Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. شیر بدون لاکتوز
بکرزایی مار
M
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مگه از همه ضخامتش کمتر نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
غشای باکتریه استرپتوکوکوس نومونیا
Infinitie. AI
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مجدد همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
یاخته‌های پوششی زبان
A
سلام خسته نباشید ایا توسط یاخته‌های پوششی زبان موسین ترشح میشود یا کلاً چیزی توسط یاخته های پوششی زبان ترشح میشود؟
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
هر کی یه گزاره😁😁
Matin Mousavi 1M
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون. گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست @تجربی @تجربیا
زیست شناسی
دریافت ماده ی وراثتی از محیط خارجی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز
آ
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز را چه بافتی تشکیل میدهد؟
زیست شناسی
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی
تجربی ها بهم جواب بدن
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
زیست شناسی
زیست
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد جلال م‌قاری رو داره؟
زیست شناسی
نهایی یا کنکور
Aryan ImaniA
حواسمون بیشتر به کنکور باشه یا نهایی عه ۱۲ ؟
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی

شیر بدون لاکتوز

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
8 دیدگاه‌ها 4 کاربران 182 بازدیدها 3 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Last waltzL آفلاین
    Last waltzL آفلاین
    Last waltz
    دانش آموزان آلاء تجربی
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #1

    چرا شیر بدون لاکتوز شیرین تر از شیر های لاکتوز داره؟
    -اینو دبیر زیستمون پرسیده بود گفت تا هفته دیگه تحقیقشو بیارید

    در آغوش باران

    1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • هبیجه آفلاین
      هبیجه آفلاین
      هبیج
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #2

      تجربیا
      دانش-آموزان-آلاء
      فارغ-التحصیلان-آلاء
      Blue28
      @f-nalist
      Michael Vey
      jahad_121

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      5
      • Blue28B آفلاین
        Blue28B آفلاین
        Blue28
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #3

        به شیر لاکتاز می‌زنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
        لابد گلوکزش بیشتر می‌شه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز)

        https://abzarek.ir/service-p/msg/2311931

        SuccinateS Last waltzL 2 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • Blue28B آفلاین
          Blue28B آفلاین
          Blue28
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
          #4

          باز یه سرچ گوگلم بکن شاید یه چرت و پرتی بیش نگفتم😂😂

          https://abzarek.ir/service-p/msg/2311931

          Last waltzL 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • Blue28B Blue28

            به شیر لاکتاز می‌زنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
            لابد گلوکزش بیشتر می‌شه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز)

            SuccinateS آفلاین
            SuccinateS آفلاین
            Succinate
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #5

            Blue28 در شیر بدون لاکتوز گفته است:

            به شیر لاکتاز می‌زنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
            لابد گلوکزش بیشتر می‌شه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز)

            آره دقیقا
            اون قندای ساده میزان شیرینی شون بیشتره

            Last waltzL 1 پاسخ آخرین پاسخ
            4
            • Blue28B Blue28

              باز یه سرچ گوگلم بکن شاید یه چرت و پرتی بیش نگفتم😂😂

              Last waltzL آفلاین
              Last waltzL آفلاین
              Last waltz
              دانش آموزان آلاء تجربی
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #6

              Blue28 بله سرچ کردم قند لاکتوز با کمک آنزیم لاکتاز به قندهای گلوکز و گالاکتوز تجزیه میشه یعنی لاکتاز به قند های ساده تر تبدیل میشه و شیرینیش بیشتر میشه
              ممنونم از کمکتون 🌱💞

              در آغوش باران

              1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • SuccinateS Succinate

                Blue28 در شیر بدون لاکتوز گفته است:

                به شیر لاکتاز می‌زنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
                لابد گلوکزش بیشتر می‌شه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز)

                آره دقیقا
                اون قندای ساده میزان شیرینی شون بیشتره

                Last waltzL آفلاین
                Last waltzL آفلاین
                Last waltz
                دانش آموزان آلاء تجربی
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #7

                Succinate ممنون✨🙆🏻

                در آغوش باران

                1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Blue28B Blue28

                  به شیر لاکتاز می‌زنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
                  لابد گلوکزش بیشتر می‌شه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز)

                  Last waltzL آفلاین
                  Last waltzL آفلاین
                  Last waltz
                  دانش آموزان آلاء تجربی
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #8

                  Blue28 ممنونم💞✨

                  در آغوش باران

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  3
                  پاسخ
                  • پاسخ به عنوان موضوع
                  وارد شوید تا پست بفرستید
                  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                  • بیشترین رای ها


                  • درون آمدن

                  • حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

                  • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                  • اولین پست
                    آخرین پست
                  0
                  • دسته‌بندی‌ها
                  • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                  • جدیدترین پست ها
                  • برچسب‌ها
                  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                  • دوره‌های آلاء
                  • گروه‌ها
                  • راهنمای آلاخونه
                    • معرفی آلاخونه
                    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                    • استفاده از ابزارهای ادیتور
                    • معرفی گروه‌ها
                    • لینک‌های دسترسی سریع