زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
سلام خدمت آلا عزیز واقعا از اینکه این همه به فکر بچه ها هستید و امسال هم استارت تدریس دورس رو زدید نهایت قدردانی و امیدورام همگی موفق باشید
در رابطه با تدریس زیست شناسی آقای امینی راد که بنده ارادت دارم خدمتشون و قصد جسارت ندارم ولی واقعیت یه چیز خوبی در نیومده و این یک چیز طبیعیست کسی که کارشناسی کشاورزی خونده و کارشون مشاورست نمیدونم چرا اومدن سراغ تدریس زیست شناسی.
از طرفی از آقای دکتر رحیمی نهایت قدردانی رو دارم که واقعا تدریشون نامبر 1 هست و برای کنکور 95 قشنگ جواب داد انشالله امسال هم تدریس با اقای دکتر رحیمی باشد . -
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس زیست شناسی آقای محمد علی امینی راد
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
نمیدونم منبع زیستم چی باشه
بچه ها بنظرتون
فاگوزیست +فیلم های اقای رحیمی خوبه؟+تست نشر الگو -
-
Mr.Gentleman@ فاگوزیست ارزش خوندن نداره من خوندم پارسال ولی فقط وقت آدم رو میگره الگو کامل هست ، کتاب درسی رو بخون + فیلم دکتر رحیمی + خلاصه الگو و تست هاش = دوست بنده که امسال با این روش در کنکور 75 زد زیست رو
-
Mr.Gentleman@ فاگوزیست ارزش خوندن نداره من خوندم پارسال ولی فقط وقت آدم رو میگره الگو کامل هست ، کتاب درسی رو بخون + فیلم دکتر رحیمی + خلاصه الگو و تست هاش = دوست بنده که امسال با این روش در کنکور 75 زد زیست رو
-
عالیه + حتما خلاصه ها و پاسخ تشریحی الگو رو بخونید کمک بسزایی میکنه ، بخصوص در دوران جمع بندی که روی نکات مهم علامت زدید
-
عالیه + حتما خلاصه ها و پاسخ تشریحی الگو رو بخونید کمک بسزایی میکنه ، بخصوص در دوران جمع بندی که روی نکات مهم علامت زدید
-
سلام دوستان آقای امینی راد واقعا زیست دوم رو عالی درس دادن. فقط زیست سال سوم و زیست پیش توی سایت نیست. اقای امینی راد دیگه تدریس نمی کنن؟!!! من زیست دوم رو با اقای امینی راد دارم میخونم واقعا عالیه. واقعا قشنگ تدریس میکنن.
-
سلام آیا در این درس نیاز به نوشتن توضیح فیلم ها هست؟اگر هست روال کار گفته شود لطفا
-
سلام آیا در این درس نیاز به نوشتن توضیح فیلم ها هست؟اگر هست روال کار گفته شود لطفا
@javadm328 سلام هر فیلمی که تو آلاء دیدی، بیا ریز مباحث تدریس شده اش رو بنویس تا رو سایت قرار دهیم.
برای اینکار، خط اول عنوان بنویس و خط های بعدی ریز مباحث تدریس شده، هرچه دقیق تر و ریز تر و بیشتر، بهتر
مثلا:عنوان: ....
توضیحات:
.....
.....
....
.....
.
.
. -
سلام بچه ها کسی زیست شناسی گیاهی تخته سیاه رو داره...؟!
-
بقیه جزوه ها قرار نمیگیره
-
سلام
ببخشید
من زیست باکیفیت پایین دانلودکردم
اشتباهی
روشی نیست
جزدانلود دوباره
کمکم کنید -
سلام
ببخشید