سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
نردبون یا IQ ؟!
-
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
-
Michael Vey
سلام پرنیا خوبی
من کتابای نردبام رو ندیدم راستش و نظرم رو در مورد ایکیو میدم من از شیمی استفاده میکنم خیلی خوبه
تقسیم بندی داره تست هاش سطح بندی شده و منظم هستش درسنامه هاشم خوبه از نظر من شاید البته یکی به توضیحات مفصل تری نیاز داشته باشه
ولی برای کسی که میخواد کامل و در عین حال مختصر و مفید باشه خیلی خوبه
من معرفی و تحلیل منابع دروس رو که دیدم اکثر درسا نردبام رو به عنوان منبع آخر معرفی کرد مخصوصاً توی ریاضی
برای ریاضی اگر یادگیری سریع داره و میتونه خودش خودخوان خیلی خوب پیش بره بنظرم درسنامه های مهروماه خیلی خوب و روون هستش و حتی سطح ضعیفم پله پله میتونه باهاش خودش بکشه بالا
تست هاشم سطح بندی داره از آسون تا سخت هست- توصیه میکنم تحلیل منابع سیب ترش رو ببینه چون کاملا همه ی کتابا رو تحلیل میکنه + اینکه هر سطحی رو میگه چه کتابی مناسبه
-
Michael Vey
آها پس اگه پایه خیلی خوبی داره که شاید مشکلی نباشه برای منبع اول
ولی خب میگفتن اول یه کتاب دیگه بعدش نردبام بهتره
خواهش میکنم گل
امیدوارم موفق باشه🥰 -
Michael Vey فیزیک ایکیو مزخرفه حتی نردبان هم
به جاش آزمون بزنه عالیععععع
چنل آقای کنکور یه سری بانک تست فیزیک ازمونارو گذاشته من خودمم اونارو میزنم
ریاضیم ایکیو خوبه و نردبام فرقی ندارن
مونده سلیقه خودش با قیافه کدوم حال میکنه
هر چند ایکیو هم همشو نزنه یکم بزنه چشمش بخوره به تستا
بره آزمون بزنه باز، هیچی آزمون نمیشه خود مولف ریاضی ایکیو اینو بهم گفت
ریاضیم بنظرم فیلم ببینه
اگه هم نمیبینه خب درسنامه خیلی سبز ماجرای ها من و درسام یا آموزش شگفت انگیز خوبه -
@Aqua_ دمت گرممم
-
Michael Vey خواهش میکنممم
-
Michael Vey بانک ازمونارو اگه خواست و پیدا نکردی بگو بفرستم
-
@Aqua_ دارمشون واسش فرستادم مرسییی :>>>
-
Michael Vey
سلام پرنیا
زیست بنظرم آی کیو بهتر از نردبامه.با نردبام خیلی حال نکردم بنظرم یکم تو حاشیه بود.
فیزیکم نردبامش بنظرم مثل زیستش بود.یسری سوالای عجیب داره که گیجت میکنه و بدردتم نمیخوره.
ولی آی کیوش خوب بود.
شیمی منبع اولم نردبام بود.ازشم راضی بودم بنظرم از آی کیو بهتره.البته تعداد تستاش از آی کیو کمتره من از آی کیو هم یسری تستاشو میزدم.
ریاضیم منبع اولم آی کیو بود.نردبام جامعم زدم ولی آی کیو بنظرم بهتره.راجب سوال دومتم نمیدونم.خودم به نتیجهای نرسیدم سر درسنامه خوندن مجبور شدم فیلم ببینم.