Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. انتقادات ، پیشنهادات
  3. **اردو نوروزی 97**
رقیب درسی رشته انسانی میخوام داخل شاد یا روبیکا
بهاره میرزاییب
تا کنکور ازدیبهشت چیزی نمونده ی نفر که ساعت مطالعه بالای ۷ ساعت داره بیاد رقابتی درس بخونیم حتما دختر باشه چون خودم دخترم
انتقادات ، پیشنهادات
نقص ویدئوی درسی
Yeganeh KarimiY
سلام وقتتون بخیر. تدریس حسابان یازدهم استاد محمدصادق ثابتی فصل چهارش ناقص هست میخواستم درخواست کنم که ویدئوی ادامه ی تدریس هم آپلود شه. با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
تدریس حسابان
aMiRyA
سلام اگر امکانش هست تدریس حسابان را با آقای وحید کبریایی قرار دهید ایشون مباحث رو خیلی کامل و زیبا بیان میکنن با تشکر
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد در خصوص گروه های انجمن آلاء
sohrabS
سلام اگر انتقاد یا پیشنهادی در خصوص گروه های انجمن آلاء دارید، در اینجا مطرح بفرمایید. در لینک زیر هم توضیحات هر گروه و شرایط عضویت در هر کدام توضیح داده شده است: http://forum.alaatv.com/topic/1545/گروه-های-انجمن-آلاء موفق و موید باشید
انتقادات ، پیشنهادات
.....
7
سلام (@_____) تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟! کدوم قانونتون رو نقض کردم؟! نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه یعنی دلیلی نبوده و نیست اما خب.... باید از زبون خودتون می‌شنیدم که هیچ دلیلی ندارید این برام قابل هضم تره @ناظم
انتقادات ، پیشنهادات
چطور در الا کلیپ دانلود کنم
7
چطوری میتونم کلیپ های الا رو دانلود کنم
انتقادات ، پیشنهادات
سرعت کار تو اپلود فیلم ها پایینه
TAHA 3T
سلام توی حسابان اقای ثابتی بجز تابع تو هیچ مبحثی فرسنگ 2 و 3 اپلود نشده اینطوری مباحث تا کنکور تموم نمیشه البته امیدوارم مشکلی برای اقای ثابتی پیش نیومده باشه
انتقادات ، پیشنهادات
نکته و تست فیزیک یازدهم آقای یاری
2
سلام/چرا نکته و تست فیزیک یازدهم استاد یاری فقط چند جلسه اولش اپلود شده؟میشه تکمیلش کنید
انتقادات ، پیشنهادات
یه مشکلی هست
A
من پک الا رو دو بار خریدم اشتباها، یکیو با اکانت قدیمی ام و یکی هم با جدیده ولی قدیمی رو دیگه استفاده نمیکنم کسی هم جوابگو نیس که اون پک رو لغو کنه و هزینه شو عودت بدن @مدیر-محصول-ابریشم تیکت هم زدم جواب نمیدن
انتقادات ، پیشنهادات
اختلال در سایت الا ؟؟/:
A . M . HA
سلام از امروز صبح سایت الا به مشکل خورده نه میشه فیلمی رو انلاین دید و نه دانلود کرد....... دوستان برای شما هم همینجوریه ؟!! از گروه اموزشی الا تقاضا می کنم که هر چه سریع تر این مشکل رو رفع کنن خداوکیلی از درسامون عقب افتادیم
انتقادات ، پیشنهادات
قدیمی شدن تورق یازدهم و دوازدهم
محمد مهدی امیریم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی اعضای زحمتکش الا با توجه به اینکه زمان زیادی از ضبط دوره های یازدهم و دوازدهم گذشته،این دوره ها دیگه قابل استفاده نیستند پس اگه میشه دوره های تورق این پایه ها رو دوباره با آقای جلال موقاری‌ ضبط کنید که دوباره قابل استفاده بشه.
انتقادات ، پیشنهادات
دسترسی به اساتید
نیما اصغرین
لطفا در قسمت هر ویدیو قسمتی برای کامنت گذاری اضافه کنید تا اگر سوال یا موردی داشتیم با استاد مربوط ارتباط داشته باشیم مثل سایت تکمیلی که در اون هر سوالی داشتیم میتونیم با استاد ارتباط داشته باشیم اگر این کار را بکنید کیفیت آموزش هاتون خیلی بالا میره
انتقادات ، پیشنهادات
رابط کاربری آلا خونه
Parsa TsrP
سلام به همه ی آلایی ها. من درخواست دارم که رابط کاربری آلا خونه ارتقا پیدا کنه و شاهد اپلیکیشن آلا خونه هم باشیم و همچنین مرز های بخش های مختلف نوشته مشخص باشند. سپاس اکر موافقید رای مثبت بدید لطفا
انتقادات ، پیشنهادات
کمی انتقاد
D
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست.... 1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست. این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه.... 2- آپدیت راه ابریشم: راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.) 3- گزینه دانلود؟ چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست. 4- رفع اشکال ها خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه 5- آلاخونه آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بپرسم چرا دیگه بقیه ی فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن دو هفته شده هیچی فیلم و جزوه ای آپلود نکردید و یه تعداد زیادی از فیلم ها هم که آپلود کردید مشکل دارن و باز نمیشن. الآن دانش آموزانی که برای کنکور با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن.
انتقادات ، پیشنهادات
مدرسه کنکور ایران
محمد جلیلوندم
سلام میخواستم بدونم چرا بقیه فیلم ها و جزوات مدرسه کنکور ایران رو نمیزارید؟ الآن نزدیک دو هفته شده که هیچ فیلم و جزوه ای رو آپلود نکردید و دانش آموزانی که با آلا پیش میرن به شدت عقب افتادن. خواهش میکنم هر چه سریع تر بقیه فیلم ها و جزوات رو هم آپلود کنید.
انتقادات ، پیشنهادات
انتقاد و پیشنهاد برای ریاضیات تجربی راه ابریشم
milad havazyariM
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟ بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟ دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @Arshia-Yazdian @sohrab @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
انتقادات ، پیشنهادات
آموزش صفر تا صد زیست مخصوص المپیاد
0
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
انتقادات ، پیشنهادات
کمک
خواجه نصیر الدینخ
سلام من هرکار میکنم نمیتونم تو سایت پیام بزارم توی راهنمای الا هم رفتم ولی بهم کمکی نکرد حالا چیکار کنم تا درست بشه
انتقادات ، پیشنهادات
دسته تفننی
حسین کاظمی 0ح
سلام خسته نباشید امکانش هست که یه دسته تفننی هم برای آلا خونه اضافه کنید ؟ چون توی بخش بحث آزاد گم میشن معمولا این مضوعات مثل تست های غیر درسی که جنبه سرگمی دارن ( مثل تست هوش ها )
انتقادات ، پیشنهادات

**اردو نوروزی 97**

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده انتقادات ، پیشنهادات
37 دیدگاه‌ها 10 کاربران 3.0k بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • rostamiR rostami

sohrab در **اردو نوروزی 97** گفته است:

همایش جدا وجود نداره!

• فیلم نظرات و برگه نظر سنجی شما همه هست ☺

جناب پارسال که وجود داشت و نیازی هم به فیلم نیست خودمون هستیم و نظرات مون رو هم بیارید. خوب معلومه که شما میرید نظرای مثبت پخش میکنید. و از مسئولین آلا همچین رفتارایی واقعا بعیده!! شما شعارتون عدالت هستش بعد تحمل انتقاد ندارید؟! شما آقای ابوذرخانی هستین؟ اگه بله که جناب شما خودتون دو ردیف جلو ما بودین داشتین همایش ها رو ضبط میکردین!! بعدشم ما خودمون تو اردو بودیم دیدیم نشونه ش هم اینکه عکس بنده تو چند تا از تبلیغای اردو هست0_1517861954087_photo_2018-02-05_23-48-52.jpg

sohrabS آفلاین
    sohrabS آفلاین
    sohrab
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

rostami مگه گفتیم شما نبودی تو اردو؟!

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

rostamiR 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • sohrabS sohrab

rostamiR آفلاین
      rostamiR آفلاین
      rostami

بنده بودم و قبول دارم با قیمت 1400 مناسبه نسبتا ولی 1900 زیاده. آقای داداشی هم بله بودن ولی برنامه ریزی انجام نشدکه
      ! ی برنامه رو برای همه اجرا کردن

sohrabS 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • rostamiR rostami

بنده بودم و قبول دارم با قیمت 1400 مناسبه نسبتا ولی 1900 زیاده. آقای داداشی هم بله بودن ولی برنامه ریزی انجام نشدکه

sohrabS آفلاین
        sohrabS آفلاین
        sohrab
        مدیر

rostami در **اردو نوروزی 97** گفته است:

با هر کس فردی صحبت می کردن و برنامه رو تغییر میدادن.
        یه چیزی نرمه بعد شخصی سازی میشه مثلا به فلانی میگن آقا تو تست این مبحث بیشتر بزن تو کمتر بزن یا اصلا تو حذف کن این مبحث رو.

0
        • sohrabS sohrab

یه چیزی نرمه بعد شخصی سازی میشه مثلا به فلانی میگن آقا تو تست این مبحث بیشتر بزن تو کمتر بزن یا اصلا تو حذف کن این مبحث رو.

rostamiR آفلاین
          rostamiR آفلاین
          rostami

ما که ندیدیم همچین چیزی رو! گفته بودن که اینطوره ولی عملی نشد و نظارت چندانی اصن روی برنامه نبود

sohrabS 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • rostamiR rostami

ما که ندیدیم همچین چیزی رو! گفته بودن که اینطوره ولی عملی نشد و نظارت چندانی اصن روی برنامه نبود

sohrabS آفلاین
            sohrabS آفلاین
            sohrab
            مدیر

😳 😳

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • sabatjS sabatj

پارسال شرکت کردید ؟
              چجوری بود ؟
              میشه توضیح بیشتر بدید ؟
              مثلا اینکه چیکار میکردید ؟ جوش چجوری بود ؟ بچه ها درس خون بودن نبودن و .....

Hood_CoolH آفلاین
              Hood_CoolH آفلاین
              Hood_Cool
              دانش آموزان آلاء

sabatj
              سلام
              برای اولین بار بود که میخواستم در اردوهای کنکوری یابورس های مطالعاتی شرکت کنم و از آنجایی که وسواسیت هایی نظیر شما داشتم؛ لذا با تحقیق زیادی دست به عمل شدم و راجع به اردو اعم از دانش آموزان سال قبل و مسئولان اردو سوالات نظیر شما پرسیدم.
              از اطمینان قبلی که نسبت به مجموعه آلا و اعتماد به آنها نسبت به فراهم آوری عدالت اجتماعی داشتم؛ در اردو شرکت کردم و نهایتاً در آنجا حضور پیدا کردم. تلاش‌های بسیاری شد تا اردو به بهترین نحو ممکن که قول داده بودند شکل گیرد؛ ولی خب مشکلاتی جزئی (و البته کلی برای کسانی که به ماهیت اصلی اردو توجه نمی کنند. چه بسا از این مشکلات ریز غیر قابل پیش بینی در هر کاری وجود دارد).
              بجز فضای علمی خوب؛ بیشتر جو اجتماعی؛ برخوردی و مشاوره های عالی با افراد موفق در هر زمینه‌ای، برای من جالب انگیز بود.
              اگر واقعاً یه چیزی ته دلتون میگه که خوبه و به دردتون میخوره، زیاد به نظرات مخرب اهمیت ندهید. چرا که هیچ کاری بدون نقص نیست.
              لذا با های لایت کردن مشکلات کارهای بزرگ نمیتونین ارزش اون کار رو پایین بیارین.
              خلاصه اینکه خیلی راضی بودم و اگر قرار بود دوباره شرکت کنم، بی شک و تردید شرکت می‌کردم، چرا که در روحیه ی بنده بسیار موثر واقع شد و نتیجه مطلوب هم گرفتم.
              موفق باشید.
              🌹

sabatjS sohrabS 2 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Hood_CoolH Hood_Cool

sabatj
                سلام
                برای اولین بار بود که میخواستم در اردوهای کنکوری یابورس های مطالعاتی شرکت کنم و از آنجایی که وسواسیت هایی نظیر شما داشتم؛ لذا با تحقیق زیادی دست به عمل شدم و راجع به اردو اعم از دانش آموزان سال قبل و مسئولان اردو سوالات نظیر شما پرسیدم.
                از اطمینان قبلی که نسبت به مجموعه آلا و اعتماد به آنها نسبت به فراهم آوری عدالت اجتماعی داشتم؛ در اردو شرکت کردم و نهایتاً در آنجا حضور پیدا کردم. تلاش‌های بسیاری شد تا اردو به بهترین نحو ممکن که قول داده بودند شکل گیرد؛ ولی خب مشکلاتی جزئی (و البته کلی برای کسانی که به ماهیت اصلی اردو توجه نمی کنند. چه بسا از این مشکلات ریز غیر قابل پیش بینی در هر کاری وجود دارد).
                بجز فضای علمی خوب؛ بیشتر جو اجتماعی؛ برخوردی و مشاوره های عالی با افراد موفق در هر زمینه‌ای، برای من جالب انگیز بود.
                اگر واقعاً یه چیزی ته دلتون میگه که خوبه و به دردتون میخوره، زیاد به نظرات مخرب اهمیت ندهید. چرا که هیچ کاری بدون نقص نیست.
                خلاصه اینکه خیلی راضی بودم و اگر قرار بود دوباره شرکت کنم، بی شک و تردید شرکت می‌کردم، چرا که در روحیه ی بنده بسیار موثر واقع شد و نتیجه مطلوب هم گرفتم.
                موفق باشید.
                🌹

sabatjS آفلاین
                sabatjS آفلاین
                sabatj

Hood_Cool
                سلام ممنون که اهمیت دادید
                شما امسال دانشجو هستید ؟ یا برای کنکور 97 خودتون رو اماده میکنید ؟

خدا با من است 3>

sohrabS Hood_CoolH 2 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • Hood_CoolH Hood_Cool

sabatj
                  سلام
                  موفق باشید.
                  🌹

sohrabS آفلاین
                  sohrabS آفلاین
                  sohrab
                  مدیر

Hood_Cool خوشحالم که اردوی پارسال براتون مفید بود

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • sabatjS sabatj

Hood_Cool

sohrabS آفلاین
                    sohrabS آفلاین
                    sohrab
                    مدیر

sabatj در **اردو نوروزی 97** گفته است:

Hood_Cool

تا جایی که یادمه کنکوری بودن یعنی الان باید دانشجو باشن، البته اگه اشتباه نکنم.
                    -- امسال اردوطلایی فقط برای کنکوری هاست

sabatjS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • sohrabS sohrab

sabatj در **اردو نوروزی 97** گفته است:

Hood_Cool

تا جایی که یادمه کنکوری بودن یعنی الان باید دانشجو باشن، البته اگه اشتباه نکنم.
                      -- امسال اردوطلایی فقط برای کنکوری هاست

sabatjS آفلاین
                      sabatjS آفلاین
                      sabatj
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sabatj انجام شده

sohrab
                      منم دوست دارم ثبت نام کنم ولی واقعا میترسم از ریسکش
                      یه بار برای مدرسه رو ثبت نام کردم بچه ها اصصصصصصلااااا درس نمیخوندن
                      من تو خونه خیلی خوب میخونم
                      اگر جو درس خون نباشه کلافه میشم و بدتر از اون راه برگشتی نیست
                      ای کاش میشد یه روز امتحانی میموندیم ببینیم چ جوریه

خدا با من است 3>

0
                      • sabatjS sabatj

Hood_Cool

Hood_CoolH آفلاین
                        Hood_CoolH آفلاین
                        Hood_Cool
                        دانش آموزان آلاء

sabatj
                        بله بنده ورودی ۹۶ مهندسی برق دانشگاه شهید رجایی تهران شدم.

sabatjS M.anM P 3 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • Hood_CoolH Hood_Cool

sabatj

sabatjS آفلاین
                          sabatjS آفلاین
                          sabatj

Hood_Cool
                          تبریک میگم موفق باشید

خدا با من است 3>

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Hood_CoolH Hood_Cool

sabatj

M.anM آفلاین
                            M.anM آفلاین
                            M.an
                            مدیر

Hood_Cool در **اردو نوروزی 97** گفته است:

sabatj

چه خوب موفق باشین

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • B آفلاین
                              B آفلاین
                              Brilliant

ببخشید که دخالت می کنم من اردو نبودم اصلا پارسال تابستون با آلا آشنا شدم اما خب فکر می کنم اینقدر خوبی وصداقت وعدالت از آلا دیدیم که شکی درش نباشه حالا اگر هم انتقادی باشه میشه با کمال احترام بیان کرد
                              من تا حالا اردو وهمایش نرفتم اما خب بنظرم این قیمت با توجه به خدمات زیاد هم نیست اما درمورد اینکه گفته بودید برنامه ریزی ندید خب شاید درمورد شما این طور بوده منظورم اینه مشاور یه طرف دانش اموز یه طرف باید دانش اموز بخواد وبگه که برنامه با شرایطش جور نیست ونیاز به تغییر داره بازم میگم من اطلاعی ندارم ومتخصص هم نیستم اما تنها چیزی که میدونم اینه که لحن وگفتار وصحبت چه موقع انتقاد چه موقع دفاع باید مودبانه باشه واحترام حفظ شه امیدوارم که کمی دوستانه تر با هم برخورد کنیدهمون طور که تا الان رفتار وبرخوردتون سنجیده بود.با ارزوی موفقیت برای همه

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • P p30gam3r

سلام
                                منم پارسال سال سوم بودم و اومدم
                                از مشاوره زیاد راضی نبودیم
                                میتونستیم خیلی بهتر کار کنیم. فقط روی امتحان نهایی تاکید شد برای ما نه روی کنکوری خوندن
                                خیلی وقتا مشاور میذاشت میرفت بچه ها شروع میکردن صحبت کردن و وقت اونا که درس میخوندن ضایع میشد
                                البته میگم، شرایط پیش دانشگاهیا رو در این مورد نمیدونم چون اتاق ما جدا بود
                                و اینکه شام دیر میدادین ، ساعت 11 شام آماده میشد و ما باید نیم ساعت بعد با شکم پر میخوابیدیم که اصن روی صبحانه مون هم تاثیر میذاشت.
                                خیلی از کلاسایی که قرار بود برگزار شه و قولش داده شده بود مثل زیست و دینی و ... برگزار نشد و فقط کلاس فیزیک طلوعی برگزار شد( البته همایش عربی و شیمی هم بود ولی من واسه کلاس هاتون میگم )

چیز خاص دیگه ای به ذهنم نمیرسه ولی نکته های مثبت هم خیلی زیاد بودن
                                بجز شام که دیر آماده میشد همه چی به موقع بود.
                                6 صبح پا شدن خیلی خوب بود.
                                ولی همین که ۶ صبح باید پا میشدم دیر شام خوردن رو بدتر میکرد. اشتهای صبحانه رو هم کم میکرد و بعدش روی کل روز تاثیر میذاشت.
                                حاج آقا و بقیه خیلی زحمت میکشیدن. بعد از آخرین نفر میخوابیدن و قبل از اولین نفر بیدار میشدن.
                                شبا سخنرانی خوبی داشیتم تو مسجد.
                                فضا خیلی دوستانه بود.
                                دعوت از رتبه یک خیلی عالی بود. و چند تا هم تک رقمی توی بچه ها بودن که میتونستیم سوالامونو ازشون بپرسیم. این خیلی خوب بود.
                                همایش ها مخصوصا آقاجانی خیلی خوب بود. من کلاس آقای طلوعی شرکت نکردم ولی میدونم که خیلی خوب بوده چون فیلماشونم همینطوره.
                                تفریحای خوبی انتخاب شده بود مثل پینت بال و سینما.
                                وکسایی که میخواستن میتونستن تفریح نرن و بشینن درس بخونن تو یه گوشه مسجد. این که فضا برای درس خوندن توی شب وجود داشت هم خیلی خوب بود.
                                و کلا برای کسی که میخواست واقعا میشد روزی حداقل 12 ساعت بخونه که این از همه مهمتر بود فک میکنم.

M آفلاین
                                M آفلاین
                                mohadeseh.m.m

p30gam3r چند روزه بود اردو من خبر ندارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • sabatjS sabatj

sohrab
                                  منم دوست دارم ثبت نام کنم ولی واقعا میترسم از ریسکش
                                  یه بار برای مدرسه رو ثبت نام کردم بچه ها اصصصصصصلااااا درس نمیخوندن
                                  من تو خونه خیلی خوب میخونم
                                  اگر جو درس خون نباشه کلافه میشم و بدتر از اون راه برگشتی نیست
                                  ای کاش میشد یه روز امتحانی میموندیم ببینیم چ جوریه

rostamiR آفلاین
                                  rostamiR آفلاین
                                  rostami
                                  این پست پاک شده!
                                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • rostamiR آفلاین
                                    rostamiR آفلاین
                                    rostami

sabatj
                                    ببنیدی بنده انتقاد هایی به اردوی امسال دارم ولی اگر فضا و جو اردو براتون مهمه باید بهتون بگم که جو اردو واقعا درس خونن و همه میخونن این خودش خیلی عالیه فقط امسال ی مقداری هزینه ها رو بردن بالا و بنده هم صحبتم این بود که این قیمت اصن آلایی نیست و خیلی بالاس. امسال یک سری خدماتی هم در نظر گرفتن که متاسفانه راه انتخابی نزاشتن براتون اجباریه، مثلا همایش های تخته خاک جزو اردو وهیچ گزینه ای نیست که بگید بنده اینو نمیخوام و هززینه ش رو کسر کنن! مثلا بنده به هیچکدوم از همایش های زیر احتیاجی ندارم همچنین بعضی از تفریحات هم که دوس نداشته باشید هم بازم باید هزینه ش رو بدین، بعنوان مثال پارسال که من رفتم چون فوتسال دوست نداشتم نرفتم اما در واقع هزینه اون تفریحات همشون پرداخت شده؛ در کل حرفم اینه انتخابی براتون نزاشتن و آدم احساس بدی بهش دست میده هزینه برای چیزی پرداخت کنه که استفاده ای براش نداره0_1518676048155_ordoo.JPG

@zahra-m1999 دقیقا بنده پارسال فقط به اعتبار آلا بود که تصمیم گرفتم تو اردو شرکت کنم و بد هم نبود و بقول دوست مون هیچ کاری بی نقص نیست؛ اما امسال وقتی که قیمت 1900 رو دیدم واقعا اولین چیزی که به ذهنم رسید اینه که این قیمت از آلا بعیده!! و الان با تخفیف(گویا تا پایان این هفته وجود داره ) هم نزدیک 1700 هزینه اردو هست که باز هم زیاده و به مسئولین آلا که سعی شون در اجرای عدالت آموزشی هست نمیخوره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • ص آفلاین
                                      ص آفلاین
                                      صالحی
                                      دانش آموزان آلاء

سلام ممکنه منو راهنمایی کنید . من خیلی قوی نخوندم دوماه مداوم خوندم یک سری مطالب رو تا آبان بعدش با مشکلاتی روبرو شدم که نتونستم بخونم تا الان . ولی میخوام باز استارت بزنم آیا بنظرتون این اردو به درد من میخوره ؟ من هیچ ازمونی هم شرکت نکردم اصلا و اینکه چند تا درس خاص مد نظرمه که بخونم . اگر راهنماییم کنید ممنون میشم .
                                      واینکه این هزینه خیییلی بالاست واقعا امکان داره کمتر بشه ؟ واقعا این قیمت آلایی نیست
                                      فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء خیرین-کوچک-دریا-دل
                                      ادمین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Hood_CoolH Hood_Cool

sabatj

P آفلاین
                                        P آفلاین
                                        p30gam3r

Hood_Cool

ماشالله
                                        من مهدی ام
                                        همون که تو راه برگشت از استخر ( شایدم پینت بال ) توی اتوبوس باهم حرف زدیم ، راجع به سال قبلت گفتی
                                        خوشحال شدم که شنیدم

@mohadeseh-m-m

10 روزه بود
                                        دوم تا 12ام

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • Mostafa_psyM آفلاین
                                          Mostafa_psyM آفلاین
                                          Mostafa_psy

سلام من میخواستم تو این اردو ثبتنام کنم باید چیکار کنم؟؟کسی بهم زنگ نمیزنه سوالامو ازش بپرسم؟؟

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه