Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
شیر بدون لاکتوز
-
چرا شیر بدون لاکتوز شیرین تر از شیر های لاکتوز داره؟
-اینو دبیر زیستمون پرسیده بود گفت تا هفته دیگه تحقیقشو بیارید -
-
به شیر لاکتاز میزنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
لابد گلوکزش بیشتر میشه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز) -
باز یه سرچ گوگلم بکن شاید یه چرت و پرتی بیش نگفتم
-
Blue28 در شیر بدون لاکتوز گفته است:
به شیر لاکتاز میزنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
لابد گلوکزش بیشتر میشه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز)آره دقیقا
اون قندای ساده میزان شیرینی شون بیشتره -
Blue28 بله سرچ کردم قند لاکتوز با کمک آنزیم لاکتاز به قندهای گلوکز و گالاکتوز تجزیه میشه یعنی لاکتاز به قند های ساده تر تبدیل میشه و شیرینیش بیشتر میشه
ممنونم از کمکتون -
Succinate ممنون
-
Blue28 ممنونم