**بهترین عطری که میشناسم**
-
عطرمنم Lcw2
-
سلام
تاپیک یکم دور از مبحث درسی هست و میدونید که در بحث آزاد ایجاد شد
بهترین ادکلنی که استفاده کردیدو یا بوی فوق العاده ای داره :face_savouring_delicious_food: و خوشتون می آید و کلا هر چی درباره عطر و ادکلن میدونید
و نمیدونید رو باهم در این تاپیک سهیم بشیم
امیدوارم نظرات گرانقدرتون رو بدون رودربایستی بگید
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
joy در **بهترین عطری که میشناسم** گفته است:
سلام
بهترین ادکلنی که استفاده کردیدو یا بوی فوق العاده ای داره :face_savouring_delicious_food: و خوشتون می آید و کلا هر چی درباره عطر و ادکلن میدونید
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
منم که به ادکلن آلرژی دارم
-
گلادیاتور و بلک من و کاپتان بلک به نظر من عالیه!
-
ادکلون جکوار عالیه و 212 البته دومی گرونه
-
من وقتایی که حوصله خریدن نداشته باشم همون بیک رو میگیرم
بیکم خب ارزونه و دم دست
فقط ماندگاری نداره
باید شیشه رو خالی کنی و بعدش سریع بپری بغل مردم(:چیزای دیگه ای که امتحان کردم ریج و استیل بوده که استیل خیلی خوب بود و هنوز گاهی وقتی کسی از کنارم رد میشه که استیل زده حس خوبی میده
آخریشم که گرفتم گلادیاتور بوده که خوبه اما دلم چیزایی میخواد که آرومم کنن و این اینطور نیست. -
سلام
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
joy
من عطرایِ مختلف زیاد میخرم و هیچ وقت نشده که دوبار یه عطرو بخرم جز یه عطر به نامِ saga pink که خیلی معرکه س و از اوناس که همه میگن وایی چه عطرِ خوبی اسمش چیه! ترکیبِ چنتا بوهست که بارزترینشم بویِ توتونه! البته دخترونه س فقط...کاپتان بلکم خیلی خوب بوده من ازش خوشم میاد. -
joy
من عطرایِ مختلف زیاد میخرم و هیچ وقت نشده که دوبار یه عطرو بخرم جز یه عطر به نامِ saga pink که خیلی معرکه س و از اوناس که همه میگن وایی چه عطرِ خوبی اسمش چیه! ترکیبِ چنتا بوهست که بارزترینشم بویِ توتونه! البته دخترونه س فقط...کاپتان بلکم خیلی خوب بوده من ازش خوشم میاد. -
مارکویز
بوش عالیه
-
مارکویز
بوش عالیه
-
ورساچی (ورسوس)
بهترین عطری که تاحالا ازش استفاده کردم عاشقشم عالیه
(ازخصوصیات این ادکلن اینه که کلا برای موجودات پیچیدس وافراد مشکل پسند ازش استفاده میکنن) -
کوکو(شنل)هم عالیه ازش استفاده کنید عالیه اصن
فقط یکم قیمتش بالاس:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
(ازخصوصیاتش اینه که افراد جاافتاده تر ازش استفاده میکنن)