هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کتاب طرح کلی اندیشه های اسلامی هم چون سخنرانی های اقا تو ماه رمضونن و هر روز ماه رمضون یه بخش و میشه خوند الان دو ساله هر ماه رمضون از اول شروعش میکنم هر روز یه قسمت میخونم
و هنوز جلسه سیزدهمم -
یعنی قراره چجوری بمیرم
️
-
@Venus655 آره اما استمرار همیشه بهتره
مثلا من خیلی دوست دارم سیر مطالعاتی شهید مطهری رو داشته باشم با تدریس استاد غلامی و دارم اما چون استمرار ندارم از وسط رها شده
شیر مطالعاتی کتب رهبری هم که از همون طرح کلی خوندنم مشخصهاما واقعا دوست دارم و دارم کتاباشونو تفسیر حمد تفسیر بقره هویت و بازیابی زن ، حقیقت عظیم و انسان دویست و پنجاه ساله...
جدیدا هم دوست دارم سیر صفایی حائری رو شروع کنم -
@mr-vinyzo
بدان و آگاه باش به جز افراد تودلی هم
دوهزار چشم دیگه اینجا هست
که اعتبارشون کمتر از 300 هست️محض اطلاع
-
کتاب طرح کلی اندیشه های اسلامی هم چون سخنرانی های اقا تو ماه رمضونن و هر روز ماه رمضون یه بخش و میشه خوند الان دو ساله هر ماه رمضون از اول شروعش میکنم هر روز یه قسمت میخونم
و هنوز جلسه سیزدهمم@jahad-20 من اینو تابستونی با کلاس یپش بردم دیروز جلسه6 برسی کردیم
ولی هر جلسه کامل نمی رسیم سخنرانی اون جلیه رو کامل بخونم
اصلا کتاب انگار عزم قوی می خواد و وقت فراوان هرچند مطالبشم خیلی خوبه و جای بحث و بررسی داره و خوبهحالا این بین کتاب ها دیگه هم تموم کردم این رو با جلسه ها کلاس هم ناقص موند متأسفانه
-
@jahad-20
وای داغ دلم تازه شدزهرا بنده خدا 2 کتاب های رمان زود تموم میشن اما اینجور کتاب ها چون نیاز به تحلیل دارن نمیشه هروقتی خوند
بیا خودمونو توجیه یا توجیح کنیم
-
یا اصلا کِی میمیرم
-
زهرا بنده خدا 2 کتاب های رمان زود تموم میشن اما اینجور کتاب ها چون نیاز به تحلیل دارن نمیشه هروقتی خوند
@jahad-20 دقیقااا افرین
-
@xanom-mah چرا باید بهش فکر کنم؟
نه سن مهمه نه جنس
درک اهمیتش از هر چیزی بیشتره و به تبع با بیشتر شدنش اذیت شدنم بیشتره
خیلی طبیعیه -
@Venus655 آره اما استمرار همیشه بهتره
مثلا من خیلی دوست دارم سیر مطالعاتی شهید مطهری رو داشته باشم با تدریس استاد غلامی و دارم اما چون استمرار ندارم از وسط رها شده
شیر مطالعاتی کتب رهبری هم که از همون طرح کلی خوندنم مشخصهاما واقعا دوست دارم و دارم کتاباشونو تفسیر حمد تفسیر بقره هویت و بازیابی زن ، حقیقت عظیم و انسان دویست و پنجاه ساله...
جدیدا هم دوست دارم سیر صفایی حائری رو شروع کنم -
زهرا بنده خدا 2 کتاب های رمان زود تموم میشن اما اینجور کتاب ها چون نیاز به تحلیل دارن نمیشه هروقتی خوند
@jahad-20
داداشم شرو کرده بود به خلاصه کردن
و نوت برداری
هنوز نصفه هم نشده