سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
کنکور
-
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا -
وکمتراز یک ماه دیگه سالگرد یکی از بدتر روزهای زندگیم هست ی سوگ بزرگ
و مجددا حال روحیم افتضاح ریخته بهم و تمام وجودم شده استرس -
Mery.Sh سلام
به نظرم تا می تونید به هر نحوی که شده استرس رو از خودتون دور کنید چون خیلی تاثیر بدی روی عملکرد جسم و روان داره ودر دراز مدت می تونه باعث بیماری های مزمن و خطرناک مثل IBS بشه ، به علاوه در عملکرد شما از نظر درسی هم تاثیر داره .
اگر دچار استرس خیلی شدید هستید می تونید به پزشک مراجعه کنید خیلی می تونه کمکتون کنه و دارو هایی که میده خیلی در کنترل استرس موثر هست
سعی کنید افکار منفی رو از خودتون دور کنید و محیط مطالعه تون رو به یه جای آرامش بخش تبدیل کنید مثلا چند تا گلدون گل بزارید توی اتاقتون و در محیطی پر از نور طبیعی و هوای تازه مطالعه کنید
من خودم شرایط شما رو تجربه کردم و با همین چند تا کار ساده خیلی حالم بهتر شد و نتیجه خیلی بهتری هم گرفتم -
_..Parisa_ آره به گل حتما توجه میکنم
تحت نظر دکتر هستم الان سه سال میشه قرص اعصاب میخورم
ممنون از نظرتون
حتما کارایی ک گفتید انجام میدم -
Mery.Sh خواهش می کنم
انشالله موفق باشید و به هدفی که دارید برسید -
_..Parisa_ ممنونم از شما
همچنین -
Mery.Sh ببین وقتی داری کاری که دوست داری رو انجام میدی اصلا استرس نمیگیری درسته؟
به درس خوندنت مثل تکلیف نگاه نکن شرایط تو رو مجبور به مطالعه نکرده به خودت بگو که این خواست من هست و از مسیرش لذت میبرم من سوادمو بالا میبرم و پیشرفت میکنم واقعا مهم نیست درنهایت چی بگیرم
به نتیجه فکر نکن وقتی پای کتاب نشستی نگو اگه آزمون دادمو درصدم پایین شد چی چون اینجوری زمینه احمال کاری هم برای خودت فراهم میکنی ذهن انسان باهوش و تنبله حاضره ساعت ها به آینده دور و احتمالات نادر فکر کنه بجای این که روی کار متمرکز بشه
پس نذار ذهنت گولت بزنه
کنکور یه دوی ماراتانه نمیتونی یک ماه به خودت استرس بدی تا از ترس درس بخونی بعد دیگه استراحت کنی بحث چند ساله پس اصلا از استرس برای محرک استفاده نکن چون همین الانم توی دامش افتادی فقط نتیجه و شرایط رو فراموش کن اگه شیمی میخونی فکر و ذکرت اون اتم ها و ترکیب ها باشه نه این که فردا اگه از این مبحث سوال اومد باهاش چه کنم -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Last waltz on آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
Last waltz
چه جملات آشنایی -
Last waltz ممنون از حرفاتون
تمام تلاشم میکنم به همین سمت حرکت کنم
مچکرم -
@Sally راحت شدیا:)
-
Mery.Sh کاری نکردم گلم آفرین
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Last waltz on آخرین ویرایش توسط آناناس انجام شده
Last waltz
اینا جملاتی بود که مامانت بهم گفته بود
دوی ماراتن ... -
@Sally ببین خانوادگی مشاوریم میرم روان پزشک میشم
-
Last waltz
اوکی•-• -
@Sally وایییی کوشولو
-
Last waltz
یه ۱۶ ساله بهم گفت کوشولو
نایس -
@Sally عزیزم من رسما یه هفته است شونزده سالمه معلومه که میتونم بهت بگم کوشولووو
-
Last waltz
زود بخواب که فردا خواب نمونی مدرسه داری -
@Sally نه مشاور گفت خیلی میخوابی ساعت یازده بخواب تکالیف زبانم یادم رفت اینقدر که این زیست مسخره طول کشید کار و بارش
-
Last waltz در کنکور گفته است:
Mery.Sh ببین وقتی داری کاری که دوست داری رو انجام میدی اصلا استرس نمیگیری درسته؟
به درس خوندنت مثل تکلیف نگاه نکن شرایط تو رو مجبور به مطالعه نکرده به خودت بگو که این خواست من هست و از مسیرش لذت میبرم من سوادمو بالا میبرم و پیشرفت میکنم واقعا مهم نیست درنهایت چی بگیرم
به نتیجه فکر نکن وقتی پای کتاب نشستی نگو اگه آزمون دادمو درصدم پایین شد چی چون اینجوری زمینه اهمال کاری هم برای خودت فراهم میکنی ذهن انسان باهوش و تنبله حاضره ساعت ها به آینده دور و احتمالات نادر فکر کنه بجای این که روی کار متمرکز بشه
پس نذار ذهنت گولت بزنه
کنکور یه دوی ماراتانه نمیتونی یک ماه به خودت استرس بدی تا از ترس درس بخونی بعد دیگه استراحت کنی بحث چند ساله پس اصلا از استرس برای محرک استفاده نکن چون همین الانم توی دامش افتادی فقط نتیجه و شرایط رو فراموش کن اگه شیمی میخونی فکر و ذکرت اون اتم ها و ترکیب ها باشه نه این که فردا اگه از این مبحث سوال اومد باهاش چه کنم