دور تند دینی
-
سلام عزیزان دور تند دینی سفیر خرد برا جمع بندی عالیه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اینطور فکر میکنم ......لطفا نظر بدین.
-
پیشنهاد من جمع بندیه استاد رنجبر زاده توی سایت تخته خاکه
من ازمون قبلی قلم چی تونستم با فیلم های ایشون 100% بزنم در صورتی که قبل از اون درصد های دینیم زیر 60 بود. -
من ازمون قبلی قلم چی تونستم با فیلم های ایشون 100% بزنم در صورتی که قبل از اون درصد های دینیم زیر 60 بود. -
@dr-saraaa در دور تند دینی گفته است:
MohammadH
با دور تند هم میشه 100 زد
منم نگفتم نمیشه!
مناسفانه با کتابش اشنایی ندارم اما اگه شما استفاده کردید و نتیجه گرفتید که عالیه،من خودم از کتاب آبی و فیلم های استاد رنجبر زاده استفاده میکنم. -
MohammadH
منم نگفتم نمیشه!
مناسفانه با کتابش اشنایی ندارم اما اگه شما استفاده کردید و نتیجه گرفتید که عالیه،من خودم از کتاب آبی و فیلم های استاد رنجبر زاده استفاده میکنم.MohammadH در دور تند دینی گفته است:
MohammadH
منم نگفتم نمیشه!
مناسفانه با کتابش اشنایی ندارم اما اگه شما استفاده کردید و نتیجه گرفتید که عالیه،من خودم از کتاب آبی و فیلم های استاد رنجبر زاده استفاده میکنم.استاد رنجبرزاده هم عالین
موفق باشید:)) -
MohammadH
منم نگفتم نمیشه!
مناسفانه با کتابش اشنایی ندارم اما اگه شما استفاده کردید و نتیجه گرفتید که عالیه،من خودم از کتاب آبی و فیلم های استاد رنجبر زاده استفاده میکنم. -
من ازمون قبلی قلم چی تونستم با فیلم های ایشون 100% بزنم در صورتی که قبل از اون درصد های دینیم زیر 60 بود.MohammadH فقط فیلم همایشو دیدید؟
-
سلام عزیزان دور تند دینی سفیر خرد برا جمع بندی عالیه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من اینطور فکر میکنم ......لطفا نظر بدین.
nafiseh123 در دور تند دینی گفته است:
سلام
من این کتاب رو خریدم و تا جایی که وقت شد ازش استفاده کردم ولی به علت تعدد منابع نرسیدم کامل طبق مقدمه و برنامه خودش پیش برم.
کتاب جامع سفیر خرد خیلی عالیه و تقریبا کامل اون رو کار کردم
اما کتاب دور تند واسه کسیه که دیگه متن رو کامل خونده و مسلطه و فقط مرور لازم داره
دور تند خیلی چیزا رو آورده ولی یه چیزای مهمیم جا انداخته
که طبیعیه چون حجم زیاد واسه جمع بندی مناسب.نیست
من خودم ترجیحم بر این بود که به جای خوندن کامل کتاب دور تند
یه دور درسنامه درس هایی که مهم بودن رو بخونم و بعد برم از کتابی مثل موج آزمون استفاده کنم
اولویتم موج آزمون بود
هم درسنامه خلاصه و خوبی داشت هم تستای عالی
از کتاب سفیر خرد هم نکات جا افتاده رو اضافه کردم بهش.دور تند هم اگه کامل استفاده بشه میتونه منبع خوبی باشه.
-
ممنونم از همگی......خیلی لطف کردینumbrella: