هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
خدایا شکرت...
خدایا شکرت...
خدایا شکرت... -
هویججج در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زهرا بنده خدا 2
یکی از دلایلی که گفتم بالغین همینهممنونم عزیزم...
به محض اینکه مادرتون اجازه نداد نرفتین
حالا من بودم خیلی ناراحت میشدماوم...منم همین بودم...یادمه سال اولی که اجازه نمیدادن برم و من اصلا در شرایطی نبودم که نرم!خیلی گریه کردم...خیلیییی
سال قبل زورکی طور بود...
و امسال اصلا شرایط هم جوری نبود که من بخوام باز خودخواه بازی در بیارم
هم شرایط خودم هم یه سری اتفاقا افتاده بود که ازم دلخور بودن(بهشون کمی حق میدم ولی کمی...)هم شرایط خونواده...
خلاصه هیچی برای خودخواهی من آماده نبودو اینکه من یه چند هفته ی دیگه ۲۱سالم تموم میشه...
همهی اینا تجربه است که آدم باید یاد بگیره...(خب اون اعتقادی که من دارم میگه به حرف پدر و مادر گوش بدین و احترام بذارین ولی خب من متاسفانه یه دنده تر از این حرفام)
یا تو اون تاپیک مشاوره گفته بودین ولخرجید
اونجا هم اومدم برات تایپ کنم یادم رفت
یه هم اتاقی داشتم و دارم
سال اول دقیقا همین مدلی بود
میگفت همهی پولامو خوردمو واقعنم همهشو خوراکی گرفته بود خورده بود
خودش عصبی بود از این رفتاراش و میشد حس کرد که چقد ناراحته و حرص میخوره(برونگرا بود و بروز میداد)
ولی الان یاد گرفته و اتفاقا خیلی بهتر از ما مدیریت میکنه(خریدشو داره و ته هر ترم هم یه مقدار پولی که براش میمونه رو طلای ظریف میخره...)
کلا یه سری چیزایی که آدم فک میکنه عیب و ایرادشن
اگه روشون متمرکز بشه(مثل خودت که میخوای رو خودت کار کنی_البته نمیدونم واقعا چقد در واقعیت هم این چیزایی که گفتی مشکل باشن!)تبدیل میشن به نقاط قوتت و این خیلی حس خوبیه!!!!
بخوام از خودم بگم
من قبل از اینکه بیام دانشگاه خیلی خجالتی بودم...خیلی زیاد...(با پسرا که اصلا نمیتونستم ارتباط بگیرم...خیلی سختم بود!)
نمیگم الان دقیقا همونی که میخواستم شدم!نه!
ولی تو همون ۴تا بخش فرهنگی دانشگاه که رفتم
با همون ۴تا پسری که اجبارا پیش میومد صحبت کنم(خیلی وقتا صحبت نمیکردم البته(الانم همینم؛ولی اون موقع نمیتونستم،الان انتخابمه و این خیلی فرق داره...))
به یه آدم خیلی متفاوت تری تبدیلم کرده
من اون موقعا(قبل دانشگاه) مهمون میومد خیلی سخت میگذشت بهم...اصلا نمیتونستم راحت باشم...خودِ خودم باشم...
ولی الان حتی آدمای مهمی هم میان من اونقدرا اذیت نمیشم...خیلی خیلی کمتر شده...در مقایسه با اون موقعا...
خلاصه که
کاری ندارم به اینکه اصلا چیزایی که از خودت اونجا گفته بودی چقد در واقعیت وجود دارن
ولی همینکه میخوای خودتو به آدم بهتری تبدیل کنی خیلی باارزشه!
و وقتی که به چیزی که میخوای باشی تبدیل بشی
اون لذته خیلی قشنگه...آخه انتظاری زیادی نداشتین یه مسافرت مذهبی بوده که یه مدت طولانیه منتظرشین
آره...ولی خب گاهی آدم باید خودشو بذاره جای طرف مقابلش...مامان منم این روزا به اندازهی من و شاید بیشتر از من(چون مادره و خیر بچشو میخواد...هرچند الان درک نمیکنم کامل ولی سعی میکنم بپذیرم)حرص خورده بود و اذیت شده بود...و جایی بود و نمیتونست بیاد خونه...داداشم کنکور داره و شرایطشو داشتم و متوجهم چقد برا یه پسر میتونه سال پراسترس تری باشه...
خلاصه که به سختییییییی سعی کردم بقیه رو درک کنم...(این الانم برای من خیلی سخته...درک بقیه و شرایطشون...)واقعا بالغین و بهتون افتخار میکنم بخاطر این خودگذشتگی بخاطر برادرتون و گوش دادن به حرف مادرتون
زهرا بنده خدا 2
ممنون بخاطر وقتی که گذاشتین پست تون رو نشانک زدم خیلی قشنگ بود خیلی پر از انرژی مثبت بود
قلبم اکلیلی شد ممنون🥲 -
دُژَم
نصف حرفات رومیتونم ترجمه کنم بقیه اش رو نه خیلی بده اه -
بذار فقط تو کانالای درسی عضو باشم و از حواشی دور بمونم
همون لحظه کانالای درسی درحال پوشش اخبار لحظه به لحظه:Sachli
من دلم برای معصومیت اون بچه میسوزه از یه روستا با هزار امید و آرزو درس خوند اومد تهران. با خون دل براش لپ تاپ خریدن اینقدری که جونشو داد تا لپ تاپشو نده
دیگه قاب مظلوم تر ازین دیدین؟
جونشو میده چون میدونه جونم بکنه دوباره نمیتونه یه لپ تاپ بخره
بخدا ما هم همینیم.-Hooman-
@sut_tw
-
زهرا بنده خدا 2
ممنون بخاطر وقتی که گذاشتین پست تون رو نشانک زدم خیلی قشنگ بود خیلی پر از انرژی مثبت بود
قلبم اکلیلی شد ممنون🥲هویججج
خواهش میکنم عزیزمممم کاری نکردم که -
Sachli
من دلم برای معصومیت اون بچه میسوزه از یه روستا با هزار امید و آرزو درس خوند اومد تهران. با خون دل براش لپ تاپ خریدن اینقدری که جونشو داد تا لپ تاپشو نده
دیگه قاب مظلوم تر ازین دیدین؟
جونشو میده چون میدونه جونم بکنه دوباره نمیتونه یه لپ تاپ بخره
بخدا ما هم همینیم.-Hooman-
@sut_tw
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Sachli
سلاممم خوبی؟
میدونی جالب چیه؟ اینه که من فکرمیکردم جواب منشنامو دادم و حتی الان تعجب کردم از اینکه منشنی ندارم و شماها چرا جوابمو ندادین
🤌
حالااا خوبم تو چطوری؟ -
هویججج ولی دختر خیلی باهوشی بوده:)
اینکه بجای ترسیدن و یکجا ایستادن سریع خودشو جلوی ماشینا پرت کرده تا ببیننش و دستش روی چاقو بوده تا مطمئن شه در نمیاد -
هویججج ولی دختر خیلی باهوشی بوده:)
اینکه بجای ترسیدن و یکجا ایستادن سریع خودشو جلوی ماشینا پرت کرده تا ببیننش و دستش روی چاقو بوده تا مطمئن شه در نمیادSachli
ولی بنظرم باید فرار میکرد
من ویدیوش رو ندیدم ولی دوحالت داره که قتل رخ داده
۱_دزدا ناشی بودن که البته بنظرم اینجوری نبوده چون این قسمت از شهر معروفه به خفت گیری
۲_پسره مقاومت کرده
معمولا قمه و چاقو رو برای ایجاد رعب و حشت استفاده میکنن ته ته استفاده از اون چاقو اینه که یه خط بندازه تا بترسونتش -
هویججج
خواهش میکنم عزیزمممم کاری نکردم که -
Sachli
۱_دزدا ناشی بودن که البته بنظرم اینجوری نبوده چون این قسمت از شهر معروفه به خفت گیری
۲_پسره مقاومت کرده
معمولا قمه و چاقو رو برای ایجاد رعب و حشت استفاده میکنن ته ته استفاده از اون چاقو اینه که یه خط بندازه تا بترسونتش -
Sachli
۲_پسره مقاومت کرده
معمولا قمه و چاقو رو برای ایجاد رعب و حشت استفاده میکنن ته ته استفاده از اون چاقو اینه که یه خط بندازه تا بترسونتشهویججج یه چیز دیگه ام هست، دزد معمولا میزنه به ناحیه شکم
چون اولا که میدونه قتل خیلی سنگینه و اگه از ترس باشه حالت گرفتن چاقو فرق میکنه و جدای از اون حتما پیداش میکنن اونم قتل یه دانشجو
حتی اگه بگیم حسابو گذاشته روی هرکی به هرکی بودن ضربه به قفسه سینه با چاقو ضرب دست و تجربه میخواسته
البته من خودمم کلیپی ندیدم
ولی دزد باتجربه آدم نمیکشه حداقل اینجوری نمیکشه به نظرم -
هویججج ببین دزد که اومد باید دو دستی تقدیم کنی اصلا مقاومت نکنی
ولی این مقاومت نکرده ظاهراً
کلا جدیدا دزدا حتی اگه بدی بهشون هم نمیدونم دردشون چیه میزنن با چاقو
بعضیا کلا دل ندارنAqua
میدونم چیمیگی
ولی منطقی نیست طرف نمیاد پرونده خودش رو سنگین تر کنه که
دیدم که دست رو بخاطر طلاهاش میبرن
ولی اینکه بیاد دقیقا چاقو فرو کنه توی سینه اش عجیبه کاملا معلومه به قصد قتل بوده -
هویججج یه چیز دیگه ام هست، دزد معمولا میزنه به ناحیه شکم
چون اولا که میدونه قتل خیلی سنگینه و اگه از ترس باشه حالت گرفتن چاقو فرق میکنه و جدای از اون حتما پیداش میکنن اونم قتل یه دانشجو
حتی اگه بگیم حسابو گذاشته روی هرکی به هرکی بودن ضربه به قفسه سینه با چاقو ضرب دست و تجربه میخواسته
ولی دزد باتجربه آدم نمیکشه حداقل اینجوری نمیکشه به نظرمSachli
وااااای منم دقیقا همینو تایپ گرده بودم ولی دیرتر رسید پستم -
هویججج یه چیز دیگه ام هست، دزد معمولا میزنه به ناحیه شکم
ولی دزد باتجربه آدم نمیکشه حداقل اینجوری نمیکشه به نظرمSachli
عصر جدید عصر رسانه است هیچ وقت همچین کاری نمیکنه وقتی میدونه نه تنها مغازه ها دوربین دارن بلکه مردم موبایل دستشونه و فیلم میگیرن