-
@mahdis127
فیزیک کلا جذابه بنظر منپریسا علیخانی
اینو هستم -
دوسال توهنرستان خازن خوندیم دوسال تو کاردانی هم تودروس تخصصی هم توفیزیک ۲سال هم لیسانس
-
@mahdis127
چشم حتما
ممنونم خیلی زیااادپریسا علیخانی خواهش میکنم
-
سلام دوستان عزیزم
دوستان میشه یه کمک کوچیک به من بکنید ؟
راستش توی مبحث خازن ها فیزیک 3 سوالا دشواره
من کاملا تسلط دارم روی این مباحث
ولی بعضی مدار ها واقعا تشخیص دادنشون مشکله
شما روش تستی . روش زود و سریعی چیزی دارید که بشه خازن ها رو سریع تشخیص داد که متوالین یا موازی ؟
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
VictorKekeپریسا علیخانی روش نقاط هم ÷تانسیل خوبه خیلی زود به جواب میرسین و اینکه حتما فیلم های اقای طلوعی رو ببینین
-
پریسا علیخانی روش نقاط هم ÷تانسیل خوبه خیلی زود به جواب میرسین و اینکه حتما فیلم های اقای طلوعی رو ببینین
needdaa
بله الان دیدم فیلم رو یکی از دوستان برام فرستاد
دارم تلاش میکنم ببینم میتونم حل کنم سوال رو یا نه
-
پریسا علیخانی خب من اومدم شما اشکالت برطرف شد یا نه؟
-
پریسا علیخانی خب من اومدم شما اشکالت برطرف شد یا نه؟
@mahdis127
سلام
روش نقطه گذاری رو یاد گرفتم و متوجه شدم
سوالایی هم که پرسیدم متوجه شدم
خیلی خیلی ممنونم هم از شما هم از همه دوستانی که کمک کردن
راستی شما منبعی میتونید پیشنهاد بدید که تستای مشکل معادل گیری خازن رو داشته باشه ؟
مال گاج رو همشو حل کردم دیگه چیزی نمونده -
@mahdis127
سلام
راستی شما منبعی میتونید پیشنهاد بدید که تستای مشکل معادل گیری خازن رو داشته باشه ؟
مال گاج رو همشو حل کردم دیگه چیزی نموندهپریسا علیخانی خب خدارو شکر خواهش میکنم ،من خودم با خیلی سبز کار کرده بودم ولی وقتی روشو بلد باشین تستا براتون عادی میشه کلیت همه کتابا تقریبا یه جوره ،از معادل گیری سخت تر از اینا هم سوال نمیاد بیشتر ترکیبی با مقاومتا
-
پریسا علیخانی خب خدارو شکر خواهش میکنم ،من خودم با خیلی سبز کار کرده بودم ولی وقتی روشو بلد باشین تستا براتون عادی میشه کلیت همه کتابا تقریبا یه جوره ،از معادل گیری سخت تر از اینا هم سوال نمیاد بیشتر ترکیبی با مقاومتا
@mahdis127
ممنونم
عالی بود
امیدوارم بتونم تستای مقاومت رو هم حل کنم
بازم ممنونم -
@mahdis127
ممنونم
عالی بود
امیدوارم بتونم تستای مقاومت رو هم حل کنم
بازم ممنونمپریسا علیخانی خواهش میکنم باعث خوشحالیه کمکی به کسی کرده باشم ، ایشالا که مقاومتم حل میکنید موفق باشید
-
پریسا علیخانی خواهش میکنم باعث خوشحالیه کمکی به کسی کرده باشم ، ایشالا که مقاومتم حل میکنید موفق باشید
@mahdis127
ممنونم
امیدوارم موفق باشید -
@mahdis127 در مبحث خازن ها . فیزیک 3 گفته است:
فیزیک 3 خیلی سبز فوق العاده است از روو اون بخونین
این کتاب بابا خیلی عالیه اره....ولی من 2 سال قبل میخواستم بخونمش سطحش خیلی بالاتر از گاج بود ....تا تابستون امسال نمیتونستم برم طرفش
....اخرشم تستای چالشی گذاشته عالیییه
-
این کتاب بابا خیلی عالیه اره....ولی من 2 سال قبل میخواستم بخونمش سطحش خیلی بالاتر از گاج بود ....تا تابستون امسال نمیتونستم برم طرفش
@njzamin من اصن گاج کار نکردم از اولش ،کلا با کتابای احتصاصی گاج حال نمیکنم ،اره کتابش خیلی خوبه ،یه ذره سخته ولی عادت میکنی
-
-
@mahdis127
سلام
مال گاج رو همشو حل کردم دیگه چیزی نموندهپریسا علیخانی
سلام وقت بخیر. میشه لطفا توضیح بدید با چه منبعی و یا با کدوم از قسمت از فیلم های آقای طلوعی این روش رو یاد گرفتید؟ تشکر
سلااام بر دوستان
آقا من مغناطیس رو تابستون خواندم و تا الان مروری نداشتم نشر الگو رو هم کامل کار کردم اون موقع به نظرم تستاش خیلی آسون و روتین بودن ولی الان هیچی یادم نیست.🥲
چند تا آزمون و تست مروری زدم کلاس نکته و تستم شرکت کردم ولی...
به نظرتون الان چی کار کنم؟
از اول نشر بزنم ؟
یا ویدیو ببینم ؟ اگه آره با کدوم استاد؟
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
گروها هم که عوض شدن قبلاً راه ابریشم اینا بود...
با سلام
چرا در ویدئوی آموزشی فیزیک ۳ در بحث حرکت نوسانی، دبیر مربوطه گفتند که سایه جسم در حال رفت و برگشت در حرکت نوسانی، دقیقا رو یک دایره حرکت می کنه؟! تا جایی که ما تو ویدئوهای دیگه دیدیم سایه یک جسم که داره رو دایره حرکت میکنه، رو یک خط راست می افته و نه برعکس. یا من دارم اشتباه میکنم، ممنون میشم پاسخ بدید