کنکور
-
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا -
وکمتراز یک ماه دیگه سالگرد یکی از بدتر روزهای زندگیم هست ی سوگ بزرگ
و مجددا حال روحیم افتضاح ریخته بهم و تمام وجودم شده استرس -
سلام
خسته نباشید
مشاوره دارم
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
@تجربیا
@ریاضیا@Mery-Sh سلام
به نظرم تا می تونید به هر نحوی که شده استرس رو از خودتون دور کنید چون خیلی تاثیر بدی روی عملکرد جسم و روان داره ودر دراز مدت می تونه باعث بیماری های مزمن و خطرناک مثل IBS بشه ، به علاوه در عملکرد شما از نظر درسی هم تاثیر داره .
اگر دچار استرس خیلی شدید هستید می تونید به پزشک مراجعه کنید خیلی می تونه کمکتون کنه و دارو هایی که میده خیلی در کنترل استرس موثر هست
سعی کنید افکار منفی رو از خودتون دور کنید و محیط مطالعه تون رو به یه جای آرامش بخش تبدیل کنید مثلا چند تا گلدون گل بزارید توی اتاقتون و در محیطی پر از نور طبیعی و هوای تازه مطالعه کنید
من خودم شرایط شما رو تجربه کردم و با همین چند تا کار ساده خیلی حالم بهتر شد و نتیجه خیلی بهتری هم گرفتم -
@Mery-Sh سلام
به نظرم تا می تونید به هر نحوی که شده استرس رو از خودتون دور کنید چون خیلی تاثیر بدی روی عملکرد جسم و روان داره ودر دراز مدت می تونه باعث بیماری های مزمن و خطرناک مثل IBS بشه ، به علاوه در عملکرد شما از نظر درسی هم تاثیر داره .
اگر دچار استرس خیلی شدید هستید می تونید به پزشک مراجعه کنید خیلی می تونه کمکتون کنه و دارو هایی که میده خیلی در کنترل استرس موثر هست
سعی کنید افکار منفی رو از خودتون دور کنید و محیط مطالعه تون رو به یه جای آرامش بخش تبدیل کنید مثلا چند تا گلدون گل بزارید توی اتاقتون و در محیطی پر از نور طبیعی و هوای تازه مطالعه کنید
من خودم شرایط شما رو تجربه کردم و با همین چند تا کار ساده خیلی حالم بهتر شد و نتیجه خیلی بهتری هم گرفتم@_-Parisa_ آره به گل حتما توجه میکنم
تحت نظر دکتر هستم الان سه سال میشه قرص اعصاب میخورم
ممنون از نظرتون
حتما کارایی ک گفتید انجام میدم -
@_-Parisa_ آره به گل حتما توجه میکنم
تحت نظر دکتر هستم الان سه سال میشه قرص اعصاب میخورم
ممنون از نظرتون
حتما کارایی ک گفتید انجام میدم@Mery-Sh خواهش می کنم
انشالله موفق باشید و به هدفی که دارید برسید -
@Mery-Sh خواهش می کنم
انشالله موفق باشید و به هدفی که دارید برسید@_-Parisa_ ممنونم از شما
همچنین -
سلام
خسته نباشید
مشاوره دارم
@تجربیا
@ریاضیا@Mery-Sh ببین وقتی داری کاری که دوست داری رو انجام میدی اصلا استرس نمیگیری درسته؟
به درس خوندنت مثل تکلیف نگاه نکن شرایط تو رو مجبور به مطالعه نکرده به خودت بگو که این خواست من هست و از مسیرش لذت میبرم من سوادمو بالا میبرم و پیشرفت میکنم واقعا مهم نیست درنهایت چی بگیرم
به نتیجه فکر نکن وقتی پای کتاب نشستی نگو اگه آزمون دادمو درصدم پایین شد چی چون اینجوری زمینه احمال کاری هم برای خودت فراهم میکنی ذهن انسان باهوش و تنبله حاضره ساعت ها به آینده دور و احتمالات نادر فکر کنه بجای این که روی کار متمرکز بشه
پس نذار ذهنت گولت بزنه
کنکور یه دوی ماراتانه نمیتونی یک ماه به خودت استرس بدی تا از ترس درس بخونی بعد دیگه استراحت کنی بحث چند ساله پس اصلا از استرس برای محرک استفاده نکن چون همین الانم توی دامش افتادی فقط نتیجه و شرایط رو فراموش کن اگه شیمی میخونی فکر و ذکرت اون اتم ها و ترکیب ها باشه نه این که فردا اگه از این مبحث سوال اومد باهاش چه کنم -
@Mery-Sh ببین وقتی داری کاری که دوست داری رو انجام میدی اصلا استرس نمیگیری درسته؟
به درس خوندنت مثل تکلیف نگاه نکن شرایط تو رو مجبور به مطالعه نکرده به خودت بگو که این خواست من هست و از مسیرش لذت میبرم من سوادمو بالا میبرم و پیشرفت میکنم واقعا مهم نیست درنهایت چی بگیرم
به نتیجه فکر نکن وقتی پای کتاب نشستی نگو اگه آزمون دادمو درصدم پایین شد چی چون اینجوری زمینه احمال کاری هم برای خودت فراهم میکنی ذهن انسان باهوش و تنبله حاضره ساعت ها به آینده دور و احتمالات نادر فکر کنه بجای این که روی کار متمرکز بشه
پس نذار ذهنت گولت بزنه
کنکور یه دوی ماراتانه نمیتونی یک ماه به خودت استرس بدی تا از ترس درس بخونی بعد دیگه استراحت کنی بحث چند ساله پس اصلا از استرس برای محرک استفاده نکن چون همین الانم توی دامش افتادی فقط نتیجه و شرایط رو فراموش کن اگه شیمی میخونی فکر و ذکرت اون اتم ها و ترکیب ها باشه نه این که فردا اگه از این مبحث سوال اومد باهاش چه کنمLast waltz
چه جملات آشنایی -
@Mery-Sh ببین وقتی داری کاری که دوست داری رو انجام میدی اصلا استرس نمیگیری درسته؟
پس نذار ذهنت گولت بزنه
کنکور یه دوی ماراتانه نمیتونی یک ماه به خودت استرس بدی تا از ترس درس بخونی بعد دیگه استراحت کنی بحث چند ساله پس اصلا از استرس برای محرک استفاده نکن چون همین الانم توی دامش افتادی فقط نتیجه و شرایط رو فراموش کن اگه شیمی میخونی فکر و ذکرت اون اتم ها و ترکیب ها باشه نه این که فردا اگه از این مبحث سوال اومد باهاش چه کنمLast waltz ممنون از حرفاتون
تمام تلاشم میکنم به همین سمت حرکت کنم
مچکرم -
Last waltz
چه جملات آشنایی@Sally راحت شدیا:)
-
Last waltz ممنون از حرفاتون
تمام تلاشم میکنم به همین سمت حرکت کنم
مچکرم@Mery-Sh کاری نکردم گلم آفرین
-
@Sally راحت شدیا:)
Last waltz
اینا جملاتی بود که مامانت بهم گفته بود
دوی ماراتن ... -
Last waltz
اینا جملاتی بود که مامانت بهم گفته بود
دوی ماراتن ...@Sally ببین خانوادگی مشاوریم
میرم روان پزشک میشم
-
@Sally ببین خانوادگی مشاوریم
میرم روان پزشک میشم
Last waltz
اوکی•-•
-
Last waltz
اوکی•-•
@Sally وایییی کوشولو
-
@Sally وایییی کوشولو
Last waltz
یه ۱۶ ساله بهم گفت کوشولو
نایس -
Last waltz
یه ۱۶ ساله بهم گفت کوشولو
نایس@Sally عزیزم من رسما یه هفته است شونزده سالمه معلومه که میتونم بهت بگم کوشولووو
-
@Sally عزیزم من رسما یه هفته است شونزده سالمه معلومه که میتونم بهت بگم کوشولووو
Last waltz
زود بخواب که فردا خواب نمونی مدرسه داری -
Last waltz
زود بخواب که فردا خواب نمونی مدرسه داری@Sally نه مشاور گفت خیلی میخوابی ساعت یازده بخواب
تکالیف زبانم یادم رفت اینقدر که این زیست مسخره طول کشید کار و بارش
-
پس نذار ذهنت گولت بزنه
کنکور یه دوی ماراتانه نمیتونی یک ماه به خودت استرس بدی تا از ترس درس بخونی بعد دیگه استراحت کنی بحث چند ساله پس اصلا از استرس برای محرک استفاده نکن چون همین الانم توی دامش افتادی فقط نتیجه و شرایط رو فراموش کن اگه شیمی میخونی فکر و ذکرت اون اتم ها و ترکیب ها باشه نه این که فردا اگه از این مبحث سوال اومد باهاش چه کنمLast waltz در کنکور گفته است:
به نتیجه فکر نکن وقتی پای کتاب نشستی نگو اگه آزمون دادمو درصدم پایین شد چی چون اینجوری زمینه اهمال کاری هم برای خودت فراهم میکنی ذهن انسان باهوش و تنبله حاضره ساعت ها به آینده دور و احتمالات نادر فکر کنه بجای این که روی کار متمرکز بشه
پس نذار ذهنت گولت بزنه
کنکور یه دوی ماراتانه نمیتونی یک ماه به خودت استرس بدی تا از ترس درس بخونی بعد دیگه استراحت کنی بحث چند ساله پس اصلا از استرس برای محرک استفاده نکن چون همین الانم توی دامش افتادی فقط نتیجه و شرایط رو فراموش کن اگه شیمی میخونی فکر و ذکرت اون اتم ها و ترکیب ها باشه نه این که فردا اگه از این مبحث سوال اومد باهاش چه کنم