چرا مرگ بر آمریکا
-
23 دلیل برای شعار مرگ بر آمریکا
شعار مرگ بر آمریکا، شعارى برآمده از تجربه هاى بسیار مردم ایران، در طول سالهاى متمادى است که با تمام وجود، خوى استکبارى آمریکا را تجربه کرده اند. این شعار در واقع، یک هشدار و بیدارباش دائمى جهت آگاهى در مقابل توطئه هاى دائمى آمریکا، در قبال ملت مسلمان و آزاده ایران است؛ چنانکه مقام معظم رهبرى مى فرمایند: «ما همه مشکلات را به گردن آمریکا نمى اندازیم. مشکلات ما از خودمان است؛ منتها دشمن از این مشکلات مى خواهد حداکثر استفاده را کند؛ پدر کشور و ملت را در بیاورد. ما نمى گوییم اگر تورم هست، تقصیر آمریکاست؛ نه، اگر تورم هست، اگر کاهش قدرت خرید هست، اگر کمبود اشتغال هست، ما گردن آمریکا نمى اندازیم؛ این تقصیر خود ماست؛ تقصیر مسؤولان است؛ اما اگر اسم آمریکا را مى آوریم، اگر حرف آمریکا را مىزنیم، مى خواهیم بگوییم که گرگى کمین گرفته، پشت خم کرده که به شما حمله کند؛ از این غافل نباشید. به مسؤولان مى گوییم ضعف ها را برطرف کنید، به شما مى گوییم که متوجه این دشمن باشید؛ تا به شما حمله نکند...» بر این اساس، سه موضوع، ایجاد و تداوم این شعار را رقم زده است؛ نخست روح ظلم ستیزى مردم ایران که نیروى ایجاد انقلابى عظیم را داشتند، دوم خیانت ها و جنایت هاى بى شمار آمریکا در حق این ملت در طول چند دهه قبل از انقلاب و استمرار آن در طول سال هاى پس از آن به گونه اى که نشان داده از هیچ تجاوز، جنایت و خیانتى براى شکستن عمود خیمه استقلال و به قفس درآوردن آزادى این ملت فروگذار نمى کند و سوم رسوایى آمریکا در اینکه نشان داده مظهر بیداد و فرعونیت در سراسر دنیا و تمامیت خواهى و استکبار جهانى است. ما در این مختصر تنها به شکلى گذرا به برخى نمونه هاى عامل دوم که به تنهایى توانسته شعار مرگ بر آمریکا را به باورى برخاسته از آگاهى ملت ما که به سادگى قابل زدوده شدن و فراموشى نمى باشد، اشاره مى کنیم.
لیست جنایات 60 ساله آمریکا علیه ملت ایران
الف - قبل از انقلاب اسلامى
-
کودتاى 28 مرداد 1332
-
شهادت دانشجویان در 16 آذر 1332
-
حمایت و تحکیم پایه هاى حکومت استبدادى شاه
-
تأسیس سازمان مخوف ساواک
-
کشتار صدها تن از مردم در قیام خونین پانزدهم خرداد 1342
-
تحمیل قانون کاپیتولاسیون و تحقیر ملت بزرگ ایران
ب- دوران پس از انقلاب
ب - 1 دوران جنگ سخت
-
تبدیل سفارت به لانه جاسوسى
-
مصادره اموال ایران
-
هجوم نظامى و واقعه طبس
-
کودتاى نوژه
-
چراغ سبز آمریکا به صدام براى حمله به ایران
-
حمایت تسلیحاتى و اطلاعاتى آمریکا از صدام در 8 سال جنگ تحمیلى
-
تأمین سلاحهاى شیمیایى عراق علیه ایران
-
حمله آمریکا به کشتى ها و سکوهاى نفتى ایران
-
ساقط کردن هواپیماى مسافربرى ایران
-
حمایت آمریکا از سازمان منافقین
-
اعمال تحریمهاى ظالمانه علیه ایران
-
تهاجم فرهنگى و جنگ نرم علیه ملت ایران
-
ساخت فیلم هاى ضد ایرانى و ضد اسلامى
ب - 2- عملیات جنگ نرم
-
تهدید مستمر ملت ایران به حمله نظامى
-
حمایت آمریکا از گروهک هاى تروریستى به ویژه در مرزهاى ایران
-
حمایت آمریکا از هر گونه فتنه و اغتشاش در سال هاى 88، 82، 78
-
ترور دانشمندان هسته اى ایران
این ها صرفاً نمونه اى بود از برخى از جنایت هاى آشکار دولتى علیه یک ملت بزرگ و سؤال این است که آیا این ها به راحتى و بدون نشان دادن حسن نیت هاى عملى قابل فراموشى است؟
http://www.nooriazbehesht.ir/post/849
http://www.mobarezclip.com/?p=10327
رهبر معظم انقلاب در خصوص چرایی شعار استکبارستیزانه "مرگ بر آمریکا" فرموده اند: بعضی به بهانه ی مسائل جزئی داخلی، دشمن را فراموش می کنند، اینکه امام مکرر فرمودند "هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید" برای همین بود، البته جامعه آزاد است و انتقاد مایه ی پیشرفت است اما دشمن اصلی را با دشمن درجه دو و دوستانی که با آنها اختلاف داریم اشتباه نگیرید، دشمن اصلی کسی است که میخواهد دستاورد ملت ایران را از بین ببرد.
http://www.dana.ir/news/1226475.html
#حامد_زمانیپ ن : ما همه از دوستان یکدیگریم : )
-
-
امام علی(علیه السلام): «عَدُوُّ عاقِلٌ خَیْرٌ مِنْ صَدیقٍ اَحْمَق؛ دشمن عاقل از دوست احمق بهتر است.»
-
امام علی(علیه السلام): «عَدُوُّ عاقِلٌ خَیْرٌ مِنْ صَدیقٍ اَحْمَق؛ دشمن عاقل از دوست احمق بهتر است.»
VictorKeke در چرا مرگ بر آمریکا گفته است:
حتی اگر خائن باشد ؟
درضمن نفرمودند با دشمن عاقل دوستی کنید(: -
VictorKeke در چرا مرگ بر آمریکا گفته است:
حتی اگر خائن باشد ؟
درضمن نفرمودند با دشمن عاقل دوستی کنید(:یه کنکوری
بنده از ادامه بحث معذورم، توجه شما رو به موارد زیر دعوت میکنم، سپس مرخص میشم از محضر شما.حضرت علی (ع) میفرمایند: «ان الله یعذب الستة بالستة، العرب بالعصبیة، و الدهاقین بالکبر، و الامراء بالجور، والفقهاء بالحسد، و التجار بالخیانة، و اهل الرساتیق بالجهل؛ خداوند شش گروه را به خاطر شش چیز عذاب می کند: عرب را به خاطر تعصب، و اربابان را به خاطر تکبر، و حاکمان را به خاطر ستم، و فقیهان را به خاطر حسد، و تجار را به خاطر خیانت، و اهل روستاها را به خاطر جهل و نادانی»
جناب پیامبر، حضرت رسول میفرمایند: «من کان فی قلبه حبة من خردل من عصبیة بعثه الله یوم القیامة مع اعراب الجاهلیة؛ هر کسی در دلش به اندازه دانه خردلی تعصب باشد خداوند روز قیامت او را با اعراب جاهلیت محشور می کند» .
جناب رسول در جای دیگری میفرمایند: «لیس منا من دعا الی عصبیة، و لیس منا من قاتل علی عصبیة، و لیس منا من مات علی عصبیة؛ کسی که مردم را دعوت به تعصب کند از ما نیست، و کسی که به خاطر تعصب بجنگد از ما نیست، و کسی که با تعصب بمیرد از ما نیست»حضرت پیامبر در جای دیگری میفرمایند: «من تعصب او تعصب له فقد خلع ربق الایمان من عنقه؛ هر کس تعصب بورزد، یا دیگران به خاطر او تعصب بورزند، رشته های ایمان را از گردن خود بازگردانده است»
مواردی از این قبیل زیاد است. بنده نظرات شخصی خودم رو نمینویسم. امید است حق یاری همه عزیزان باشد و از نور کلام بزرگواران نهایت استفاده را در جهت انصاف، عدالت، حق و حقیقت، برده باشیم.
-
یه کنکوری
بنده از ادامه بحث معذورم، توجه شما رو به موارد زیر دعوت میکنم، سپس مرخص میشم از محضر شما.حضرت علی (ع) میفرمایند: «ان الله یعذب الستة بالستة، العرب بالعصبیة، و الدهاقین بالکبر، و الامراء بالجور، والفقهاء بالحسد، و التجار بالخیانة، و اهل الرساتیق بالجهل؛ خداوند شش گروه را به خاطر شش چیز عذاب می کند: عرب را به خاطر تعصب، و اربابان را به خاطر تکبر، و حاکمان را به خاطر ستم، و فقیهان را به خاطر حسد، و تجار را به خاطر خیانت، و اهل روستاها را به خاطر جهل و نادانی»
جناب پیامبر، حضرت رسول میفرمایند: «من کان فی قلبه حبة من خردل من عصبیة بعثه الله یوم القیامة مع اعراب الجاهلیة؛ هر کسی در دلش به اندازه دانه خردلی تعصب باشد خداوند روز قیامت او را با اعراب جاهلیت محشور می کند» .
جناب رسول در جای دیگری میفرمایند: «لیس منا من دعا الی عصبیة، و لیس منا من قاتل علی عصبیة، و لیس منا من مات علی عصبیة؛ کسی که مردم را دعوت به تعصب کند از ما نیست، و کسی که به خاطر تعصب بجنگد از ما نیست، و کسی که با تعصب بمیرد از ما نیست»حضرت پیامبر در جای دیگری میفرمایند: «من تعصب او تعصب له فقد خلع ربق الایمان من عنقه؛ هر کس تعصب بورزد، یا دیگران به خاطر او تعصب بورزند، رشته های ایمان را از گردن خود بازگردانده است»
مواردی از این قبیل زیاد است. بنده نظرات شخصی خودم رو نمینویسم. امید است حق یاری همه عزیزان باشد و از نور کلام بزرگواران نهایت استفاده را در جهت انصاف، عدالت، حق و حقیقت، برده باشیم.
VictorKeke آشکارا خلط مبحث فرمودید برادر
بفرمایید بحثی نیست
23 دلیلی که ذکر شد و تصاویری که ضمیمه ی آنها بود گویای همه چیز هست
تشکر از متبرک کردن فضا با ذکر نام معصومین
موفق باشید -
ربطی به عنوان تاپیک نداره ولی دیدنش خالی از لطف نیست (لطفا از دست ندیدش)
حقیقت آمریکا (از زبان خودشان): https://www.aparat.com/v/woUr2
چهره واقعی آمریکا از زبان چند آمریکایی!: https://www.aparat.com/v/rJgBF
-
بازگویی شرایط آمریکا از زبان یک جوان آمریکایی: https://www.aparat.com/v/8a34w
دکمه لینک امروز خراب شده :د
-
شعار «مرگ بر امريكا» ديگر امروز مخصوص ملت ما نيست:
«... امروز ملتها از امريكا متنفّرند؛ بسيارى از دولتها هم متنفّرند؛ منتها مصالحشان اجازه نمىدهد كه اين نفرت را بر زبان بياورند؛ اما نفرت آنها گاهى كمتر از ما هم نيست.
به جمهورى اسلامى اتهام نقض حقوق بشر مىزنند. اين ديگر از آن لطيفههاى خندهآورِ دوران است! امريكا شده است پرچمدار حقوق بشر! كدام امريكا؟ امريكاى هيروشيما، امريكاى گوانتانامو، امريكاى ابوغريب، امريكاى راه اندازندهى جنگ و ناامنى در بسيارى از نقاط عالم، امريكاى سانسور در داخل خود كشور امريكا؛ ماجراى سانسور فكر و نوشته و بيان در امريكا، يكى از آن ماجراهاى بسيار مهم و جالب است كه مجالى نيست كه من الان به آن اشاره كنم.
اينها به ما مىگويند نقض حقوق بشر؛ اما خودشان بزرگترين ناقض حقوق بشرند! اگر امروز در دنيا - نمىگويم دنياى اسلام، در سطح دنيا - يك همهپرسى انجام بگيرد، شك نكنيد كه رئيس جمهور فعلى امريكا، در رديف شارون و صدام و ميلوسويچ به عنوان مجسمههاى شرارت شناخته خواهند شد.
امروز امريكا تهديدى براى صلح و امنيت جهانى است؛ لذا شعار «مرگ بر امريكا» ديگر امروز مخصوص ملت ما نيست. امروز در اكناف عالم شما مىبينيد كه مجسمهى رئيس جمهور امريكا را آتش مىزنند و شعار مرگ بر امريكا مىدهند. علت هم زيادهخواهى رژيم امريكا، استكبار رژيم امريكا، تكبر آنها، سلطهطلبى آنها و بازيچهى صهيونيستها بودنِ آنهاست؛ حقيقتاً بازيچهى صهيونيستهايند.» (۱۳۸۵/۰۱/۰۱ - بیانات در دیدار زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی)http://www.x-shobhe.com
-
شعار مرگ بر امریکا را کسی به ملت ایران یاد نداده است:
«... مسأله رابطه خصمانه ميان ملّت ايران و امريكا، مال امريكاست. نمىتوانند آن را به اروپا و كشورهاى ديگر سرايت دهند كه بگويند: اينها با همه مخالفند. نخير؛ ملّت ايران با همه مخالف نيست. اينطور مىخواهند وانمود كنند كه ملّت و دولت ايران، اصلاً حرف حساب سرشان نمىشود و با همه بدند! هرگز چنين نيست. اگر قرار است ما رژيمى را در دنيا پيدا كنيم كه با همه بد است و عليه همه توطئه مىكند، باز هم امريكاست. به امريكا مىآيد كه بگوييم با همه بد است؛ چون هر جاى دنيا قدم مىگذارد، با پرخاشگرى و تكبّر و افزونطلبى و پررويى است. اين حرف نه به ما، نه به نظام جمهورى اسلامى و نه به مردم ما نمىخورد. ما با همه بد نيستيم، با امريكا بَديم؛ آن هم به اين دلايل: امريكا علاوه بر اينكه شانزده سال، عليه انقلاب اسلامى و پشتيبان رژيم گذشته بود، به بدترين شكل، نفوذ و دخالتِ يك دولت استكبارى در يك كشور را تجسّم داده بود و ضربهها همه از سوى او وارد مىشد. اينها همه، دليل كينهها و عقدههاى اين ملّت عليه امريكاست. اينها كه مقدّسات ما را به بازى گرفته بودند و علاوه بر همه ضربهها، بعد از انقلاب در مقابل نجابت اين ملّت و بزرگوارى و كرامت آن امام، با ملّت ايران و با انقلاب اسلامى و با جمهورى اسلامى، اينگونه رفتار كردند، چه توقّعى دارند؟ از ملّت ما توقّع نوازش دارند؟ «مرگ بر امريكا» را كسى به ملّت ايران ياد نداد. از اعماق جان يكايك مردم برآمد كه: «مرگ بر امريكا». حال عدّهاى در گوشه و كنار پيدا مىشوند و مورد سؤال قرار مىدهند كه «چرا؟». چرا شما اين «چرا» را به جايگاه خودش نمىبريد؟ چرا نمىپرسيد كه چرا رژيم امريكا با ملّت ايران،به جرم اينكه خواسته است مستقل باشد، اين همه كينهورزى و دشمنى كرد و باز هم مىكند؟
اين، مطالب اوّلِ انقلاب بود كه عرض كردم. از آن روز تا اين ساعت، رژيم امريكا پيوسته عليه ملّت ايران و انقلاب و جمهورى اسلامى و مسؤولين توطئه كرده است. يكى از سردمدارانِ دولتهاى قبلىشان شرم نكرد و گفت: «ملت ايران بايد نابود شود». چقدر حماقت مىخواهد كه كسى چنين حرفى بزند؟! ولى اينها گفتند. اين از دشمنى است. اين از كثرت كينه است كه در حرفهايشان، در افواهشان و در چهرههايشان خود را نشان مىدهد. امروز هم راه افتادهاند و به دلّالى، اين طرف و آن طرفِ دنيا - ژاپن و چين و كجا و كجا - مىروند و مىگويند با ايران روابط نداشته باشيد! به شما چه؟! شما چه كاره دنياييد؟» (۱۳۷۳/۰۸/۱۱ - بيانات در دیدار جمعی از دانشآموزان و دانشجویان) -
در خود امریکا هم پرچمش را آتش زدند:
«... يك روز بود كه تنها در يك نقطهى دنيا، پرچم امريكا سوزانده و شعار مرگ بر امريكا داده مىشد؛ اما شما امروز ببينيد در چند نقطه دنيا پرچم امريكا سوزانده مىشود و شعار مرگ بر امريكا داده مىشود! در خود امريكا پرچم امريكا را آتش زدند؛ اين پديدهى مهمّى است. چه عاملى باعث اين كار شد؟ آيا جز ايستادگى و استقامت يك ملت شجاع و مؤمن به اهداف و به راه خود توانست اين موج را بتدريج سراسرى كند؟ اين چيزها تدريجى است - دفعى نيست - و آثار آن را در بلند مدّت مىشود فهميد. بيست و چهار سال است كه ما با مشكلات دست و پنجه نرم مىكنيم؛ اما در تمام اين مدت پيش رفتيم و در يك نقطه متوقّف نشديم. كسانىكه سعى مىكنند دائم آيهى يأس بخوانند و دلها را نااميد كنند، اگر دشمن و عامل دشمن نباشند، غافلند و به قضايا نگاه وسيع ندارند. ما وقتى به قضايا نگاه وسيع مىكنيم، مىبينيم امروز جمهورى اسلامى توانسته است در ملتهاى مسلمان بيدارى ايجاد كند. حالا عدّهاى در داخل كشور ما بيايند و شعار برگشتن امريكا را بدهند! اين نشانهى نهايت غفلت و ضعف و زبونى و ذلّتپذيرى در دلهاى خود اينها نيست؟ ما به فضل اسلام، قوى هستيم. ما بايد قوّت خودمان را بشناسيم و از آن استفاده كنيم.» (۱۳۸۱/۱۲/۱۳ - بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری)
-
بعضی گمان میکنند که شعار «مرگ بر امریکا»ست موجب تحریک دشمن است:
«... همين جاذبهى نظام جمهورى اسلامى است كه دشمنان قدار جهانىِ جمهورى اسلامى را در مقابل آن به صفآرايى وادار مىكند و تا امروز وادار كرده است. بعضى تصور مىكنند ما دشمنان جهانى خود را تحريك كردهايم كه بيايند با ما دشمنى كنند؛ بعضى خيال مىكنند شعار «مرگ بر امريكا» امريكا را تحريك مىكند كه نسبت به نظام اسلامى و ايران اسلامى دشمنى بورزد؛ اين خطاست. دشمنىِ نظام مستكبر امريكايى و هر مستكبرى در دنيا با نظام اسلامى، به خاطر پرچم برافراشتهى عدالت است؛ به خاطر اين است كه مىبيند با نام اسلام و با تعاليم والاى اسلام كشورى دارد به سمت رشد و توسعه و پيشرفت علمى و عملى حركت مىكند؛ مىداند كه اين، جلوى نفوذ آنها را خواهد گرفت. آنها با هر كشورى كه خارج از قلمرو قدرت آنها به توسعه و پيشرفت علمى دست پيدا كند، مخالفند. آنها با هر كشورى كه در ميدان علم و توسعه، به سمت رقابت با آنها حركت كند، مخالفند. آنها در مناطق مختلف عالم - كه از لحاظ منابع حياتى و منابع اقتصادى و زيرزمينى، ثروتمند و غنى است - منافع خودشان را دنبال مىكنند و در پى اين هستند كه ظالمانه و مستكبرانه بر اين كشورها پنجه بيفكنند و با قدرت زور و زر و تزويرِ خودشان بتوانند اين منابع را در اختيار بگيرند. آنها براى مردم اين كشور و كشورهاى اين منطقهى از عالم حق حيات قائل نيستند؛ چه برسد به اينكه اجازه داده شود اين ملتها با ارادهى خودشان نظامى را تشكيل دهند، حكومتى را سر كار بياورند، رئيسجمهورى را انتخاب كنند، دولتى را بيارايند، قوانينى را تصويب كنند، راهى را طى كنند و ابتكارهايى بهخرج دهند. دشمنى امريكا و استكبار با ايران اسلامى بهخاطر اين حركت قدرتمندانهى مردمى است؛ چون ايمان مردم، علاقهى مردم به استقلال، و اطمينان به نفس مردم، به ضرر آنهاست. آنها مىخواهند كشور ما را هميشه وابسته نگه دارند. آنها مىخواهند از لحاظ فرهنگى، اقتصادى و سياسى كشورهاى اين منطقه را وابستهى به خودشان نگه دارند. وقتى كشورى مستقل است، وقتى اطمينان به نفس دارد و با اعتماد به خود، در راهى كه او را به سمت اهداف والا مىرساند، حركت مىكند، طبعاً اينها ناراضى مىشوند. نارضايى دشمنان جهانى ما به اين خاطر است. آنها وقتى راضى مىشوند كه ملت ايران اختيار دين و دنيا و فرهنگ و اقتصاد خود را يكسره به آنها بسپارد. ملت ايران امروز بيدار شده است و زير بار چنين زورگويىها و قلدرىهايى نمىرود.» (۱۳۸۴/۰۲/۱۸ - بيانات در دیدار مردم شهرستان رفسنجان)
-
دوست محترم و ارجمند@golanar
شما چت رو بستید اما درر ازای پرسشم که عرض کردم فرمایش استاد الهی قمشه ای رو لینک بدید
عین لینکی که محبت فرمودید این بود : http://www.empireoflies.ir/برای-آمریکا-دعا-کنید-ایران-زلزله/
خودتون لینک رو مطالعه فرمودید؟
نوشته نسبت دادن این جملات به استاد کذبه
شما احتمالا فقط تصویر رو مشاهده فرمودید خواهرم
موفق باشید -
دوستان گلم من باید رفع زحمت کنم
اگر مایل بودید دلایل بیشتری رو مطالعه کنید ارجاعتون میدم به لینک زیرhttp://www.google.com/search?q=چرا+مرگ+بر+آمریکا+site%3Awww.x-shobhe.com&btnG=بياب
کلا هر شبهه ای در زمینه مسایل دینی یا سیاسی در ذهن داشتید میتونید از طریق سایت http://www.x-shobhe.com/ هم در شبهه های پاسخ داده شده جستجو کنید هم شبهه تون رو مستقیما بپرسید و جواب دریافت کنید
همگی موفق باشید
مرگ بر آمریکا -
دوست محترم و ارجمند@golanar
شما چت رو بستید اما درر ازای پرسشم که عرض کردم فرمایش استاد الهی قمشه ای رو لینک بدید
عین لینکی که محبت فرمودید این بود : http://www.empireoflies.ir/برای-آمریکا-دعا-کنید-ایران-زلزله/
خودتون لینک رو مطالعه فرمودید؟
نوشته نسبت دادن این جملات به استاد کذبه
شما احتمالا فقط تصویر رو مشاهده فرمودید خواهرم
موفق باشید