پرستاری ازاددددد
-
![IMG_20241018_184227_470.jpg](/assets/uploads/files/1729360215080-img_20241018_184227_470.jpg
-
-
![IMG_20241018_184227_470.jpg](/assets/uploads/files/1729360215080-img_20241018_184227_470.jpg
-
عکسایی که میفرستم هیچکدوم مال من نیست، بچهها میفرستن تو گروهها
-
-
@xanomi آره
-
Maaah
خدا کنه
خانوادمم بدن من وجدانم قبول نمیکنه برم ترمی 30 بدم پرستاری بخونم
خرج خوابگاهو غذا و لباس و رفتو آمدم ی طرف@xanomi من هر چی میگم به مامانبابام اصن گوش نمیدن، هِی میگن نه برو. اون ۴ سال کوفتم میشه قطعن
-
@xanomi من هر چی میگم به مامانبابام اصن گوش نمیدن، هِی میگن نه برو. اون ۴ سال کوفتم میشه قطعن
-
Maaah
ببین خیلی بده پاره شدیم بریم دولتی
ولی بعد این همه سال اخرش بریم آزاد
اونم با این دولت گرسنه که دندون تیز کرده برای پول دانشجو بدبخت بیکار
فقط میتونم بگم خدا لعنت کنه اونی ک این وضعو واس ما ساخته@xanomi من خودم چند روزه درگیرهشم
امروزم زنگ زدم دانشگاه خودم اینجوری گفت، نمیدونم فازشون چیه واقعن -
@xanomi من خودم چند روزه درگیرهشم
امروزم زنگ زدم دانشگاه خودم اینجوری گفت، نمیدونم فازشون چیه واقعن -
@xanomi من میترسم آخر ترم بگن بیا ۱۰ دیگه بده 🥲
نگا من تو یه گروهی عضوم، بعد طرف امروز رفته برای ثبتنام ازش ۱۰ تومن علیالحساب گرفتن که انتخابواحد کنن
بعد پرسیده راسته ۳۰ تومن شده گفتن نه الکیه همون ۲۰ ایناست -
@xanomi من میترسم آخر ترم بگن بیا ۱۰ دیگه بده 🥲
نگا من تو یه گروهی عضوم، بعد طرف امروز رفته برای ثبتنام ازش ۱۰ تومن علیالحساب گرفتن که انتخابواحد کنن
بعد پرسیده راسته ۳۰ تومن شده گفتن نه الکیه همون ۲۰ ایناست -
بازم به کار اینا گرفتی نیست، ممکنه اینجوری میگن که طرف بیاد ثبتنامشو قطعی کنه بعد آخر ترم بگن خب حالا ۱۰ دیگه واریز کن من از اینش خیلیییی میترسم
شایدم گفتن ۳۰ ببینن واکنشا چیه، الان اعتراضا خیلی شده، مسئولین دانشگاه ها میگن باگ سایته این ۳۰ تومنو و ...
-
بازم به کار اینا گرفتی نیست، ممکنه اینجوری میگن که طرف بیاد ثبتنامشو قطعی کنه بعد آخر ترم بگن خب حالا ۱۰ دیگه واریز کن من از اینش خیلیییی میترسم
شایدم گفتن ۳۰ ببینن واکنشا چیه، الان اعتراضا خیلی شده، مسئولین دانشگاه ها میگن باگ سایته این ۳۰ تومنو و ...
-
-
@xanomi در پرستاری ازاددددد گفته است:
Maaah
وای تروخدا یعنی راست گفته
نمیدونی چ شهری بودهشهربابکِ کرمان
-
مال یه دخترهایه، ثابت ۲۲