سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم در چه مواقعی وقتی x رو ساده میکنیم باید این x را مخالف صفر قرار بدیم؟میشه لطفا همه حالتش رو بگید
مثلا۱ـ اگه x (یا یک عبارت یکسان)در صوت و مخرج قرار داشت، بعد از ساده کردن باید بگیم که این عبارت ساده شده مخالف صفر هست؟
۲ـ اگه در صورت، در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت، بعد از ساده شدن باز هم باید مخالف صفر قرار بدیم؟
۳ـ اگه در مخرج،در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت،بعد از ساده شدن باید مختلف صفر قرار بدیم؟
سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
هم توضیح هم محاسبات
-
تست اول: خب گفته این راس روی نیمساز ناحیه دوم واقع هست، یعنی نیمساز ناحیه دوم رو قطع کرده، نیمساز ناحیه دوم چیه؟ y=-x
پس مساوی هم قرار میدیم: (این نکته رو هم در نظر داشته باشید طول راس سهمی منفی بی به روی دو آ هست)
خب اینجا دو راه داریم، یا جایگزاری ایکسمون و حل تا آخر، یا جایگزاری گزینه ها!
اگر حل کنیم به این میرسیم که ایکس میتونه چهار باشه یا منفی شش! اگرم جایگزاری کنیم میبینیم هر دوی این ها میشن! بستگی به دید طراح داره که گزینه دو رو بگیره یا سه! طراح دقیق نگفته راس حتما باید توی ناحیه دو باشه یا ناحیه چهار هم قبوله... چون نیمساز ناحیه دوم یه خطه که از ناحیه چهار هم رد میشه، اگه بگیم میتونه ناحیه چهار هم باشه میشه گزینه سه، اگر نه گزینه دو، چون طبق خط آخر که نوشتم بی باید منفی باشه تا توی ناحیه دوم بیفته.
برای اینکه بهتر متوجه بشید چی میگم نمودار ها رو رسم میکنم:
هر چند در نهایت بنظرم گزینه دو منطقی تره و جواب درست تریه -
تست اول: خب گفته این راس روی نیمساز ناحیه دوم واقع هست، یعنی نیمساز ناحیه دوم رو قطع کرده، نیمساز ناحیه دوم چیه؟ y=-x
پس مساوی هم قرار میدیم: (این نکته رو هم در نظر داشته باشید طول راس سهمی منفی بی به روی دو آ هست)
خب اینجا دو راه داریم، یا جایگزاری ایکسمون و حل تا آخر، یا جایگزاری گزینه ها!
اگر حل کنیم به این میرسیم که ایکس میتونه چهار باشه یا منفی شش! اگرم جایگزاری کنیم میبینیم هر دوی این ها میشن! بستگی به دید طراح داره که گزینه دو رو بگیره یا سه! طراح دقیق نگفته راس حتما باید توی ناحیه دو باشه یا ناحیه چهار هم قبوله... چون نیمساز ناحیه دوم یه خطه که از ناحیه چهار هم رد میشه، اگه بگیم میتونه ناحیه چهار هم باشه میشه گزینه سه، اگر نه گزینه دو، چون طبق خط آخر که نوشتم بی باید منفی باشه تا توی ناحیه دوم بیفته.
برای اینکه بهتر متوجه بشید چی میگم نمودار ها رو رسم میکنم:
هر چند در نهایت بنظرم گزینه دو منطقی تره و جواب درست تریه -
Hg L 0 خواهش میکنم
ببینید وقتی دو تابع هم دیگه رو قطع کردن، یعنی یک نقطه مساوی دارن، توی اون نقطه y ها برابر و x ها هم برابرن، پس من میام برای یافتن ایکس y ها که در اصل همون ضابطه تابع هستن مساوی هم قرار میدم تا ایکس مشترکشون پیدا بشه! در این صورت اگر ایکس یا ایکس های به دست اومده رو توی هر کدوم از ضابطه ها قرار بدیم y مشترک هم پیدا میشه. -
Hako برای اندروید هم اگه بخواین
Math ally graphics classic -
H Hg L 0 marked this topic as a question on
-
H Hg L 0 has marked this topic as solved on