انگیزه ندارم
-
سلام دوستان دو ماهی هست که هیچی نمی خونم (!) چون انگیزه ای ندارم به نظرتون برم پیش مشاور درست میشه؟
-
2رکعت نماز بخون
-
سلام دوستان دو ماهی هست که هیچی نمی خونم (!) چون انگیزه ای ندارم به نظرتون برم پیش مشاور درست میشه؟
-
به روز کنکور و روز نتایج فکر کن!!
-
-
باسلام
دوست عزیز شما هنوز انتهای مسیری برای خودتان تفهیم ننموده اید، یعنی اصلا هدفی را در نظر نگرفته اید که برای آن تلاش بکنید . انگیزه زمانی ایجاد می شود که شما برای هدفی که دارید تلاش بکنید ... چه انگیزه ای بالاتر از انگیزه رسیدن به موفقیت !
اگر توان بازیابی انگیزه لازم را ندارید با یک مشاور در ارتباط بودن بهترین گزینه است.
موفق باشید. -
منم دقیقا پارسال همین موقع ها بود ک واقعا نا امید شده بودم نتایج متوط ازمونایی ک میدادم اصلا با اون چیزی ک تو ذهنم بود فرق میکرد ...به چیزایی ک براتون مهمن فک کنین...
من فک میکردم ک پدر مادر من چقد از نتایج من ناراحت میشن باعث میشد دوباره انرژی بگیرم و تلاشمو بیشتر کنم -
منم دقیقا پارسال همین موقع ها بود ک واقعا نا امید شده بودم نتایج متوط ازمونایی ک میدادم اصلا با اون چیزی ک تو ذهنم بود فرق میکرد ...به چیزایی ک براتون مهمن فک کنین...
من فک میکردم ک پدر مادر من چقد از نتایج من ناراحت میشن باعث میشد دوباره انرژی بگیرم و تلاشمو بیشتر کنم -
منم همینطور