سالات ریاضی
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء @dr-sobhan
در یک جامعه ۸۰درصد ب بیماریaالوده هستند در انتخاب دو نفر احتمال آن ک هر دو نفر ب این بیماری آلود باشند چند برابر آن است ک حداقل یک نفر آلوده نباشد؟؟قسمت اول سوال بلدم قسمت دوم ک میگ حداقل یک نفر آلوده نباشد ی جوری گنگ اگ میشه راهنمایی کنیددانش-آموزان-آلاء رییس و منشی و ۴کارمند دور یک میز گرد می نشینند با کدام احتمال منشی مقابل رییس قرار میگیرد؟؟کلا چون ۶نفر باید ۶فاکتوریل بشه( n(sولی پاسخنامه ۵فاکتوریل گفته از طرفی هم ت صورت کسر برا چهار کارمند جایگشت حساب کرد ولی برا رییس و منشی نه چرااا؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء رییس و منشی و ۴کارمند دور یک میز گرد می نشینند با کدام احتمال منشی مقابل رییس قرار میگیرد؟؟کلا چون ۶نفر باید ۶فاکتوریل بشه( n(sولی پاسخنامه ۵فاکتوریل گفته از طرفی هم ت صورت کسر برا چهار کارمند جایگشت حساب کرد ولی برا رییس و منشی نه چرااا؟؟
@dr-lila در سالات ریاضی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء رییس و منشی و ۴کارمند دور یک میز گرد می نشینند با کدام احتمال منشی مقابل رییس قرار میگیرد؟؟کلا چون ۶نفر باید ۶فاکتوریل بشه( n(sولی پاسخنامه ۵فاکتوریل گفته از طرفی هم ت صورت کسر برا چهار کارمند جایگشت حساب کرد ولی برا رییس و منشی نه چرااا؟؟
کلن میز گرد یه فرمول خاص داشت اگه پیدا کردم جوابش رو میزارم
-
-
-
دوستان یه کتاب جموجور برا تست ریاضی معرفی کنین خودم مهروماه دارم خیلی مسخرست تست سراسری خیلی کم داره کتابی میخوام که تستای سنجش و کنکور رو داشته باشه درسنامه هم نداشته باشه مشکلی نیست
-
دوستان یه کتاب جموجور برا تست ریاضی معرفی کنین خودم مهروماه دارم خیلی مسخرست تست سراسری خیلی کم داره کتابی میخوام که تستای سنجش و کنکور رو داشته باشه درسنامه هم نداشته باشه مشکلی نیست
@m-bahrami1378 در سالات ریاضی گفته است:
موج آزمون الگو هم کتاب خوبیه
-
@m-bahrami1378 در سالات ریاضی گفته است:
موج آزمون الگو هم کتاب خوبیه
دانش-آموزان-آلاء
دو تاس را با هم پرتاب میکنیم با کدام احتمال لااقل یک عدد فرد رو می شود؟؟روش متمم بلدم روس عادی میشه بگید؟؟ -
دانش-آموزان-آلاء
دو تاس را با هم پرتاب میکنیم با کدام احتمال لااقل یک عدد فرد رو می شود؟؟روش متمم بلدم روس عادی میشه بگید؟؟دانش-آموزان-آلاء
http://s8.picofile.com/file/8320262884/IMG_۲۰۱۸۰۲۲۴_۲۰۴۲۲۰.jpg
http://s9.picofile.com/file/8320263034/IMG_۲۰۱۸۰۲۲۴_۲۰۴۲۵۸.jpg
سوال ۲۵۷ خودم حل کردم بالای پاسخنامه ولی جوابش فرق داره اگ کسی متوجه میشه توضیح بده -
دانش-آموزان-آلاء
http://s8.picofile.com/file/8320262884/IMG_۲۰۱۸۰۲۲۴_۲۰۴۲۲۰.jpg
http://s9.picofile.com/file/8320263034/IMG_۲۰۱۸۰۲۲۴_۲۰۴۲۵۸.jpg
سوال ۲۵۷ خودم حل کردم بالای پاسخنامه ولی جوابش فرق داره اگ کسی متوجه میشه توضیح بده@dr-lila
خب الان خودت درست حل کردی دیگه...ولی اگه منظورت طریقه ی حل کتابه اومده گفته مشخص نشده چه فصلی پس میایم میگیم یا هر پنج نفر تو پاییز یا تو بهار یا تو تابستان و یا توی زمستان..خب ( یا ) توی احتمال معنی جمع رو میده ..فرمول جمع احتمال هم که میشه جمع هر پیشامد منهای اشتراکشون..الان اینا ناسازگارند یعنی اشتراک ندارند پس همون صفر میشه پس فقط کافیه همه رو با هم جمع کنیم...حالا بیا احتمال هر فصل رو حساب کن که هرکدوم میشه یک چهارم به توان 5..حالا چیشد؟میشه 4تا یک چارم به توان 5...که میشه همون یک چارم به توان 4
حالا پایینش اومده گفته اگه بگه توی بهار بدنیا بیان دیگه لازم نیست همه فصلارو حساب کنیم چون مشخص کرده چه فصلی پس احتمال هر شخص میشه یک چارم که کلا میشه یک چارم به توان 5
من همون روش خودتو بهتر دوس دارم و راحت تره -
@shiva-tr خب میشه سوالات ۳۳۴_۳۳۶_۳۳۷_۳۳۸نگا کنی منظورم و متوجه میشی من سوالات کنکور خوب میزنم ب تالیفی میرسه هنگ میکنم
@shiva-tr خب میشه سوالات ۳۳۴_۳۳۶_۳۳۷_۳۳۸نگا کنی منظورم و متوجه میشی من سوالات کنکور خوب میزنم ب تالیفی میرسه هنگ میکنم
من الان این دو تا پیام اخرتو دیدم شرمنده

مشکلت حل شد تو اون مورد؟ -
من الان این دو تا پیام اخرتو دیدم شرمنده

مشکلت حل شد تو اون مورد؟