مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
-
سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم
-
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءپاسخ داده شده به هویججج در16 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
اکانت داری توش؟ یه مموری ازت نگه می داره -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Hhh Hh در21 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Aqua در21 روز پیش آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Aqua
اهاااااا ممنون آقای مهندس :> -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Aqua در21 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
واقعا ؟
باشه ممنون -
داش یه سوال
این Chat gptرو دانلود کردم
بعد از اینکه باهم حرف میزنیم
سری بعد مثل یه ماهی گلی منو یادش میره
نمیدونم چطوری save. Memory کنم
No idea?
Kourosh Mousavi -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Kourosh Mousavi در22 روز پیش آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Kourosh Mousavi
,کلا فضای اینستاگرام خوب نیست
مخصوصا بخش ایرانیش
به محض اینکه دانلود کردم حذفش کردم
یوتیوب بهتره
ولی داش کار خوبی کردی صورت مسئله رو پاک کردی -
برای من ج.اب نمی ده من همه کار هام از جزوه نوشتن و خوندن تا کد نویسی و... با گوشی و لپ تاپه
ولی جدی ریلز های اینستا و تیک تاک چون تا بینهایت ادامه دارن من اینستا رو پاک کردم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به jahad_121 در24 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
من بهت ایمان دارم جهاد -
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به Aqua در24 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua
خیلی هم عالی -
از اونجایی که به شخصه امروز شورش درآوردم و همش سرم تو گوشی بود بنظرم اگه دوست داشتین روزانه عکس بفرستین
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیپاسخ داده شده به jahad_121 در24 روز پیش آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
خیلی هم عالی جهاد جون
پست 10 از 33