هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
عجب بابا عجب
راستی مریم خیلی تبریک میگم
*Cheers -
هویججج بوس بهت
منم بهت تبریک میگم -
Blue28 ولی جدا خیلی برات خوشحال شدم
اذیت شدنپارسالتو دیدم و خیلی میگفتم به مامانم که مریم اینجوری شد و کاش امسال بشه براش
خوشحالم که شد، خوشحالمکه خوشحالی
دلچسب بود واقعا برام، حقت بود این ساحل امن🫂Sachli در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Blue28 ولی جدا خیلی برات خوشحال شدم
🥺🥺🥺🩵🩵
اذیت شدنپارسالتو دیدم و خیلی میگفتم به مامانم که مریم اینجوری شد و کاش امسال بشه براش
پشماممم🥺🥺🥺🩵🩵چقد مهربونییی توو
خوشحالم که شد، خوشحالمکه خوشحالی
دلچسب بود واقعا برام، حقت بود این ساحل امن🫂فدای تپ بشممممم من ایشالا همیشه زندگیت باب میلت باشه🥲🥲🥲🫂
-
Blue28
ممنون🥲🫂 -
@AmirBarsam شبت قشنگ
-
بچهها، یه نکتهٔ مهم
رتبهتون هرچی که هست، هر عددی که هست توی هر منطقه و سهمیه و فلان و بیسار
حتما، حتما و حتما انتخاب رشته کنین.
انتخاب رشتهٔ اصولی و درست...
یه تاپیک هم قبلا درموردش زدم:
https://forum.alaatv.com/topic/53154/انتخاب-رشتهبه هیچ وجه، به هیچ وجه و به هیچ وجه این حق رو از خودتون نگیرین که انتخاب رشته نکنین.
اینکه هرجایی رو بزنین تا قبول بشین اصلا چیزی نیست که من دارم درموردش حرف میزنم.
چیزی که من دارم درموردش حرف میزنم اینه که شما بدون توجه به رتبهای که دارین، شانستون رو برای اینکه ببینین رشته و دانشگاهی که میخواستین بیارین رو میارین یا نه رو آزمایش میکنین.
دیگه در بدترین حالت ممکن نمیشه و پشت کنکور میمونین دیگه.
کاری ندارم الآن میاین مینویسین با رتبهٔ n آخه چی بگم فلان، فقط این کار رو انجام بدین...
کنکور و رتبهٔ کنکور مثل یک صف میمونه.
اگر رتبهٔ شما بر فرض شده ۲۶۹۱ منطقه دو، یعنی در سهمیهٔ منطقه دو ۲۶۹٠ نفر وجود دارن که قبل از شما میتونن انتخاب رشته کنن... انگار که یک ناظر، نفر به نفر پیش میره و میپرسه شما کجا میخوای قبول شی؟ و براساس لیست انتخابهای طرف، دونه دونه از اون اولی میاد پائین. اولین اولویتی که ظرفیت خالی داشته باشه انتخاب میشه و ناظر میره سراغ نفر بعدی... تا برسه به ۲۶۹۱مین نفر که شما باشین.
توی این صف، ممکنه خیلیا انتخاب رشته نکنن. ممکنه خیلیا اصلا نخوان انتخاب رشته کنن... ممکنه دانشگاهای رتبه اول مملکت رو نخوان برن و و و و و...
پس اینکه بگین من رتبهم فلان شده نمیخوام، از نظر من به شخصه از بین بردن همون دو زار اقبالیه که شاید داشته باشین. ضرری نداره. فوقش نمیشه.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم -
من واقعا درجریان اینکه کدومتون وضعیتش چجور شده نیستم... جز دو سه نفر که خودشون اومدن پیوی باهمدیگه صحبت کردیم.
در کل برای همهتون آرزوی موفقیت دارم بچهها...
چه اونایی که گمان میکنن اوضاعشون خوبه و چه اونایی که گمان میکنن اوضاعشون بده -
نمیدونم با خودت چی فکر میکنی
یه بار گفتی بهت گفتم نمیخوام اونو ببینم
دوباره بعد یه مدت اومدی اینطوری میگی
که چی بشه واقعا -
خیلی وقته که دیگه نمیتونم درکت کنم...
-
چرا ییدارم
-
ساعت ۳شب نشستم خودمو با چراغ قوه گوشی تو آینه میبینم
-
انگار جنها دارن نگام میکنن