مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره
-
negwin ازدواج نکردن ک بابا :
باباعه دختر نداد بهشون -
باباعه دختر نداد بهشون -
باباعه دختر نداد بهشون@mr-dentist غمت نباشه خودم آستین بالا میزنم براش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@mr-dentist غمت نباشه خودم آستین بالا میزنم براش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
RAHIL_28 در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@mr-dentist غمت نباشه خودم آستین بالا میزنم براش :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نه من خیلی غم دارم :|
-
@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
نخندا تصمیم گرفتم یه مدت غمگین باشم شاید خدا هم نظری به ما کرد خوبه همین غم داشتنتو نگه دار شاید یه جایی بدردمون خورد
-
negwin در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
خدایی شما اون دنیا میگذری ازشون؟
نگین شاید یکی پیدا شد واسه ناراحتی ماهم چاره سازی کرد اره اون موقع میگذرم ازشون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
اون دنیا هم یهو دیدی گفتن سید ها سهمیه دارن همینطوری برن بهشت دو تا خونه مونده سر اون بیاید ببینیم کی ثوابش چقدر ثواب داره , اون دو نفر که بیشتره ثوابشون برن تو اون دوتا خونه
-
اون دنیا هم یهو دیدی گفتن سید ها سهمیه دارن همینطوری برن بهشت دو تا خونه مونده سر اون بیاید ببینیم کی ثوابش چقدر ثواب داره , اون دو نفر که بیشتره ثوابشون برن تو اون دوتا خونه
-
بابا بیخیال این تایپیک شید.
کاری از دست من و شما بر نمیاد مگر اینکه تو همون سهمیه منطقه خودمون رتبه خوب بیاریم.
این بحثا رو بذارید برا بعد کنکورتون.این پست پاک شده! -
کاری از دست من و شما بر نمیاد مگر اینکه تو همون سهمیه منطقه خودمون رتبه خوب بیاریم.
این بحثا رو بذارید برا بعد کنکورتون.@soheil95s95 در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
آقا صاحب تاپیکک هستا همینجا
-
این بحثا رو بذارید برا بعد کنکورتون. -
من که میدونم این سهمیه ها هم تقصیر آمریکاست اگه تحریم ها رو برداره صندلی وارد میکنیم دیگه به مشکل نمیخوریم برای صندلی داخل دانشگاه