هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
کیفففف کردممم کیییفف
-
Blue28 هاهاها پسر من شکست ناپذیرههههه
-
یوهاهاهااا
-
Blue28
ای جان ای جان -
این شکیات نمازه، من نمیفهمم این قسمتو
هیچ جام توضیح نداده، یعنی چی شک بین ۲ و ۵ خب؟ 🥲
@jahad-20
jahad_121Maaah سلام فکر میکنم منظور اینه که اگر در نماز چهار رکعتی بعد از سجده دوم شک کنیم بین اینکه چند رکعت نماز خوندیم؟ یا شک کنیم بین دو رکعت یا پنج رکعت یا بیشتر از پنج رکعت
بین سه رکعت و شیش رکعت یا بیشتر از اون و همینایی که توضیح داده
️
این شکیات نماز رو باطل میکنه درسته؟کلا منظور اینه اقا شما نماز چهار رکعتی مثل نماز ظهر داری میخونی یهو تو سجده بعد از سجده دوم شک میکنی الان رکعت چندم؟ شک میکنی رکعت دومی؟ سومی؟ پنجمی؟ شیشمی؟ منظور ایناس
امیدوارم درست و خوب توضیح داده باشم🥲 -
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مرسی که انقدر مهمون نواز هستین
یعنی اگه کسی گیرنیاد بهم غذا نمیدین درستهمیری کافه دارو یه املت میزنی
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
حالا بعدا بیشتر درموردش توضیح میدم
حله
-
انقدر ترسویی که جرئت نداری بیای پی وی پشت ناشناس قایم شدی
-
Maaah سلام فکر میکنم منظور اینه که اگر در نماز چهار رکعتی بعد از سجده دوم شک کنیم بین اینکه چند رکعت نماز خوندیم؟ یا شک کنیم بین دو رکعت یا پنج رکعت یا بیشتر از پنج رکعت
️
این شکیات نماز رو باطل میکنه درسته؟کلا منظور اینه اقا شما نماز چهار رکعتی مثل نماز ظهر داری میخونی یهو تو سجده بعد از سجده دوم شک میکنی الان رکعت چندم؟ شک میکنی رکعت دومی؟ سومی؟ پنجمی؟ شیشمی؟ منظور ایناس
امیدوارم درست و خوب توضیح داده باشم🥲@jahad-20 عه پس اینجوریه، مرسی
-
همممم....اره....ولی همه چی تموم شدهTT
#ناشناس -
@jahad-20 آره برای مصاحبه
-
اره ناشناس گذاشته بودم اگه انتقادی دارین بگین
ولی یکی مدام داره سوال شخصی میپرسه و گاهی اوقات بی احترامی میکنه نمیتونم تودلی جواب بدم اگه سوالی هست پی وی در خدمتم
#ناشناس -
چقدر یه آدم میتونه کثیف و بیکار باشه که خودشو تو ناشناس بقیه خالی کنه؟ کاش به جاش چند تا کتاب بخونی، با چند تا ادم معاشرت کنی، زبان دوم یا سوم یاد بگیری.
-
Maaah سلام فکر میکنم منظور اینه که اگر در نماز چهار رکعتی بعد از سجده دوم شک کنیم بین اینکه چند رکعت نماز خوندیم؟ یا شک کنیم بین دو رکعت یا پنج رکعت یا بیشتر از پنج رکعت
️
امیدوارم درست و خوب توضیح داده باشم🥲@jahad-20
-
یه چیزی خیلی برام جالبه
یکی تو همین دنیا به اسم بیل گیتس در ثانیه ۱۰۰۰ دلار در میاره ، یکی دیگه هم تو ناشناس من ول میچرخه
-
بابا تو جوونی وقتت طلاست
-
به درک اصلا درس نخون