سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
اصرار مشاور به خودخوان بودن
-
سلام بچه هااا امیدوارم حالتون خوب باشه
من تازه پیش یه مشاوری رفتم و ایشون اصرار داره به خودخوان بودن هندسه و میگه یادگیری با تمرین زیاده نه با کلاس رفتن و ویدیو اموزشی و میگه این کارا وقتتو میگیره خودم حرفشو قبول دارم ولی وقتی درست یاد نگرفتم برم همش تست بزنم چه فایده؟ حفظ میکنم اینجوری(با توجه به اینکه سه تا کلاس دیگه هم میرم)
ولی من خودم اگه یه کسی برام توضیح بده بیشتر میفهمم و مطلبی که خودمو سرش بکشم تا توی دو ساعت یاد بگیرم اون معلم یه ساعت بهم یاد میده و من بعد یه مرور کوچیک سریع میرم سر تست چون یاد گرفتم
ولی این ادم اصرار داره که کلاسات خیلی زیاد میشه و دیگه وقت نداری خودت بخونی و خب واقعا هم درست میگه ها ولی خب چیکار کنم وقتی نمیفهمم؟
نظر شماها چیه؟
پیشنهادی دارین؟ -
-
-
._.Zahra.K
با کتاب تست متوجه میشید؟ -
Hamid.s
اگه درسنامه منظورتونه نه
خودش هم میگه باید درسنامه بخونی حتی مثلا درسنامه دو تا کتابو و اولش سخته و نمیفهمی ولی بعد درست میشه و در پایان سال سرعتت خیلی زیاد شده و وقتتو سیو کردی
از پارسال هم کلا با هندسه مشکل داشتم -
._.Zahra.K
من خودم ریاضی رو همیشه میگم تمرین زیاد جوابه
چه کلاس برید چه کلاس نرید باید یه تمرین رو ۸ بار حداقل تو فواصل مختلف حل کنید تا اون تیپ تمرین براتون عادی بشه
از فیلم های آلا یا اگه موسسه ی دیگه ای که قببا فیلم تهیه کردید استفاده کنید ولی خودتون رو به فیلم عادت ندید
قبل توضیح معلم یه دور تحلیل کنید سوال رو حتی اگه بلد نیستید چیزی که به ذهنتون میرسه رو به قلم بیارید
بعد توضیح معلم هم شب ها سوال هارو یه دور مرور کنید
تا آخر هفته هم دو بار حل کنید اون سوال رو -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 @nothing0 ..
-
به نظرم برای هندسه در حد تدریس مدرسه هم اوکیه. راستش سوالات هندسه توی کنکور راه حل مشخصی ندارن و همشون بستگی به خلاقیت و تجربه شما داره! یعنی مثلا توی فیزیک برای هر بخش یک سری سوالات مشخص داریم و اگه دبیر توی کلاس براتون بیست تا تست از یه مبحث حل کنه، وقتی خودتون هم دارید تست میزنید میبینید اکثرا شبیه همون بیست تا تسته با کمی تفاوت. ولی برای هندسه از هر مبحث میشه صد ها نوع تست طرح کرد، ترکیب مباحث که هیچی! ده ها هزار نوع تست میشه! پس توی هندسه نباید دنبال حفظ کردن مباحث و یادگیری سوالات بود! باید دنبال یادگیری مباحث و پرورش خلاقیتتون برای سوالات باشید!
بنظرم مهمترین بخش هندسه تست زدنه، هرچند باز هم بستگی به خود فرد داره، ولی به نظرم در هر حال غلطه اگه بیشتر وقت مطالعه این درس رو حداقل توی کلاس گذروند.
در ضمن همیشه این نکته رو بدونید توی هندسه، درسته وقتی دبیر یک اثباتی رو مثلا درس میده شما یاد میگیرید، ولی تهش هرچقدر هم مرور کنید باز هم سه چهار ماه بعد ممکنه یادتون میره! چون چیزایی مثل اثبات ها و حل مسائل معروف یه جور حالت حفظی داره و وقتی دبیر بهتون یه چیزی رو میگه که قبلا خودتون پیش نرفتید و فکر نکردید روش بیشتر شبیه حفظ کردن میشه تا یادگیری! ولی اثباتی که خودتون بهش برسید و قبل از دیدن راه حل دبیر به ذهن خودتون فشار آورده باشید هم خیلی توی ذهن میمونه(حتی اگر تلاشتون بی نتیجه بوده باشه)، هم باعث پرورش خلاقیتتون برای حل تست ها میشه! -
Hamid.s
ممنونم از راهنماییتون نه من دوره ای نرفتم چون مشاروم مخالفه و میگه فقط خودخوان و با فیلم هم خیلی موافق نیست
راستش من خود مطلبو نمیفهمم بعد وقتی میخوام برم تمرین کنم بدتر مطلب برام گنگ تر میشه و گیج میشم چون اصلشو نفهمیدم -
@Comrade_Bayat در اصرار مشاور به خودخوان بودن گفته است:
برای هندسه در حد تدریس مدرسه هم اوکیه
با تدریس معلم مدرسمون ارتباط نمیگیرم چون پارسال هم هندسه داشتیم باهاش امسال هم امار هم هندسه ._.
ولی اثباتی که خودتون بهش برسید و قبل از دیدن راه حل دبیر به ذهن خودتون فشار آورده باشید هم خیلی توی ذهن میمونه(حتی اگر تلاشتون بی نتیجه بوده باشه)، هم باعث پرورش خلاقیتتون برای حل تست ها میشه!
من واقعا تلاشمو کردم که بفهمم ولی نفهمیدم مثلا کتابو خوندم دیدم کامل نمیتونم حلشو یاد بگیرم بعد رفتم درسنامه رو هم دیدم بازم یاد نگرفتم صرفا میدونم اگه اینو خواست این کارو کنم اگه اون یکیو خواست یه کار دیگه من به این میگم حفظ کردن چون اگه سوالو تغییر بدن نمیتونم حل کنم
-
بنظرم مهمترین بخش هندسه تست زدنه، هرچند باز هم بستگی به خود فرد داره، ولی به نظرم در هر حال غلطه اگه بیشتر وقت مطالعه این درس رو حداقل توی کلاس گذروند.
خودمم با تجربه ای که پارسال داشتم تمرین و تست زیاد مخصوصا توی هندسه و ناامید نشدن خیلی موثره ولی وقتی درست یاد نگرفتم هم نمیتونم برم خوب تست بزنم و عمیق یاد بگیرم شاید هم طرز فکرم اشتباه نمیدونم
-
خب خیلی چیز ها بستگی به خودتون داره! اگه توی یادگیری مشکل دارید کلاس برید، ولی نظر من اینه وقتتون رو با کلاس هم پر نکنید! یک کلاسی که در حد کتاب درسی هم بتونید درس رو یاد بگیرید کفایت میکنه واقعا! حالا اگه اون کلاس بیشتر هم بهتون یاد بده و چیزای مفید خارج از کتاب هم بگه که چه بهتر.
-
@Comrade_Bayat
من از تدریس نکته یا روش خاص و عجیبی انتظار ندارم همینکه اون معلم تمرین کتابو حل کنه که من با بیس مطلب اشنا بشم و یاد بگیرم برام بسه
بقیه رو خودم باید تلاش کنم تا عمیقتر یاد بگیرم و تو ذهنم بمونه و کلا دستم راه بیوفته -
._.Zahra.K به نظرم از تجربه دهمتون استفاده کنید و ببینید چی برای شما جواب میداد. همون کار رو کنید!
-
._.Zahra.K
از فیلم های رایگان آلا کمک بگیرید و سعی کنید تا آخر شهریور پروندشو ببندید بقیش رو خودتون تست کار کنید -
@Comrade_Bayat
مرسییی
کلاس یا انلاین میرم یا از الا استفاده میکنم ولی مشارم میگه اینجوری وقتت هدر میره و نرو و کلاسات زیاد میشه راسم میگه
راهی دارین که بدون کلاس یا فیلم یاد بگیرم؟
مثلا میخواستم با درسنامه فرمول بیست که خیلی تشریحیه پیش برم ولی انگار کتابش نیست -
._.Zahra.K به نظرم کلاس اگه فقط یکی باشه خیلی هم وقت نمیگیره؟ ولی خب اگه میخواید با کتاب یاد بگیرید یه نگاهی به کتاب آموزش شگفت انگیز بندازید، به شدت کامله و به پیش زمینه ای هم نیاز نداره، میتونید توی این سایتای فروش آنلاین کتاب نمونه پی دی افش رو دانلود کنید و بررسی کنید.