سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
انتخاب رشته ️
-
-
Hamid.s سلام
ببخشید مزاحمتون شدم
می خواستم بدونم طبق دفترچه امسال اگر انتخاب رشته کنیم محرومیت از کنکور برای کنکور فرهنگیان هم صدق می کنه ؟
تورو خدا اگر می تونید تحقیق کنید بگید بهم ، خیلی حالم بده از موقعی فهمیدم همش دارم گریه می کنم
اگر درست باشه خیلی بی انصافیه -
@Parisa-Azimi
ببخشید لطف میکنید دقیقتر توضیح بدید منظورتون از رفع محرومیت چیه؟
میتونید بفرمایید کجای دفترچست؟ -
Hamid.s همین که نوشته اگر دانشگاه روزانه قبول بشید سال بعد نمی تونید کنکور شرکت کنید
در صفحه ۱۲ هست -
@Parisa-Azimi
اولی میگه هر که سه تا رشته سال پیش قبول شده امسال نمیتونه انتخاب رشته کنهدومی میگه
اگه امسال ۴۰۲ ای هایی که سال پیش در اومدن دانشگاه ۴۰۳ یعنی امسال انتخاب رشته کنن و قبول بشن
رشته قبلیشون کنسله
و به منزله ی انصرافه
ص ۱۲ هممیگه هر کی سراسری رایگان میخونه
اعم از پزشکی و دندون و فرهنگیان
تا دو سال نمیتونه کنکور بده
اگه میخواد کنکور بده بعد دوسال
باید انصراف بده اول
تا بتونه کنکور ثبت نام کنه
-
کاهش ظرفیت روزانه پزشکی، افزایش ظرفیت آزاد و آزادخودگردان پزشکی!
-
_دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی از تجربی برای دختر ها هیچ پذیرشی نداره!
_و انسانی ها برای شهید رجایی فقط برای رشته علوم ورزشی پذیرش دارند که برای قبولیش هم باید هفته پیش آزمون عملی شد شرکت میکردید! -
نکتهی بسیار مهم | اگر رشته دولتی ( رایگان ) تحصیل میکنید
تو کنکور امسال میخواهید انتخاب رشته کنید
تا ۲ سال پس از انصراف اجازه انتخاب همون رشته رو ندارید.
اگر بخواهید دوباره شرکت کنید باید قبل از ازمون کنکور انصراف بدهید -
🟢 سوابق تحصیلی پیرا پزشکی فقط از رشته تجربی کد رشته دارد ، یعنی مثل سالهای قبل از انسانی و ریاضی، نمیشه وارد رشته هایی مثل مامایی شد
-
از کنکور سال ۱۴۰۴ به بعد، اگر کسی که چهار رشتهی تاپ (پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) قبول شده، فرقی نداره چه دورهای تعهدی باشه یا روزانه یا آزاد یا پردیس یا شبانه؛ اگر میخواد کنکور بده و انتخاب رشته کنه، باید قبل از ثبت نام کنکور از دانشگاه انصراف بده وگرنه اجازهی انتخاب رشته بهش داده نمیشه!
-
سه دانشگاه برتر، دانشگاه تهران و شهیدبهشتی و ایران در دوره روزانه افزایش ظرفیت ندادن
امسال دانشگاه تهران، از پزشکی شهریه پرداز پذیرش نداره !
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s یعنی من اگر پیرا پزشکی روزانه امسال قبول بشم و برم می تونم کنکور فرهنگیان رو مجددا بدم و محرومیتی نیست ؟
اصلا خود کنکور مهم نیست برام فقط فرهنگیان برام مهمه هدف اصلیم همین بوده از اول و این پیرا هم بیشتر به خاطر خانواده می خوام برم -
️ | محرومیت بعد از انتخاب رشتهی دورههای روزانه مجددا به قوانین اضافه شده
@دانش-آموزان-آلاء -
️ دقت کنید | انتخاب رشته کنی روزانه قبول شی حالا چه بری ثبت نام چه نری یکسال محرومیت داری برای روزانه
-
جمعبندی محرومیت:(از کنکور ۱۴۰۴)
۱. اگه پزشکی دندان دارو و دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … قبول بشین
سال بعدش از کنکور محرومید۲. اگه تو بقیه رشته های روزانه قبول بشید، باز سال بعد از کنکور محرومید
۳. اگه میخواین کنکور ثبتنام کنین، باید قبل ثبتنام انصراف بدین از دانشگاه
-
مهم : دوباره محرومیت ها برگشتن که کسی الکی انتخاب رشته نکنه !
از این به بعد، هرکسی که رشتهای با تحصیل رایگان (روزانه، فرهنگیان و...) قبول بشه؛ چه بره چه نره سال بعد نمیتونه کنکور بده و میتونه از ۲ سال بعدش کنکور بده
۲ سال بعدی هم باید اول از این دانشگاه انصراف بده،
بعد کنکور رو ثبت نام کنه
از الان به بعد باید خیلی دقیق تر انتخاب رشته کنید و رشته ای که میدونید دوست ندارید رو نزنید !
حق بقیه هم ضایع نمیشه
تصمیم خوبی بود
درمورد حذف تراز های سیوی هم بالاتر بهتون گفته بودم : از زدن گزینه های خیلی خوشبینانه غافل نشید
امسال دل و جرئت داشته باشید.
دقیقا طبق همون ترتیبی که گفتم ۱۵۰ انتخابتون رو تقسیم کنید
-
️ آقا پسرای گل
زیاد اینو میپرسید ازم ، دقت کنید که ثبت نام پیام نور برای تعویق سربازی، مشکلی واسه کنکورتون ایجاد نمیکنهاین قانون برای رشته های دولتی هست
که تحصیل رایگان دارن
@دانش-آموزان-آلاء -
Hamid.s در انتخاب رشته ️ گفته است:
️ دقت کنید | انتخاب رشته کنی روزانه قبول شی حالا چه بری ثبت نام چه نری یکسال محرومیت داری برای روزانه
از همین امسال اجرا شده این قانون؟ یا از سال ۴۰۴؟
-
@Parisa-Azimi
امسال روزانه قبول بشید تا دو سال نمیتونید کنکور بدید
بعد دو سال میتونید کنکور بدید به شرطی که هنگام ثبت نام کنکور انصراف بدید