انگیزه ندارم
-
سلام دوستان دو ماهی هست که هیچی نمی خونم (!) چون انگیزه ای ندارم به نظرتون برم پیش مشاور درست میشه؟
-
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
2رکعت نماز بخون
-
سلام دوستان دو ماهی هست که هیچی نمی خونم (!) چون انگیزه ای ندارم به نظرتون برم پیش مشاور درست میشه؟
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط gollnar انجام شدهمهدی2020 سلام آقا
مشکلِ شما چیزی نیست که با جادو و نذر و دعا حل بشه!
پیشنهاد من اینه که وقت بذارین فکر کنین و علت یابی کنین.
مشاور هم خیلی بهتر و سریع تر میتونه برای علت یابی و رفعِ بی انگیزگی بهتون کمک کنه. -
نوشتهشده در ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به روز کنکور و روز نتایج فکر کن!!
-
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط mohammad300 انجام شده
باسلام
دوست عزیز شما هنوز انتهای مسیری برای خودتان تفهیم ننموده اید، یعنی اصلا هدفی را در نظر نگرفته اید که برای آن تلاش بکنید . انگیزه زمانی ایجاد می شود که شما برای هدفی که دارید تلاش بکنید ... چه انگیزه ای بالاتر از انگیزه رسیدن به موفقیت !
اگر توان بازیابی انگیزه لازم را ندارید با یک مشاور در ارتباط بودن بهترین گزینه است.
موفق باشید. -
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم دقیقا پارسال همین موقع ها بود ک واقعا نا امید شده بودم نتایج متوط ازمونایی ک میدادم اصلا با اون چیزی ک تو ذهنم بود فرق میکرد ...به چیزایی ک براتون مهمن فک کنین...
من فک میکردم ک پدر مادر من چقد از نتایج من ناراحت میشن باعث میشد دوباره انرژی بگیرم و تلاشمو بیشتر کنم -
منم دقیقا پارسال همین موقع ها بود ک واقعا نا امید شده بودم نتایج متوط ازمونایی ک میدادم اصلا با اون چیزی ک تو ذهنم بود فرق میکرد ...به چیزایی ک براتون مهمن فک کنین...
من فک میکردم ک پدر مادر من چقد از نتایج من ناراحت میشن باعث میشد دوباره انرژی بگیرم و تلاشمو بیشتر کنم -
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم همینطور