هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Miss-Joker
ای بابا شرمنده کردیکاریه که برمیاد
بعد جبران کن -
Hako آره
خیلیییی زیاد
من اولین باری که شروع کردم به آهنگ نوشتن زمانی بود که اومدم اینجا
پاییز 99
چون نمیشه زیاد رک حرف زد سعی کردم آهنگ بنویسم
با آهنگای اموبند و بردیا شروع کردم بعد هی گسترش پیدا کرد
الان لذت میبرم تو زندگی واقعی هم یه سری حالتامو با شعر بیان میکنم -
@f-nalist
حالا همین می رسونند تولید انبوه
️
-
Hako خب پس منم خلاصه میگم
اوتاکو بودن یعنی هر مزخرفی که با برچسب انیمه و مانگا(تو ایران فقط انیمه و مانگا، ولی تو خارج شامل گیم و کاسپلی و ... هم میشه) وجود داره رو تماشا میکنی یا میخونی
چرا؟ چون n نفر دیگه هم اونو دیدن
البته خیلی چیزای دیگه هم هست که بنظرم خودتون باید به این نتیجه برسین -
@Sally
من ده میلیون دلار و میگیرم بعد میرم یکم عشق و حال میکنم خداحافظیامو میکنم دل کندما میکنم چون میدونم این بالاخهر یه روز اتفاق می افته
بعدش کارت اهدای عضو مو میگرفتم با مابقی پول زندگی ادمای دیگه رو نجات میدادم -
بد گند زدم
اقا من یه چنل غیبت دارم بعد توی این عکس معلممو فرسستادم رو موهاش کات زدم نوشتم که فلانی انگار همیشه موهاشو گاو لیس زده-از همون چنلم ارائه رو براش فور زدم -نگو فور واردم برای عموم قابل نمایشه
بعد چت کانالم فعاله دیدم نوشته اره میدم گاوهایی مثل تو صبح قبل کلاس برام لیس میزنن -
Honor is for fools
We believe in something greater than just some bunch of mere words
We believe
We fight
We die -
@Sally
من ده میلیون دلار و میگیرم بعد میرم یکم عشق و حال میکنم خداحافظیامو میکنم دل کندما میکنم چون میدونم این بالاخهر یه روز اتفاق می افته
بعدش کارت اهدای عضو مو میگرفتم با مابقی پول زندگی ادمای دیگه رو نجات میدادمHako
من ترجیح میدم هر روز صبح از طلوع آفتاب لذت ببرم
تلاش کنم ایده بدم و بنظرت هیجان انگیز نیست که آینده خیلی غیرقابل پیش بینیه؟ -
Hako خب پس منم خلاصه میگم
اوتاکو بودن یعنی هر مزخرفی که با برچسب انیمه و مانگا(تو ایران فقط انیمه و مانگا، ولی تو خارج شامل گیم و کاسپلی و ... هم میشه) وجود داره رو تماشا میکنی یا میخونی
چرا؟ چون n نفر دیگه هم اونو دیدن
البته خیلی چیزای دیگه هم هست که بنظرم خودتون باید به این نتیجه برسین -
بد گند زدم
اقا من یه چنل غیبت دارم بعد توی این عکس معلممو فرسستادم رو موهاش کات زدم نوشتم که فلانی انگار همیشه موهاشو گاو لیس زده-از همون چنلم ارائه رو براش فور زدم -نگو فور واردم برای عموم قابل نمایشه
بعد چت کانالم فعاله دیدم نوشته اره میدم گاوهایی مثل تو صبح قبل کلاس برام لیس میزنن -
Hako
تلاش کنم ایده بدم و بنظرت هیجان انگیز نیست که آینده خیلی غیرقابل پیش بینیه؟ -
Hako
تلاش کنم ایده بدم و بنظرت هیجان انگیز نیست که آینده خیلی غیرقابل پیش بینیه؟@Sally
-
بد گند زدم
بعد چت کانالم فعاله دیدم نوشته اره میدم گاوهایی مثل تو صبح قبل کلاس برام لیس میزنن