ریاضی
-
-
سلام.
به این دلیل گفته که برای n زوج زیر رادیکال منفی نشه.0 هم میتونه باشه پس بزرگتر یا مساوی درسته.
-
سلام یه سوال میپرسم که اسپمه ولی خب
امسال شما با کرمی رفتی؟
خوب بود؟ راضی هستی؟ سال دیگه چیکار میکنی؟._.Zahra.K برای اینکه قوانین سایت نقض نشه، اگر مایل باشید شخصا خدمتتون پیام بدم.
-
._.Zahra.K برای اینکه قوانین سایت نقض نشه، اگر مایل باشید شخصا خدمتتون پیام بدم.
-
@liy2099 ایشون علت دیگه ای آوردن. اینجوری که توابع رادیکالی حد چپ ندارن برای همین حد تابع باید بزرگتر از صفر باشه.
منظورش رو متوجه نمیشم.S.a.b.a
تابع زیر رو ببینید فرض کنید حدش در x=-1 رو حساب میکنیم. از شکل معلومه حد 0 هستش.
خب شرط اول که نوشتید برقراره چون حد x+1 به توان 2 در x=-1 وجود داره. و برابر 0 هست.
شرط دوم که نوشتید میگه حد نباید 0 بشه حالا که شده رابطه برقرار نیست. اما این جا حد 0 شده و قضیه هم برقراره!
به نظر من شرط دوم که نوشتید لزوما لازم نیست.حالا برای رادیکال x وقتی x به صفر نزدیک میشه چرا جواب نمیده؟
چون اصلا قبل استفاده از این قضیه(همون فرمولی که نوشتین) میدونیم در x=0 حد نداره پس نباید ازش استفاده کرد!اگر اون دو نکته رو معلم خودتون گفتن نظر خودشون رو هم در مورد چیزی که گفتم بپرسید.
-
سلام یه سوال میپرسم که اسپمه ولی خب
امسال شما با کرمی رفتی؟
خوب بود؟ راضی هستی؟ سال دیگه چیکار میکنی؟._.Zahra.K من هرچقدر تلاش کرد نتونستم به صفحه شخصیتون دسترسی پیدا کنم (خیلی عجیبه
).
همینجا میگم.
بله من ارسال از کلاس های ایشون استفاده کردم و خیلی راضی بودم به چند دلیل:
۱. شیوه تدریس ایشون خیلی شیرین، عمیق و قابل فهم هست (طوری که حتی خانواده هم با شنیدن صدای کلاس متوجه شدن).
۲. از مباحث تدریس شده تست های به ترتیب ساده، متوسط و سخت (که گاهی تالیفی خودشون هست و به مقداری فسفر سوزوندن نیاز داره) به تعداد زیاد حل میشه که به درک خوبی از اون مبحث منجر میشه.
۳. استاد و کلاس کاملا به دور از حاشیه هستن و با آرامش خاطر و خیال راحت تمرکزتون فقط روی درس هست.
۴. کلاس ها به ساده و پیشرفته تقسیم شدن که در کلاس های پیشرفته سوالات بیشتری حل میشه و سرعت کلاس بیشتر هست و شما زمان کمتری سر فکر کردن روی تست ها دارید (اما این مدل سرعت اذیت کننده نیست).
۵. سوالاتی که مابین حل تست ها و یا تدریس میپرسن چالش برانگیز هستن و شما رو عملگرا نگه میدارن که دست به قلم بشید و فکر کنید (نه که صرفا تماشاچی باشید.)
اینها نقاط قوت کلاس از نظر من هستن و ممکنه شما برداشت های متفاوتی داشته باشید. ولی به طور کلی دیدگاه من رو نسبت به ریاضی عوض کرد و اون ترسم از تست ها برطرف شد. -
._.Zahra.K من هرچقدر تلاش کرد نتونستم به صفحه شخصیتون دسترسی پیدا کنم (خیلی عجیبه
).
همینجا میگم.
۱. شیوه تدریس ایشون خیلی شیرین، عمیق و قابل فهم هست (طوری که حتی خانواده هم با شنیدن صدای کلاس متوجه شدن).
۲. از مباحث تدریس شده تست های به ترتیب ساده، متوسط و سخت (که گاهی تالیفی خودشون هست و به مقداری فسفر سوزوندن نیاز داره) به تعداد زیاد حل میشه که به درک خوبی از اون مبحث منجر میشه.
۳. استاد و کلاس کاملا به دور از حاشیه هستن و با آرامش خاطر و خیال راحت تمرکزتون فقط روی درس هست.
۴. کلاس ها به ساده و پیشرفته تقسیم شدن که در کلاس های پیشرفته سوالات بیشتری حل میشه و سرعت کلاس بیشتر هست و شما زمان کمتری سر فکر کردن روی تست ها دارید (اما این مدل سرعت اذیت کننده نیست).
۵. سوالاتی که مابین حل تست ها و یا تدریس میپرسن چالش برانگیز هستن و شما رو عملگرا نگه میدارن که دست به قلم بشید و فکر کنید (نه که صرفا تماشاچی باشید.)
اینها نقاط قوت کلاس از نظر من هستن و ممکنه شما برداشت های متفاوتی داشته باشید. ولی به طور کلی دیدگاه من رو نسبت به ریاضی عوض کرد و اون ترسم از تست ها برطرف شد. -
._.Zahra.K من هرچقدر تلاش کرد نتونستم به صفحه شخصیتون دسترسی پیدا کنم (خیلی عجیبه
).
همینجا میگم.
S.a.b.a
خیلی ممنونم از توضیحاتتون
میدونم اسپمش بیشتر میشه ولی خب
برای شیمی و فیزیک چیکار میکنی؟ با چه معلمی پیش میری؟._.Zahra.K شیمی و فیزیک رو فیلم نمیبینم. حضوری میرم.
-
._.Zahra.K شیمی و فیزیک رو فیلم نمیبینم. حضوری میرم.