زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
NGU الان کلا فکر کنم هیچکس دیگه نمیتونه عکس بفرسته...حداقل که برای من اینطوره....مینویسه شما دسترسی ندارید!
این پست پاک شده! -
NGU در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 مسلما تشبیهی
در ادبیات شمع نماد تنهایی رو داره .در شمع خلوت شاعر تنهایی رو به ی شمع تشبیه کرده.مثل کوه غم که شاعر غم رو به کوه تشبیه کرده
این پست پاک شده! -
amin.78 مسلما تشبیهی
در ادبیات شمع نماد تنهایی رو داره .در شمع خلوت شاعر تنهایی رو به ی شمع تشبیه کرده.مثل کوه غم که شاعر غم رو به کوه تشبیه کرده
amin.78 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 مسلما تشبیهی
البته زیاد مطمئن نیستم که درست باشه
-
NGU الان کلا فکر کنم هیچکس دیگه نمیتونه عکس بفرسته...حداقل که برای من اینطوره....مینویسه شما دسترسی ندارید!
@سهندkonkor
اینجا نمیشه ولی توی تاپیک جداگانه میشه -
amin.78 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
amin.78 مسلما تشبیهی
البته زیاد مطمئن نیستم که درست باشه
-
توی ادبیات باید بتونی سلیقه شاعرو بخونی و بفهمی!یچورایی باید حسابی با شعر انس بگیری تا بفهمی مثلا این شمع چیه اینچا
-
soophy در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید ادبیات انسانی هم قراره تدریس بشه؟
این برای همه رشته ها هستش و توش نکات انسانی هم گفته میشه!
-
سلام.واقعا عالی بود.خیلی ممنونم.
-
لطفا یکی به من بگه!!!!!!!!!!!!!!!!اخه چرا فقط یه جلسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بقیه ی فیلم کی میذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه لطفا این استاد زبان فارسی رو هم تدریس کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا میدونه من چقد برا خوندن تشبیه غصم گرفته بود خدا خیرشون بده
لطفا با قدرت ادامه بدین به نظرم این روش صفر تا صد که دانش اموزا سر کلاس نیستن خیلی بهتر هم وقت کمتر میگیره هم مفید تر دستتون درد نکنه فقط لطفا ادامه داشته باشه لططططططططففففاااااااااا -
لطفا یکی به من بگه!!!!!!!!!!!!!!!!اخه چرا فقط یه جلسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بقیه ی فیلم کی میذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه لطفا این استاد زبان فارسی رو هم تدریس کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدا میدونه من چقد برا خوندن تشبیه غصم گرفته بود خدا خیرشون بده
لطفا با قدرت ادامه بدین به نظرم این روش صفر تا صد که دانش اموزا سر کلاس نیستن خیلی بهتر هم وقت کمتر میگیره هم مفید تر دستتون درد نکنه فقط لطفا ادامه داشته باشه لططططططططففففاااااااااا -
لطفا با قدرت ادامه بدین به نظرم این روش صفر تا صد که دانش اموزا سر کلاس نیستن خیلی بهتر هم وقت کمتر میگیره هم مفید تر دستتون درد نکنه فقط لطفا ادامه داشته باشه لططططططططففففاااااااااا@مهساااا در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا با قدرت ادامه بدین به نظرم این روش صفر تا صد که دانش اموزا سر کلاس نیستن خیلی بهتر هم وقت کمتر میگیره هم مفید تر دستتون درد نکنه فقط لطفا ادامه داشته باشه لططططططططففففااااااااااکل ادبیات با استاد راوش هستش
-
لطفا زود تر بگذارین جلسه ی دوم رو من هر روز دارم میام نگاه میکنم که ببینم جلسه ی جدید اومده یا نه واقعا عالییییی ممنون استاد راوش
-
سلام خوبین؟
یه سوال سپاسگزارمیشم راهنماییم کنید:
این بیت حسن تعلیل نداره؟
درفشان لاله در وی چون چراغی***************** ولیک از دود او بر جانش داغی -
تدریس:
استعاره
روش ساخت استعاره
روش پیدا کردن استعاره در بیت
روش پیدا کردن مجاز
انواع استعاره :
مصرحه (حذف مشبه)
مکنیه (حذف مشبه به)
انواع استعاره مکنیه :
اضافه استعاری
منادای غیر انسان
دو اسم نامربوط
روش کمکی برای پیدا کردن تشخیص
حل تست سراسری و سنجش -
تدریس:
استعاره
روش ساخت استعاره
روش پیدا کردن استعاره در بیت
روش پیدا کردن مجاز
انواع استعاره :
مصرحه (حذف مشبه)
مکنیه (حذف مشبه به)
انواع استعاره مکنیه :
اضافه استعاری
منادای غیر انسان
دو اسم نامربوط
روش کمکی برای پیدا کردن تشخیص
حل تست سراسری و سنجش -
سلام خوبین؟
این بیت حسن تعلیل نداره؟
درفشان لاله در وی چون چراغی***************** ولیک از دود او بر جانش داغیNGU در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خوبین؟
این بیت حسن تعلیل نداره؟
درفشان لاله در وی چون چراغی***************** ولیک از دود او بر جانش داغیسلام
بله حسن تعلیل دارد
ببین داداش علت سیاه بودن درون گل لاله رو اه دل شاعر میدونه
و این دلیل غیر منطقی است که عقلا قابل قبول نیست
پس حسن تعلیل است ... -
سلام
میشه کمکم کنید؟
چند روز یک بار یک جلسه قرار می دهید؟
چه قسمت های ادبیات توسط استاد تدریس میشه؟
و استاد چه کتابی رو برای تست پیشنهاد میده و خوبه؟
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
مرسی...