سالات ریاضی
-
@shiva-tr روی سوال ک متوجه شدی؟؟میگم چون از کلمه و بین دختر و پسر استفاده کرده پس اصل ضرب ک احتمال هر کدوم پیدا میکنیم بعد ضرب هم میکنیم ولی ت پاسخنامه فقط برا پسر و پیدا کرده اصن دختر حساب نکرده ک بخواد ضربه کنه چرااا
-
@shiva-tr در سالات ریاضی گفته است:
@dr-lila
جواب شده یک چهارم؟
نه میشه سه هشتم -
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء @dr-sobhan
در یک جامعه ۸۰درصد ب بیماریaالوده هستند در انتخاب دو نفر احتمال آن ک هر دو نفر ب این بیماری آلود باشند چند برابر آن است ک حداقل یک نفر آلوده نباشد؟؟قسمت اول سوال بلدم قسمت دوم ک میگ حداقل یک نفر آلوده نباشد ی جوری گنگ اگ میشه راهنمایی کنیددانش-آموزان-آلاء رییس و منشی و ۴کارمند دور یک میز گرد می نشینند با کدام احتمال منشی مقابل رییس قرار میگیرد؟؟کلا چون ۶نفر باید ۶فاکتوریل بشه( n(sولی پاسخنامه ۵فاکتوریل گفته از طرفی هم ت صورت کسر برا چهار کارمند جایگشت حساب کرد ولی برا رییس و منشی نه چرااا؟؟
-
دانش-آموزان-آلاء رییس و منشی و ۴کارمند دور یک میز گرد می نشینند با کدام احتمال منشی مقابل رییس قرار میگیرد؟؟کلا چون ۶نفر باید ۶فاکتوریل بشه( n(sولی پاسخنامه ۵فاکتوریل گفته از طرفی هم ت صورت کسر برا چهار کارمند جایگشت حساب کرد ولی برا رییس و منشی نه چرااا؟؟
@dr-lila در سالات ریاضی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء رییس و منشی و ۴کارمند دور یک میز گرد می نشینند با کدام احتمال منشی مقابل رییس قرار میگیرد؟؟کلا چون ۶نفر باید ۶فاکتوریل بشه( n(sولی پاسخنامه ۵فاکتوریل گفته از طرفی هم ت صورت کسر برا چهار کارمند جایگشت حساب کرد ولی برا رییس و منشی نه چرااا؟؟
کلن میز گرد یه فرمول خاص داشت اگه پیدا کردم جوابش رو میزارم
-
-
-
دوستان یه کتاب جموجور برا تست ریاضی معرفی کنین خودم مهروماه دارم خیلی مسخرست تست سراسری خیلی کم داره کتابی میخوام که تستای سنجش و کنکور رو داشته باشه درسنامه هم نداشته باشه مشکلی نیست
-
دوستان یه کتاب جموجور برا تست ریاضی معرفی کنین خودم مهروماه دارم خیلی مسخرست تست سراسری خیلی کم داره کتابی میخوام که تستای سنجش و کنکور رو داشته باشه درسنامه هم نداشته باشه مشکلی نیست
@m-bahrami1378 در سالات ریاضی گفته است:
موج آزمون الگو هم کتاب خوبیه
-
@m-bahrami1378 در سالات ریاضی گفته است:
موج آزمون الگو هم کتاب خوبیه
دانش-آموزان-آلاء
دو تاس را با هم پرتاب میکنیم با کدام احتمال لااقل یک عدد فرد رو می شود؟؟روش متمم بلدم روس عادی میشه بگید؟؟ -
دانش-آموزان-آلاء
دو تاس را با هم پرتاب میکنیم با کدام احتمال لااقل یک عدد فرد رو می شود؟؟روش متمم بلدم روس عادی میشه بگید؟؟دانش-آموزان-آلاء
http://s8.picofile.com/file/8320262884/IMG_۲۰۱۸۰۲۲۴_۲۰۴۲۲۰.jpg
http://s9.picofile.com/file/8320263034/IMG_۲۰۱۸۰۲۲۴_۲۰۴۲۵۸.jpg
سوال ۲۵۷ خودم حل کردم بالای پاسخنامه ولی جوابش فرق داره اگ کسی متوجه میشه توضیح بده