مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره
-
negwin فکر کنم زلزله زده ها 4 درصد باشه ها !
ببن جالب ترین نکتهش اینه
اون 25 درصد سهمیه ها باید 75 درصد نمره رو بیارن تا بتونن برن وگرنه سهمیهشون به مناطق تعلق میگرفت و حدودا چیزی ک من شنیدم 4 درصداز 25 درصد رو معمولا میتونستن قبول بشه و بقیه صندلی ها میومد تو مناطق ولی الان هرچی صندلی خالی میمونه از اون 25 درصد , تعلق میگیره به 5 درصدی ها -
4 +5+25 = 34 درصد
66 درصد سه تا منطقه یعنی بخوایم برابر در نظر بگیریم صندلی ها رو میشه هر منطقه 22 درصد
22 درصد برای یه منطقه دو ک حدود 200هزار نفر شرکت کننده داره ! 😂😂یعنی فکر کنم قبول هم بشیم بریم بشینیم میگن دوتا صندلی بود آقازاده ها خسته شدن گفتیم اونا بشینن شما بفرمایید سال بعد بیاید 😂😂 -
negwin تو منطقه چندی؟
-
negwin تو منطقه چندی؟
sheydadb37 سع
-
یکی نیس بگه یه دانشگاه بزنید مخصوص سهمیه دارا
اون موقع اگه ماها حرفی زدیم :face_without_mouth: -
یکی نیس بگه یه دانشگاه بزنید مخصوص سهمیه دارا
اون موقع اگه ماها حرفی زدیم :face_without_mouth: -
4 +5+25 = 34 درصد
66 درصد سه تا منطقه یعنی بخوایم برابر در نظر بگیریم صندلی ها رو میشه هر منطقه 22 درصد
22 درصد برای یه منطقه دو ک حدود 200هزار نفر شرکت کننده داره ! 😂😂یعنی فکر کنم قبول هم بشیم بریم بشینیم میگن دوتا صندلی بود آقازاده ها خسته شدن گفتیم اونا بشینن شما بفرمایید سال بعد بیاید 😂😂@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
4 +5+25 = 34 درصد
22 درصد برای یه منطقه دو ک حدود 200هزار نفر شرکت کننده داره ! 😂😂یعنی فکر کنم قبول هم بشیم بریم بشینیم میگن دوتا صندلی بود آقازاده ها خسته شدن گفتیم اونا بشینن شما بفرمایید سال بعد بیاید 😂😂آقا زاده ها که آقا زاده ان درموردشون نمیشه حرف زد
رتبه اشون به آبیاری گیاهان دریایی هم نرسه چون آقازاده ان تو پردیس پزشکی میخونن......... -
4 +5+25 = 34 درصد
22 درصد برای یه منطقه دو ک حدود 200هزار نفر شرکت کننده داره ! 😂😂یعنی فکر کنم قبول هم بشیم بریم بشینیم میگن دوتا صندلی بود آقازاده ها خسته شدن گفتیم اونا بشینن شما بفرمایید سال بعد بیاید 😂😂@mr-dentist حالا منطقه دو خوبه امکانات داره...منطقه 3 امکانات که صفره قبولی دانشگاه هم که منطقه دو رو بیشتر میگیرن:confused_face:
-
@mr-dentist حالا منطقه دو خوبه امکانات داره...منطقه 3 امکانات که صفره قبولی دانشگاه هم که منطقه دو رو بیشتر میگیرن:confused_face:
sheydadb37 بسلامتی و میمنت..من برم غاز بچرونم :/
-
sheydadb37 بسلامتی و میمنت..من برم غاز بچرونم :/
negwin منم منطقه سه هستم:confused_face: :confused_face:
-
@mr-dentist در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
4 +5+25 = 34 درصد
22 درصد برای یه منطقه دو ک حدود 200هزار نفر شرکت کننده داره ! 😂😂یعنی فکر کنم قبول هم بشیم بریم بشینیم میگن دوتا صندلی بود آقازاده ها خسته شدن گفتیم اونا بشینن شما بفرمایید سال بعد بیاید 😂😂آقا زاده ها که آقا زاده ان درموردشون نمیشه حرف زد
رتبه اشون به آبیاری گیاهان دریایی هم نرسه چون آقازاده ان تو پردیس پزشکی میخونن.........RAHIL_28 پسر امام جمعه یکی از شهرها (نام نمیبرم زندان بهم نمیسازه غذاش 😂😂) میره خواستگاریه یه خانوم دکتر بابای دختره هم معلومه آدم حسابی بوده میاد میگه من دخترم دکتره تو کی هست آخه دخترمو بهت بدم
این آقا پسرهم ناراحت میشه و از وسسسسسسسسط سال به دستور پدرش میره میشینه پزشکی میخونه و الان دورهی 7 سالهی پزشکیش تموم شدهمیدونم شبیه شوخیه ولی واقعیت داره !
-
RAHIL_28 پسر امام جمعه یکی از شهرها (نام نمیبرم زندان بهم نمیسازه غذاش 😂😂) میره خواستگاریه یه خانوم دکتر بابای دختره هم معلومه آدم حسابی بوده میاد میگه من دخترم دکتره تو کی هست آخه دخترمو بهت بدم
این آقا پسرهم ناراحت میشه و از وسسسسسسسسط سال به دستور پدرش میره میشینه پزشکی میخونه و الان دورهی 7 سالهی پزشکیش تموم شدهمیدونم شبیه شوخیه ولی واقعیت داره !
-
RAHIL_28 پسر امام جمعه یکی از شهرها (نام نمیبرم زندان بهم نمیسازه غذاش 😂😂) میره خواستگاریه یه خانوم دکتر بابای دختره هم معلومه آدم حسابی بوده میاد میگه من دخترم دکتره تو کی هست آخه دخترمو بهت بدم
@mr-dentist باز جای شکرش باقیه ناراحتیش کار ساز بوده ........
-
negwin بالاخره امام جمعهست ها !تاکیید میکنم #امام 😂
-
@mr-dentist به نکته ظریفی اشاره کردن از اتاق فرمان :face_with_tears_of_joy:
-
-
negwin در مگه 5 درصد چقدر تاثیر داره گفته است:
@mr-dentist ب حق پنج تن خوشبخت شن ان شاالله .... ماکه بخیل نیستیم....
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
اون دنیا حساب کتاب میکنیم باهاشون -
negwin نگین از این دعا هایی که از اعماق وجودت میکنی واسه موفقیت خودمون هم بکن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
negwin ازدواج نکردن ک بابا :
باباعه دختر نداد بهشون 😂😂😂😂