مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره
-
negwin فکر کنم زلزله زده ها 4 درصد باشه ها !
ببن جالب ترین نکتهش اینه
اون 25 درصد سهمیه ها باید 75 درصد نمره رو بیارن تا بتونن برن وگرنه سهمیهشون به مناطق تعلق میگرفت و حدودا چیزی ک من شنیدم 4 درصداز 25 درصد رو معمولا میتونستن قبول بشه و بقیه صندلی ها میومد تو مناطق ولی الان هرچی صندلی خالی میمونه از اون 25 درصد , تعلق میگیره به 5 درصدی ها -
negwin میدونستم قراره سهمیه تعلق بگیره بهشون ولی نه 15 درصد..........
نگین مرور کردن اینا غیر از بهم ریختن خودمون هیچی نداره نه اونا سهمیه ها رو تغییر میدن نه منو تو سهمیه دار میشیم
همون بهتر بزنیم تو فاز نمیدونیم -
برای زلزله زده ها هم بهترین کار این بود استانشون فقط دانشجوی بومی بگیره !
-
@mr-dentist آره دقیقا
-
-
negwin بهترین کارو میکنی همینطوریشم جز غمگین تریناییم
نخندیم چ کنیم ................ -
negwin فکر کنم زلزله زده ها 4 درصد باشه ها !
ببن جالب ترین نکتهش اینه
اون 25 درصد سهمیه ها باید 75 درصد نمره رو بیارن تا بتونن برن وگرنه سهمیهشون به مناطق تعلق میگرفت و حدودا چیزی ک من شنیدم 4 درصداز 25 درصد رو معمولا میتونستن قبول بشه و بقیه صندلی ها میومد تو مناطق ولی الان هرچی صندلی خالی میمونه از اون 25 درصد , تعلق میگیره به 5 درصدی ها -
4 +5+25 = 34 درصد
66 درصد سه تا منطقه یعنی بخوایم برابر در نظر بگیریم صندلی ها رو میشه هر منطقه 22 درصد
22 درصد برای یه منطقه دو ک حدود 200هزار نفر شرکت کننده داره !یعنی فکر کنم قبول هم بشیم بریم بشینیم میگن دوتا صندلی بود آقازاده ها خسته شدن گفتیم اونا بشینن شما بفرمایید سال بعد بیاید
-
negwin تو منطقه چندی؟
-
negwin تو منطقه چندی؟
sheydadb37 سع
-
یکی نیس بگه یه دانشگاه بزنید مخصوص سهمیه دارا
اون موقع اگه ماها حرفی زدیم -
4 +5+25 = 34 درصد
66 درصد سه تا منطقه یعنی بخوایم برابر در نظر بگیریم صندلی ها رو میشه هر منطقه 22 درصد
22 درصد برای یه منطقه دو ک حدود 200هزار نفر شرکت کننده داره !یعنی فکر کنم قبول هم بشیم بریم بشینیم میگن دوتا صندلی بود آقازاده ها خسته شدن گفتیم اونا بشینن شما بفرمایید سال بعد بیاید
@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
4 +5+25 = 34 درصد
آقا زاده ها که آقا زاده ان درموردشون نمیشه حرف زد
رتبه اشون به آبیاری گیاهان دریایی هم نرسه چون آقازاده ان تو پردیس پزشکی میخونن......... -
4 +5+25 = 34 درصد
@mr-dentist حالا منطقه دو خوبه امکانات داره...منطقه 3 امکانات که صفره قبولی دانشگاه هم که منطقه دو رو بیشتر میگیرن
-
@mr-dentist حالا منطقه دو خوبه امکانات داره...منطقه 3 امکانات که صفره قبولی دانشگاه هم که منطقه دو رو بیشتر میگیرن
sheydadb37 بسلامتی و میمنت..من برم غاز بچرونم
-
sheydadb37 بسلامتی و میمنت..من برم غاز بچرونم
negwin منم منطقه سه هستم
-
@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
4 +5+25 = 34 درصد
آقا زاده ها که آقا زاده ان درموردشون نمیشه حرف زد
رتبه اشون به آبیاری گیاهان دریایی هم نرسه چون آقازاده ان تو پردیس پزشکی میخونن.........RAHIL_28 پسر امام جمعه یکی از شهرها (نام نمیبرم زندان بهم نمیسازه غذاش
) میره خواستگاریه یه خانوم دکتر بابای دختره هم معلومه آدم حسابی بوده میاد میگه من دخترم دکتره تو کی هست آخه دخترمو بهت بدم
این آقا پسرهم ناراحت میشه و از وسسسسسسسسط سال به دستور پدرش میره میشینه پزشکی میخونه و الان دورهی 7 سالهی پزشکیش تموم شدهمیدونم شبیه شوخیه ولی واقعیت داره !
-
RAHIL_28 پسر امام جمعه یکی از شهرها (نام نمیبرم زندان بهم نمیسازه غذاش
) میره خواستگاریه یه خانوم دکتر بابای دختره هم معلومه آدم حسابی بوده میاد میگه من دخترم دکتره تو کی هست آخه دخترمو بهت بدم
این آقا پسرهم ناراحت میشه و از وسسسسسسسسط سال به دستور پدرش میره میشینه پزشکی میخونه و الان دورهی 7 سالهی پزشکیش تموم شدهمیدونم شبیه شوخیه ولی واقعیت داره !