سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
پرش ذهنی و کنترل زمان حین درس خوندن
-
سلام
مشکلم دقیقا موضوعی هست که نوشتم و عنوان کردم
چطور میشه پرش ذهنی رو کم کرد؟
و به اضافه ی اون زمانی که براتون سوال پیش میاد حین درس خوندن(از خود درس) چطور سوالتون رو برطرف میکنید؟
همون لحظه میپرسین یا یادداشت می کنید برای بعد؟
و اگه تعداد سوالاتون زیاد بود که زمان استراحتتون رو به نوعی بین 2 پارت گرفت
بدون استراحت ادامه میدید یا اون زمان وقت بیشتری برای خودتون در نظر میگیرید؟
و یه مورد مهم تر این هستش که آهنگ گوش کردنو هیچ جوره نمیتونم ترک کنم راهکاری دارین؟
تنها کاری که براش کردم این هستش که حین مطالعه بی کلام گوش میدم(ممکنه کیفیت رو کم کنه؟)
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @فارغ-التحصیلان-آلاء -
Hg L 0 در پرش ذهنی و کنترل زمان حین درس خوندن گفته است:
سلام
های بر تو
چطور میشه پرش ذهنی رو کم کرد؟راه نوشتن خیلی خوبه.. اینکه ی دفترچه یادداشت داشته باشی و هر موضوعی که ذهنتو درگیر کرده بنویسی توش..
بعضیا میگن مثلا رو ی کاغذ کلید واژه های فکراتو بنویس و ب خودت بگو من اینارو نوشتم بعدا قبل خواب بهشون فکر میکنم الان وقت فکر کردن نیست. که این روش خیلی خوبه
اما
اما
اما
لازمه کم کردن پرش ذهنی اینه ک خودتم همکاری کنی.. یعنی اگ قراره ذهنتو مجبور کنی که تو یه بازه به چیزی جز درس فکر نکنی، واقعا به حرف خودت گوش بدی و اگ فکری اومد سراغت سریع خودتو مجبور کنی ک متوقفش کنی... اگه یکی دو بار شل بگیری دیگ واویلا.. سِر میشی و کل روزت ب بطالت میره و هیچوقت نمیتونی دیسیپلین داشته باشی و منظم باشه
ی تکنیک خوب برای تمرکز پومودوروعه.. هر پارت درسیت رو به چن تا بازه نیم ساعته تقسیم کن. (مثلا اگه پارتت ۹۰ دقیقست ۳ تا بازه نیم ساعته).
بعدش ۲۵ دقیقه با تمرکز بالا درس بخون، ۵ دقیقه استراحت کن.. (یعنی تو پارت ۹۰ دقیقه ایت ۳ بار باید اینکارو انجام بدی و بعدش بری سراغ استراحت بین پارتات)
این روش فوق العادس و بازدهیش خییلی خوبه
پ.ن: اصلنم نگران این نباش ک بگی اگ من تو ی پارت ۹۰ دقیقه ای با تکنیک پومودورو در مجموع ۱۵ دقیقه استراحت کردم پس لایق استراحت بین پارتام نیستم! بدان و اگاه باش تو پارت ۹۰ دقیقه ایت اگ در حالت نرمال و با پرش ذهنی بخونی خیییلی بیشتر از ی ربع وقتتو هدر میدیو به اضافه ی اون زمانی که براتون سوال پیش میاد حین درس خوندن(از خود درس) چطور سوالتون رو برطرف میکنید؟
همون لحظه میپرسین یا یادداشت می کنید برای بعد؟دقیق یادداشتش کن برای استراحت بین پارتات و یا اخر شب و یا تایم ناهار یا شام
بدون استراحت ادامه میدید یا اون زمان وقت بیشتری برای خودتون در نظر میگیرید؟زیاد متوجه نشدم.. ولی در کل با ذهن خسته سراغ درس نرو.. ب هیچ وجه.. وگرنه بازدهی نداری
و یه مورد مهم تر این هستش که آهنگ گوش کردنو هیچ جوره نمیتونم ترک کنم راهکاری دارین؟
تنها کاری که براش کردم این هستش که حین مطالعه بی کلام گوش میدم(ممکنه کیفیت رو کم کنه؟)نظری درمورد اهنگ گوش کردن همزمان با درس ندارم!
اما من خودم تو استراحتام همیشه اهنگ گوش میدادم..
یعنی کلا فضای مجازی گوشیو گذاشتم کنار (ی سال تلگرام و .. نرفتم) ولی اهنگامو گوش میدادم..
دیگه ب خودت بستگی داره هر جور راحتی@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @فارغ-التحصیلان-آلاء
-
Michael Vey خیلی ممنونم
از هیچ برنامه ی تفریحی مجازی استفاده نداشتین تو سال کنکور؟ -
Hg L 0 والا تفریحی..
ببین من تو سایت قلمچی صفحه استاد حمید آقالویی میرفتم (بیشتر پارت درسیمو میزاشتم و حرف هم میزدم..)
تو سایت پی سی کنکور تو بخش روز شمار از اولین روزای پشت کنکورم تا اخرش میرفتم اونجا و گزارش کار میدادم
از شما چ پنهان مانگا هم میخوندم...
باشگاه هم تا قبل عید میرفتم -
Michael Vey مرسی که کامل گفتین
-
Hg L 0 خواهش میکنمم
موفق باشیی -
Hg L 0 در پرش ذهنی و کنترل زمان حین درس خوندن گفته است:
سلام
چطور میشه پرش ذهنی رو کم کرد؟
و به اضافه ی اون زمانی که براتون سوال پیش میاد حین درس خوندن(از خود درس) چطور سوالتون رو برطرف میکنید؟
همون لحظه میپرسین یا یادداشت می کنید برای بعد؟
بدون استراحت ادامه میدید یا اون زمان وقت بیشتری برای خودتون در نظر میگیرید؟
تنها کاری که براش کردم این هستش که حین مطالعه بی کلام گوش میدم(ممکنه کیفیت رو کم کنه؟)
@دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @فارغ-التحصیلان-آلاء -
Kourosh Mousavi مرسی توضیح دادین