چیکار کنم بشینم پای درسم؟
-
Hg L 0 من پارسال سیم پاور یا کابل اینترنت میکشیدم پرت میکردم ته انباری کارساز بود دیگه سراغش نمیرفتم
امتحان کن
-
Hg L 0 من پارسال سیم پاور یا کابل اینترنت میکشیدم پرت میکردم ته انباری کارساز بود دیگه سراغش نمیرفتم
امتحان کن
-
Aqua نیاز دارم آخه به نت واسه فیلمای درسی و جزوه و این چیزا
نهایت کاری که میکنم اینه که از مودم قطع میکنم(این یکی خیلی بیشتر جواب میده) -
Aqua نیاز دارم آخه به نت واسه فیلمای درسی و جزوه و این چیزا
نهایت کاری که میکنم اینه که از مودم قطع میکنم(این یکی خیلی بیشتر جواب میده) -
Hg L 0 خب امسال کلاس آنلاین اینا ندارم، ویدیو هم باشه از قبل دانلود میکنم تلگرام کامل همرو
در نتیجه سیستم نیاز تلگرام باشه به نت وصل میکنم
گوشیم که فقط همین جاست که میزارمش کنار که دم دستم نباشه
خودمم تغییر کردمآدم پارسالی نیستم راحت مدیریت میکنم
پ.ن: اگه کلاس آنلاین میری مجبوری نت وصل باشی
من پارسال یه کاری کردم سر کلاس شیمی اواخرش این بود
آنلاین نمیدیدم میرفتم از تل همرو دانلود میکردم با گوشی میریختم سیستم بعدم گوشی میزاشتم کنار یا نهایت با همون سیستم نگا میکردم
یعنی مثلا یه روز وایمیستادم بیاد و نت هم میدادم برا دانلود ولی خب می ارزید دیگه کمتر تو اینترنت بودم به بهونه کلاس آنلاین .
یه مزیت هم داشت این بود سرعت پخش زیاد میکردم دیگه سه ساعت نمیشستم در سر آموزش مبحث -
Hg L 0 خب امسال کلاس آنلاین اینا ندارم، ویدیو هم باشه از قبل دانلود میکنم تلگرام کامل همرو
در نتیجه سیستم نیاز تلگرام باشه به نت وصل میکنم
گوشیم که فقط همین جاست که میزارمش کنار که دم دستم نباشه
خودمم تغییر کردمآدم پارسالی نیستم راحت مدیریت میکنم
پ.ن: اگه کلاس آنلاین میری مجبوری نت وصل باشی
من پارسال یه کاری کردم سر کلاس شیمی اواخرش این بود
آنلاین نمیدیدم میرفتم از تل همرو دانلود میکردم با گوشی میریختم سیستم بعدم گوشی میزاشتم کنار یا نهایت با همون سیستم نگا میکردم
یعنی مثلا یه روز وایمیستادم بیاد و نت هم میدادم برا دانلود ولی خب می ارزید دیگه کمتر تو اینترنت بودم به بهونه کلاس آنلاین .
یه مزیت هم داشت این بود سرعت پخش زیاد میکردم دیگه سه ساعت نمیشستم در سر آموزش مبحث -
فقط باید از سوشال دور شد....
تا تمرکز بدست بیاری .بعد با فکر کردن به هدفت انگیزه میگیری و یدفعه خودت میری پای درس میشینی دیگه سرت نمیجنبه چراغا رو خاموش میکنی و با چراغ مطالعت میری غرق کتابا میشی ..اون وقت حتی ساعت ها هم از دستت در میرن ....یدفعه میبینی تویی که پای درس نمینشستی رو الان مامانت با زور از پای درس بلندت میکنه چون توش غرق شدی.... -
فقط باید از سوشال دور شد....
تا تمرکز بدست بیاری .بعد با فکر کردن به هدفت انگیزه میگیری و یدفعه خودت میری پای درس میشینی دیگه سرت نمیجنبه چراغا رو خاموش میکنی و با چراغ مطالعت میری غرق کتابا میشی ..اون وقت حتی ساعت ها هم از دستت در میرن ....یدفعه میبینی تویی که پای درس نمینشستی رو الان مامانت با زور از پای درس بلندت میکنه چون توش غرق شدی....@mr-vinyzo اپی چیزی سراغ دارین بتونم باهاش سایت ها و خصوصا نماشا و پینترست رو فیلتر کنم که نزاره برم؟
من واقعا نمیدونم برای این قضیه باید چیکار کنم
خودمم بدم اومده از این حالت و اعصابم سرش خورده چون میتونه کاری کنه بازنده باشم ولی انگار نمیتونم کنترل کنم.... -
@mr-vinyzo اپی چیزی سراغ دارین بتونم باهاش سایت ها و خصوصا نماشا و پینترست رو فیلتر کنم که نزاره برم؟
من واقعا نمیدونم برای این قضیه باید چیکار کنم
خودمم بدم اومده از این حالت و اعصابم سرش خورده چون میتونه کاری کنه بازنده باشم ولی انگار نمیتونم کنترل کنم.... -
Hg L 0 پینترست رو حذفش کنین ..
من راه نجاتی که پیدا کردم براش این بود
ولی برنامه ی your hour میتونین هم ساعت استفاده از گوشی ببینین هم برنامه ها رو محدود کنین
ببخشید من جواب دادم..لیلی_ در چیکار کنم بشینم پای درسم؟ گفته است:
Hg L 0 پینترست رو حذفش کنین ..
یه سرچ بزنم کافیه میاد بالا=)
ولی برنامه ی your hour میتونین هم ساعت استفاده از گوشی ببینین هم برنامه ها رو محدود کنین
ببخشید من جواب دادم..من مشکل خاصی با گوشی ندارم تو سیستم خودم پیدا کردم الان ببینم کار کنه عالی میشه
خواهش میکنم