هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شناخت این «قوم» مشکلتر از شناخت «حقّ» است.
-
انگار نیاز دارم که یکی که این مسیر رو رفته باهام صحبت کنه
بگه که میشه
بگه که مسیر رو به یک مقصدی ختم میشههعییییی دچار سوال سوال شک تردید شدم
و این در صورتی که واقعا شیمی رو دوست دارم
اما ارزش و داره؟ سخت ه و می دونم که از پس ش بر میام اما ارزش و داره؟ اور اخرش هیچی نباشه چی کار کنم🥺
همین طور فقط بخونم کارشناسی بعد ارشد
و.. ولی اخرش بخوام تو خونه بشینم چی
مامانم که میگه همین مدرکت گرفتی میای برای فرهنگیان
ولی فرهنگیان برم دیگه نمی تونم شیمی رو ادامه بدم و 30 سال دوباره زندگی که جلو چشمام بوده رو خودم تکرار کنم
نمی دونم ولی نیومدم شیمی که بخوامدبه فرهنگیان فکر کنم
و متأسفانه با این شرایط اقتصادی بد امیدی به اینکه بتونم تو رشته م رشد کنم نیست
همه چی علاقه نیست سرمایه تا نباشه علاقه هم نمود پیدا نخواهد کرد
هعییییییی
افتادم تو فکر ها ی که اذیتم می کنند.jahad_121
تو تهران و البرز قطعا کارای خفنی برای فارغ التحصیلان شیمی محض وجود داره
و اصن شاید حرف مادرتون درست باشه و کار نباشه
ولی شما اگه باز بخواین تدریس شیمی کنید میرید تو سطح یکی مثل بهمن بازرگانی که کارشناسی ارشد شیمی داره و متخصص این کار هستش و به عنوان یک متخصص شیمی تدریس میکنه نه به عنوان دانشجوی فرهنگیان و علوم پزشکی و کمااینکه کار تحقیقاتی هم کنارش میکنه و خیلی جذاب هستش -
Michael Vey
مایکل، تکرار غریبانهی روزهایت چگونه گذشت؟!Ramos9248 به طرز چی بگم والایی
تکرار غریبانه روز های تو چگونه گذشت -
jahad_121
تو تهران و البرز قطعا کارای خفنی برای فارغ التحصیلان شیمی محض وجود داره
و اصن شاید حرف مادرتون درست باشه و کار نباشه
ولی شما اگه باز بخواین تدریس شیمی کنید میرید تو سطح یکی مثل بهمن بازرگانی که کارشناسی ارشد شیمی داره و متخصص این کار هستش و به عنوان یک متخصص شیمی تدریس میکنه نه به عنوان دانشجوی فرهنگیان و علوم پزشکی و کمااینکه کار تحقیقاتی هم کنارش میکنه و خیلی جذاب هستشf.nalist
نمی دونم چرا افتادم تو این فکر که اخرش هیچی نیست درصورتی که قبل انتخاب رشته خیلی امید داشتم. و تحقیق هم کردم کار داره فقط باید خودم پیگیر ش باشم
ولی درست میگید زمینه ها مختلفی داره برای فعالیت.
فولاد پتروشیمی ها معادن مس و..
ولی من میام نگاه می کنم به جمعیت رشتمون بعد میگم مگه این همه ادم براشون کار پیدا می شه؟!
درصورتی که از اون طرف هم درس هاش واقعا سخت و سنگین هستن مباحث
همین ترم قبل داشتیم کسایی که رفتند خیلی ها هم خود شیمی و ریاضی 1 رو پاس نکردن می تونم بگم حدودا نصف شدیم.
بعد اومدیم ترم 2 می بینیم عده ای از کلاس ترم ها بالا تر هستن که هنوز مثلا طرف ریاضی 2 رو پاس نکرده یا ترم 6 یا 8 یا بالاتر بعد اینا رو می بینم سختی ها کلاس ها آزمایشگاه و.. اینا هم می بینم بعد میگم یعنی نکنه اخرش هیچی نباشه.
اولش جمعیت مون زیاد بعد ترم ها اخر زیر 20 می بینی سر کلاس ها نشستن اصلا یک جو عجیبیه.
از اینا می ترسم.
خیلی ممنونم از صحبت هاتون
شما میگید به نظرتون تا ارشد بخونم بعد ذهنمو مشغول این چیزا کنم؟!
اگر ارشد دانشگاه و گرایش خوب قبول بشم امیدی هست بعدش بتونم تو این زمینه ها فعالیت کنم؟
استاد هامونم گرايش مختلف خوندن
ولی خب دانشگاه هم مگه چقدر استاد می خواد.
نمی دونم همش فکر نشدن می کنم. و این خوب نیست.
باعث میشه دیگه درس ها رو با اون انگیزه و تسلط قبلیم نخونم. -
jahad_121
فعلا تلاشت رو بکن
آینده با تلاش های الانت مشخص میشه ...
جلوجلو فکری نکن
متاسفانه تو این شرایط ؛ هر قدمی بخوایم برداریم(تو هر رشته ای) ؛ تضمینی برای موفقیت وجود نداره ...
ولی بازم کاری کردن؛ بهتر هیچکاری نکردنه ...
محکومیم به ادامه دادن
یا میشه(مثل خیلیای دیگه) =))
یا نمیشه(بازم مثل خیلیای دیگه) ...
چون دائما یکسان نباشد حال دوران ...
خوبی این مسیر اینه که ؛ فارغ از هر نتیجه ای؛ چند سال دیگه برمیگردی پشت سرت و میگی رفتم دنبال چیزی که دوست داشتم ...
شاید ناراحتی هایی بوجود بیاد
ولی حسرت نمیخوری؛ این حسرته که میتونستم و انجام ندادم ؛ میتونستم و نرفتم و ... زخمش خیلی دردناکه(تجربه کردم که میگم)
خلاصه که یا علی بگو و پر قدرتت ادامه بده
موفق باشیی️
Hhh Hh
واقعا درسته 🩵
واقعا از اینکه حسرت خوندن شیمی به دلم بمونه می ترسم حداقل ش اینه که اون چیزی که خواستم رو دارم می خونم هرچقدر حالا مانع جلو راهم باشم
خیلی ممنونم زهرا خانم️
نباید ناامید بشم و همش به اینکه بعدا چی می خواد بشه فکر کنم
شاید خدا خواست و تلاشمو کردم تو یک زمینه خوبی از شیمی تونستم فعالیت کنم.
ممنونم ازتون برام خیلی دعا کنید ممنونم بابت حرف هاتون خیلی بهم کمک می کنه که این زمان های که شک می کنم و ناامید می شم که برگردم به مسیری که انتخاب کردم