IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
گسسته، هم نهشتی
-
-
liy2099 در گسسته، هم نهشتی گفته است:
نمیدونم این روش درسته و به دردتون میخوره یا نه.
خب الان بیشتر فکر کردم ، بهتره روش خود کتاب رو برای حل سوال پیدا کنید (من یادم نیست واقعا!)
روشی که حل کردم اینجا جواب داد چون 4z/8 همون z/2 هست برای همین z رو میشه دو دسته عدد کرد اعداد زوج و فرد.
برای سوال دومتون اما ، مخرج به جای دو در سوال قبل ، این بار عدد 5 هست پس 5 دسته عدد لازمه 5n و 5n+1 و ... و 5n+4 و باید باقی مانده رو برای هر دسته جدا حساب کنید. این روش به ذهن من رسید اما روش کتاب نیست (من از خودم گفتم اینارو پس شاید اینطوری جواب دادن اصلا توی درس گسسته نمره نداشته باشه.)
به روش بالا حل نکردم سوال دوم رو ، ولی شبیه قبلیه اونجا دو دسته عدد بود اینجا 5 دسته پس شاید بشه حدس زد که 5 عدد ممکنه ، احتمالا سوال دوم میشه گزینه 5 درسته؟(اگر نشد باید روش بالا رو نوشت تا مشکل پیدا بشه.)
-
Aqua
بسته به این که z زوج یا فرد باشه a/8 رو میشه به دو شکل نوشت. اگر z زوج باشه a/8 برابره با جمع دو کسری که نوشتم. باقی مانده کسر اول 0 و باقی مانده کسر دوم 7 هست و جمعشون میشه 7برای حالتی که z فرد هست a/8 رو میشه به شکل زیر نوشت :
8k/8 + 16/8 + 3/8
باقی مانده تقسیم 8k و 16 بر 8 صفر هست و باقی مانده تقسیم 3 بر 8 هم همین 3 هست که جمع این ها میشه 3پس یا 3 یا 7 باید باقی مانده تقسیم a/8 باشن.
-
liy2099 در گسسته، هم نهشتی گفته است:
برای حالتی که z فرد هست a/8 رو میشه به شکل زیر نوشت :
حتی میتونید a/8 رو به شکل 8k/8 + 19/8 بنویسید که باز هم باقی مانده میشه 3
اگر دقیق ندونین دارین چه کار میکنین احتمال زیاد با این روش سوال رو غلط حل کنین ...
اگر تونستین بقیه سوالات این شکلی رو با این روش به درستی حل کنید بعد استفاده کنین ، برای شروع میتونید سوال دوم رو کامل حل کنین جواب تون رو با پاسخنامه مقایسه کنین. -