زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
سلام بنده دانش آموز سال چهارم راضی هستم میخوام با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم و هدفم هم فقط پزشکی یا دندان پزشکی هست توی درس زیست صفر صفر هستم چون تا به حال کتاب زیست رو باز هم نکردم ولی بقیه درس ها رو خوبم یعنی متوسط کار کنم میتونم توی کنکور تخصصی ها رو 75 به بالا بزنم فقط درس زیست مونده یکی از ویدئو های دکتر امینی زیست 2 رو دیدم واقعا فوق العاده بود میخواستم با اقای امینی مشورت کنم در مورد شرایطم و درست زیست و این که با این ویدیو ها میتونم درس رو بفهمم . امکانش هست شماره ایشون رو به ایمیلم ارسال کنید ؟
-
سلام خدمت آلا عزیز واقعا از اینکه این همه به فکر بچه ها هستید و امسال هم استارت تدریس دورس رو زدید نهایت قدردانی و امیدورام همگی موفق باشید
در رابطه با تدریس زیست شناسی آقای امینی راد که بنده ارادت دارم خدمتشون و قصد جسارت ندارم ولی واقعیت یه چیز خوبی در نیومده و این یک چیز طبیعیست کسی که کارشناسی کشاورزی خونده و کارشون مشاورست نمیدونم چرا اومدن سراغ تدریس زیست شناسی.
از طرفی از آقای دکتر رحیمی نهایت قدردانی رو دارم که واقعا تدریشون نامبر 1 هست و برای کنکور 95 قشنگ جواب داد انشالله امسال هم تدریس با اقای دکتر رحیمی باشد . -
سلام خدمت آلا عزیز واقعا از اینکه این همه به فکر بچه ها هستید و امسال هم استارت تدریس دورس رو زدید نهایت قدردانی و امیدورام همگی موفق باشید
در رابطه با تدریس زیست شناسی آقای امینی راد که بنده ارادت دارم خدمتشون و قصد جسارت ندارم ولی واقعیت یه چیز خوبی در نیومده و این یک چیز طبیعیست کسی که کارشناسی کشاورزی خونده و کارشون مشاورست نمیدونم چرا اومدن سراغ تدریس زیست شناسی.
از طرفی از آقای دکتر رحیمی نهایت قدردانی رو دارم که واقعا تدریشون نامبر 1 هست و برای کنکور 95 قشنگ جواب داد انشالله امسال هم تدریس با اقای دکتر رحیمی باشد . -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس زیست شناسی آقای محمد علی امینی راد
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
نمیدونم منبع زیستم چی باشه
بچه ها بنظرتون
فاگوزیست +فیلم های اقای رحیمی خوبه؟+تست نشر الگو -
-
Mr.Gentleman@ فاگوزیست ارزش خوندن نداره من خوندم پارسال ولی فقط وقت آدم رو میگره الگو کامل هست ، کتاب درسی رو بخون + فیلم دکتر رحیمی + خلاصه الگو و تست هاش = دوست بنده که امسال با این روش در کنکور 75 زد زیست رو
-
Mr.Gentleman@ فاگوزیست ارزش خوندن نداره من خوندم پارسال ولی فقط وقت آدم رو میگره الگو کامل هست ، کتاب درسی رو بخون + فیلم دکتر رحیمی + خلاصه الگو و تست هاش = دوست بنده که امسال با این روش در کنکور 75 زد زیست رو
-
عالیه + حتما خلاصه ها و پاسخ تشریحی الگو رو بخونید کمک بسزایی میکنه ، بخصوص در دوران جمع بندی که روی نکات مهم علامت زدید
-
عالیه + حتما خلاصه ها و پاسخ تشریحی الگو رو بخونید کمک بسزایی میکنه ، بخصوص در دوران جمع بندی که روی نکات مهم علامت زدید
-
سلام دوستان آقای امینی راد واقعا زیست دوم رو عالی درس دادن. فقط زیست سال سوم و زیست پیش توی سایت نیست. اقای امینی راد دیگه تدریس نمی کنن؟!!! من زیست دوم رو با اقای امینی راد دارم میخونم واقعا عالیه. واقعا قشنگ تدریس میکنن.
-
سلام آیا در این درس نیاز به نوشتن توضیح فیلم ها هست؟اگر هست روال کار گفته شود لطفا
-
سلام آیا در این درس نیاز به نوشتن توضیح فیلم ها هست؟اگر هست روال کار گفته شود لطفا
@javadm328 سلام هر فیلمی که تو آلاء دیدی، بیا ریز مباحث تدریس شده اش رو بنویس تا رو سایت قرار دهیم.
برای اینکار، خط اول عنوان بنویس و خط های بعدی ریز مباحث تدریس شده، هرچه دقیق تر و ریز تر و بیشتر، بهتر
مثلا:عنوان: ....
توضیحات:
.....
.....
....
.....
.
.
. -
سلام بچه ها کسی زیست شناسی گیاهی تخته سیاه رو داره...؟!
-
بقیه جزوه ها قرار نمیگیره
-
سلام
ببخشید
من زیست باکیفیت پایین دانلودکردم
اشتباهی
روشی نیست
جزدانلود دوباره
کمکم کنید -
سلام
ببخشید