زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
NGU آزمایشی سنجش بودا...خود سنجش نه
-
NGU آزمایشی سنجش بودا...خود سنجش نه
@سهندkonkor پس اگر ممکنه از تستش عکس بگیرین من فردا از دبیرمون بپرسم
-
@_Mr.Gentleman_ در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 اص=ضافه تشبیهی و استعاری جز ارایه ها حساب میشن؟
بله داداش!هردوشون یه نوع تشبیهن!خود استاد عالی تدریس کردن!
-
@_Mr.Gentleman_ در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@Dr.Bernosi در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اضافه استعاری تشبیه نیست
-
@Dr.Bernosi بعد ی چیز داداش
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره ! -
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره !@_Mr.Gentleman_ در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره !اتفاقا میادش!همین چن سال پیش اومده بود
-
توی کنکور که نمیاد بگه کدوم واژه مشبه به است فقط اگه بگه میگه کدومش هر چهار رکنو دارن و اینکه تشبیه بلیغ برای ادبیات ما کاربرد نداره !اتفاقا میادش!همین چن سال پیش اومده بود
@Dr.Bernosi سلام امیر
نه داداش خود کتاب گاج گفته نخونین اگه میخاین!!!
نمیدونم! -
نمیدونم جریان چیه اجازه نمیده عکس بزارم
دسترسی هارو برداشتن -
amin.78 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@سهندkonkor سلام لب لعل اضافه تشبیهی.چون لعل یک سنگ قرمز قیمتی است و شاعر لب معشوق رو به اون تشبیه کرده
سلام .
ببینید
خوب لب لعل
لب یکی از اعضای بدن هست
اضافه استعاری میشه
یعنی لعل همانند لب انسان قرمز هستnazanin 24 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@سهندkonkor سلام لب لعل اضافه تشبیهی.چون لعل یک سنگ قرمز قیمتی است و شاعر لب معشوق رو به اون تشبیه کرده
سلام .
ببینید
خوب لب لعل
لب یکی از اعضای بدن هست
اضافه استعاری میشه
یعنی لعل همانند لب انسان قرمز هستدر اضافه تشبیهی بعضی از مواقع کلمه اول به کلمه دوم تشبیه می شه
-
نمیدونم جریان چیه اجازه نمیده عکس بزارم
دسترسی هارو برداشتن@سهندkonkor حجم عکستون چقدره؟؟
-
16kb هستش
-
NGU
اصلاح میکنم شمع خلوت نمیتونه اضافه ی تشبیهی باشه چون نمیشه گفت شمع مانند خلوت است یا خلوت مانند شمع است.
خلوت=تنهایی
شمع خلوت=شمع تنهایی ->شمع تنهایی فکر کنم وجود داره
ینی شمعی که موقع تنهایی روشن میکنی.
البتهاز اینم مطمئن نیستمNGU در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
NGU
اصلاح میکنم شمع خلوت نمیتونه اضافه ی تشبیهی باشه چون نمیشه گفت شمع مانند خلوت است یا خلوت مانند شمع است.
خلوت=تنهایی
البتهاز اینم مطمئن نیستمبه نظر شما کوه غم چه نوع اضافه ایه؟
-
NGU در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
NGU
خلوت=تنهایی
-
NGU
خلوت=تنهایی
amin.78 تشبیهی
-
16kb هستش
@سهندkonkor. کیلو بایت یا مگابایت؟؟
-
NGU شما چقدر شکاک هستید...کیلوبایت نوشتم دیگه
-
NGU شما چقدر شکاک هستید...کیلوبایت نوشتم دیگه
@سهندkonkor ببخشید آخه واسه من یه دفعه میگفت دسترسی امکان پذیر نیست و بعد متوجه شدم به خاطر اینه که حجم فایلم بالاست.قصد اهانت یا اینجور چیزا رو نداشتم
-
@سهندkonkor ببخشید آخه واسه من یه دفعه میگفت دسترسی امکان پذیر نیست و بعد متوجه شدم به خاطر اینه که حجم فایلم بالاست.قصد اهانت یا اینجور چیزا رو نداشتم
NGU الان کلا فکر کنم هیچکس دیگه نمیتونه عکس بفرسته...حداقل که برای من اینطوره....مینویسه شما دسترسی ندارید!
-
amin.78 مسلما تشبیهی
در ادبیات شمع نماد تنهایی رو داره .در شمع خلوت شاعر تنهایی رو به ی شمع تشبیه کرده.مثل کوه غم که شاعر غم رو به کوه تشبیه کرده