ی تستاشو زدم و تحلیل کردم اما بازم میگم این فصلو کامل بلد نیستم یا نکته ای هست که من قطعا ندیدمش
این مورد وقتمو زیادی داره تلف میکنه😕@Map-Look قربونت خوبم
شما خوبی؟
خب این یطور وسواس مطالعاتی که داری..
برای هر درس یه منبع مشخص برای خودت انتخاب کن
و خب وقتی تست هاش کامل کامل شد برای هر مبحث
برو مبحث بعد
برای مرور اون مباحث که خیالت راحت باشه میتونی یه منبع دوم انتخاب کنی که با اون مرورشون کنی